ČÍNA; Vybavení pro domácí zvířata
Specializujeme se na výrobu postrojů pro domácí zvířátka, psích bud, tašek na zvířátka atd. Chceme rozšířit zahraniční trh a hledáme obchodní zástupce.
INDIE; Krmivo, koření a semena
Indická firma UNIQUE ORGANICS je výrobní a obchodní firma s certifikací ISO 22000:2005. Rovněž jsme získali certifikáty pro organickou výrobu EEU 2092/91 a NOP/USDA standardy. Exportujeme následující zboží: krmivo pro zvířata - sojová moučka, moučka z řepkového semene, arašídová moučka, guarová moučka, rýžové otruby, kukuřice; koření a olejová ...
ČÍNA; Veterinární a krmivová aditiva
Jsme dodavatelem veterinárních a krmivových aditiv. Hledáme distributory těchto produktů. Diclzauril Raw material 96%UP12.5 KG/barrelUSD114/KG(CPV2005) Diclazuril Powder 0.5% 25KG/bag USD0.9/KG Diclazuril Granular0.5%,30_80mesh 15KG/bag USD1.50/KG Diclazuril Granular0.5%,60_80mesh 15KG/bag USD1.80/KG Diclazuril corn corb0.5% 25KG/bag ...
MAROKO; Akvária, klece, krmení
Jsem velkoobchodník sídlící v Casablance v Maroku. Dovážím akvária, příslušenství, ptačí klece, krmení pro ryby, živé ryby, krmení pro ptáky atd. Hledám dodavatele k dlouhodobé spolupráci.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Hledáme výrobce, exportéry masokostní moučky 3. kategorie ke krmení drůbeže a ryb.
KOSOVO; Hračky pro domácí mazlíčky
Hledám výrobce hraček pro domácí mazlíčky.
MALAJSIE; Okrasné ryby
Fishlink je vývozce živých okrasných ryb z Malajsie. Dodáváme širokou škálu tropických ryb, brakických, studenovodních ryb, vodních rostlin, krevet, želv s měkkým krunýřem a zelených želv. Dodáváme nejlepší ryby a služby zákazníkům po celém světě. Máme zájem o obchodní spolupráci.
Poptáváme dodavatele granulí
Popis poptávky: poptáváme dodavatele kvalitních granulí pro psy a kočky (zahraniční i české výroby) pro maloobchodní ale hlavně velkoobchodní prodej (máme volné skladovací prostory v Kutné Hoře).
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Hledáme silný dodavatelský zdroj / výrobce masokostní moučky kategorie III pro bangladéšský a vietnamský trh.
EGYPT; Anti-mykotoxin
Poptávám anti-mykotoxin jako přísadu do krmiv pro drůbež a dobytek s biologickým působením a vynikající účinností na ochratoxiny.
Sháním VO zahrádkářských potřeb, krmiv
Sháním velkoobchody s krmivy a zahradkářskými potřebami nejlépe v rámci Moravskoslezského kraje.
ČÍNA; Kuřecí krmiva, kuřecí hnátky
Poptáváme kuřecí krmiva, rovněž zpracované kuřecí hnátky.
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Aditiva do krmiv
Poptávám veterinární aditiva do krmiv, hlavně do krmiv pro drůbež, např. cholin chlorid, předem namíchané směsi, vitamin C atd.
KAMERUN; Rovníková lesní zvířata
Naše firma se jmenuje SALVATION BREEDERS LTD. Jsme spolehlivým chovatelem rovníkových lesních zvířat v Kamerunu ve střední Africe. Máme na prodej plazy, žáby, hady. Hledáme odběratele.
TANZÁNIE; Export zvířat
Jsme firma z Tanzanie, obchodujeme s živými organismy jako želvy, savci, ptáci, obojživelníci, plazi, živý i suchý hmyz. Máme velké zkušenosti s námořní přepravou malých i velkých nákladů. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Sháním koňský postroj
Koupím prsní postroj pro 3 letou kobylku slezského norika, cenu nabídněte
BULHARSKO; Péče o domácí mazlíčky
Hledáme obchodní spolupráci s veterinárními firmami - výrobky pro péči o domácí mazlíčky.
POLSKO; Instantní nudle pro psy
Máme zájem o spolupráci s odběrateli instantních nudlí pro psy, vynikajících pro každodenní stravu, se snadnou přípravou. Pro více informací nás prosím kontaktujte.
NĚMECKO; Potřeby pro psy
Zakrátko otevřu obchod s kvalitními doplňky pro chov a životní styl psů. Na tomto základě hledám výrobce/dodavatele velmi kvalitního zboží pro psy např. misky na krmení, oblečky pro psy, obojky, pelíšky, ale také povlaky na polštářky, tašky, trička, stolní lampy (vždy ve spojitosti s psími motivy). Existuje v Česku vhodný obchodní partner?
INDIE; Kočičí stelivo
Poptáváme české importéry kočičího steliva. Požadujeme e-mailové adresy, tel. čísla a poštovní adresy firem.
Hledáme chovatele terarijních zvířat
Hledáme chovatele drobných hlodavců (myši,potkani a jiné) za účelem celoročního výkupu. Hledáme chovatele drápkatých opiček za účelem změny krve v chovu. Hledáme chovatele terarijních zvířat za účelem výkupu jejich odchovů.
EGYPT; Hobliny na podestýlku
Hobliny Noorwood jsou výbornou volbou pro svou vysokou kvalitu, pohlcují prach koňské podestýlky. Hobliny balíme do žoků po 25 kg, voděodolných, vakuové balení. Vlastnosti: vysoká savost, nízký obsah prachu, velká plocha pokrytí, nízký obsah spor. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Pšenice
Rádi bychom získali informace o kvalitní pšenici, dodaném množství a ceně do Pakistánu.
PÁKISTÁN; Nůžky na stříhání psů
Jsme profesionální výrobci a exportéři speciální nůžek na stříhání psů, manikúrních nástrojů, zkrášlovacích nástrojů na domácí miláčky, různých druhů nůžek apod. Hledáme odběratele.
Poptávám dodávky minerálního lizu
Pro lesní zvěř hledám dodavatele minerálního lízu, nejlépe v rámci Jmk.