PÁKISTÁN; Zvířata a krmiva
Hledám dodavatele živých ptáků, zvířat a krmiva a léků pro ně.
INDIE; Železářské zboží pro postroje
Jsme výrobce a vývozce sedlářského železářského zboží pro postroje, vodítka, ohlávky, houně a sedla. Náš sortiment výrobků zahrnuje přezky, rozety, úvazné kroužky, upínací krční pásky, kroužky, spony na popruhy, spony na řemeny, kroužky ve tvaru D a sedlové kroužky ve tvaru D atd. Používáme nejnovější proces lití metodou ztraceného vosku pro ...
THAJSKO; Akvarijní rybky
Jsme předním vývozcem akvarijních rybek z Thajska. Vyvážíme akvarijních rybky a vodní rostliny zákazníkům po celém světě. Nyní hledáme nové kupce.
Poptávám krmivo pro psy
Poptávám krmivo pro psy - Brasa dog ADULT 15kg (MILÁČEK).
LIBANON; Nestlé výrobky, krmiva pro kočky
Hledám distributory potravin, Nestle výrobků, krmiva pro kočky.
INDIE; Potraviny, oblečení, kosmetika
Hledáme odběratele následujících produktů z Indie: -potravinové výrobky: mražené maso (hovězí, skopové, kuřecí), mražené mořské plody, mražené sladkosti, balená lehká jídla, čaje, idická koření, Basmati rýže, normální rýže, luštěniny, cukr, odstředěné mléko v prášku, vejce apod. -oblečení: vlněné svetry a doplňky, kožené bundy, trička, džíny, ...
Poptáváme VO s potřebami pro chovatele
Hledáme velkoobchodního dodavatele pro chystaný eshop se zaměřením na chovatelské potřeby.
INDIE; Sedla, postroje, a výrobky pro psy
Máme zájem o spolupráci s exportéry výrobků pro psy a sedlářských produktů a postrojů.
PÁKISTÁN; Solné lampy a lizy pro zvířata
Jsme přední výrobci a exportéři solných lamp, zhotovených z přírodní soli. Poslední vědecké výzkumy odhalily ohromný prospěch přírodních solných lamp, jedlé soli, průmyslové soli, solných lizů pro zvířata zhotovených z přírodní soli. Více na www. saltsensation.com. Hledáme obchodní partnery, distributory z celého světa.
INDIE; Sépiové kosti
Jsme vývozci sépiových kostí již od roku 1953. Naše sépiové kosti jsou vyprané, usušené, upravené, s hladkými okraji a balené ve velkém nebo individuálně balené v blistru dle přání odběratelů. Sépiové kosti se používají hlavně jako krmivo pro ptáky. Jedná se o základní krmivo pro ptáky snášející vejce. Hledáme dovozce ptačího zobu, krmiva pro ...
INDIE; Rýžová sláma
Rýžová sláma: Můžeme dodávat rážovou slámu indického původu, široce používanou pro krmení zvířat, pěstování hub, vermicomposting, brikety biomasy, používanou při výrobě etanolu, kontrole půdní eroze, čištění úniku ropy v těžebních zařízeních atd. Můžeme dodávat slisované balíky 100 kg a můžeme naložit 21 t do jednoho kontejneru 40 FT. Měsíční ...
Poptávám krmnou řepu
Koupím krmnou řepu pro koně,prosím nabídněte.Zbýšov u Brna.
Poptávám síť na voliéru
Prosím o zaslání nabídky. Zajímá mě cena sítě na horní část voliéry (ochrana proti přeletu perliček a bažantů). Rozměry 7 x 7m. Mnohokrát děkuji.
INDIE; Krmiva pro zvířata
Přestavujeme se jako jedni z předních indických exportérů krmiva pro zvířata. Exportujeme různé druhy zpracovaného drůbežího a zvířecího krmiva vhodného pro všechny ptáky a zvířata, dodávky ve velkém množství a podle specifikace odběratele. Pro podrobnější informace o cenách a výrobcích nás kontaktujte.
Poptávám doplňky a oblečení pro psy
Poptávám oblečení, příslušenství a doplňky pro psy.
Poptávám krmivo pro psy
Krmivo pro psy Pedigree V rámci interního výběrového řízení na dodavatele poptávku - krmivo pro psy. Jsme obchodní společnost a krmivo je určeno k dalšímu prodeji. Krmivo pro psy Pedigree complete adult s kuřecím a hovězím masem, balení 15 kg, celkem 5000 kg. Jedná se o dlouhodobou spolupráci při dodávkách. Prosím o zaslání cenové nabídky a ceny ...
NĚMECKO; Snacky pro psy a kočky
Hledáme českého výrobce snacků - proužků na masové bázi k odměňování psů a koček.
INDIE; Akvarijní rybičky
Akvárium tropických ryb Bagalore Indie, dodavatel akvarijních ryb a indických ulovených volně žijících ryb, od 20. let také vývozce. Hledáme dobré odběratele.
INDIE; Sépiové kosti
Jsme vývozci kostí ze sépií od roku 1953. Naše sépiové kosti jsou očištěné, sušené, upravené, vyhlazené a balené podle přání odběratele. Sépiové kosti jsou používány jako krmivo pro ptáky, nezbytné pro kladení ptačích vajec. Hledáme importéry.
Sháním balkonovou síť vč. montáže
Sháním ochranou síť pro kočky na balkon,včetně montáže
Poptávám dodavatele psích oblečků
Hledám výhradního dodavatele (dovozce) oblečků pro psy.
Poptáváme distribuci potravin a krmiv
Hledáme kupce a dovozce tavených sýrů (Mozzarella, Čedar), sušenek (jakýkoliv druh), džemů, kosmetiky, snižovacích transformátorů, ručníků, krmiva pro zvířata.
Hledám firmy obchodující s ptáky
Hledám firmy v České republice, které se zabývají importem, exportem ptáků.
Hledáme distributory veterinárních výrobků
SRIBS BIOTEKNO INTERNATIONAL je výrobce speciálních přírodních zdravotních výrobků pro zvířata - drůbež, vepři. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci na českém trhu.