ŠPANĚLSKO; Munice do revolveru
Hledám firmu, která vyrábí munici do revolveru, jedná se o vládní smlouvu na 5 milionů nábojů o 9 mm.
PÁKISTÁN; Nože
Jsme výrobce nožů. Prosím o kontakty na firmy z celého světa, které importují nože
Poptávám pistoli ČZ TT9
Hledám informace o pistoli ČZ TT 9 nebo ČZ TT 9 PV. Zajímá mě stručný popis, charakteristika, vybavenost, kvalita a cena. Zda je zboží na skladě. Děkuji Stehlík
INDIE; Textílie na trampolíny, stany, překrývání
Hledám odběratele kvalitních technických textilií. Náš výrobek je používán na přikrytí kontejnerů, na trampolíny, vyložení jezírek, přikrytí bazénů, vodní nádrže, pružné nádrže, stany, na geotextilie, v ropném průmyslu, tažné membrány, plachty na hangáry, vagony atd.
PÁKISTÁN; Nože z damašské oceli
Jsme předním výrobcem a vývozcem 100% ručně kovaných nožů z damascenské oceli v Pákistánu. S vysokou kvalitou a nejlepší cenou jsme se stali oblíbeným dodavatelem pro klienty po celém světě. Opravdu ručně dělaný klasický zářivý damascénský nůž zahrnuje 512 úrovní krásného vzoru s použitím oceli 1095 a 15N20. Úplně nový zářivý damascénský nůž s ...
PÁKISTÁN; Kované nože z damašské oceli
Jsme přední výrobci a exportéři 100% ručně kovaných nožů Evershine z damašské oceli. Jedná se o velmi kvalitní výrobky pozoruhodného designu, které si získaly oblibu na celém světě. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Nože z damašské oceli
Y.R ASSOCIATE je název kvalitního výrobce a exportéra 100% ručně kovaných nožů z damašské oceli v Pakistánu. Jsme schopni vyrábět výrobky nejlepší kvality za přijatelné ceny, na základě Vašich požadavků. Můžeme nabídnout následující výrobky: damašské nože, prázdné čepele, damašské tyče, damašské desky. Všechny výrobky jsou zhotoveny z damašské ...
PÁKISTÁN; Nože z damašské oceli
Jsme výrobní a exportní firma ručně kované damašské oceli v Pakistánu. Vysokou kvalitou výrobků a dobrou cenou jsme se stali oblíbenými dodavateli mezi klienty na celém světě. Jedná se o ručně vyráběné nože s vyjímečným designem z vynikající damašské oceli, s novým označením EVERSHINE DAMASCUS KNIFE. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Vybavení letadel a helikoptér
Zabýváme se leteckým marketingem včetně helikoptér, vybavení komerčních a obranných letadel. Hledáme obchodní firmy s obrannou výstrojí, které mají zájem exportovat do Pakistánu.
NĚMECKO; Vybavení na sportovní rybaření
Mám zájem o velkoobchodníky nebo výrobce zboží na sportovní rybaření.
PÁKISTÁN; Nože z damašské oceli
Jsme výrobcem a vývozcem nožů z damašské oceli. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Výšivky
Jsme výrobci ručně vyšívaných odznaků, emblémů, klubových znaků, ručně vyšívaných vlajek, transparentů, ozdobných šňůr, dýk, mečů, lan, stužek, třásní, všech typů vojenských, policejních, námořnických hodností (odznaků) a příslušenství. Hledáme zájemce o naše výrobky a služby.
Poptáváme doplňky pro myslivost
Hledáme výrobce různých produktů, doplňků vhodných pro myslivost - zájemce je franouzský klient.
NĚMECKO; Ruční zbraň BOXER
Chtěl bych koupit boxera (ruční zbraň).
Sháním ND k vzduchovce Gamo cfx royal
Gamo cfx royal- pružina, těsnění pístu-koupě. Děkuji.
INDIE; Výšivky a repliky mečů
CrownMark Ind je předním výrobcem, vývozcem a dodavatelem všeobecných zakázek v (Sialkot) Pákistán. Všech druhů ručně i strojně vyšívaných odznaků, emblémů, hodnostních označení, insignií, šerp, erbů, vlajek, praporů, armádních výložek, vyznamenání za zásluhy, klubové odznaky, tkaná označení, armádní a policejní uniformy, sportovní stejnokroje, ...
INDIE; Vojenské přilby a staniční hodiny
V současné době vyrábíme vojenské přilby a staniční hodiny. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám dovozce střeliva
Poptávám dovozce střeliva PMC v České republice, popř. možnost dovozu této munice do ČR
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Hledám dovozce sportovního zboží.
NĚMECKO; Odolné stany
Hledám výrobce stanů se sněhovým zatížením od 75 kg v velikostech 15x30m, 20x40m, 25x45m, 25x60m, 30x70m, výška 3,50m jako kruhová hala nebo bez sněhové zátěže se střechou s 19° sklonem. Stany by měly být zajištěny proti vichřici a dešti.
Hledáme odběratele nožů
Hledáme odběratele kuchyňských, loveckých, skládacích nožů.
Sháním optické brýle pro střelce
Sháním optické brýle pro střelce.
Poptáváme výrobu rybářských prutů
Hledáme výrobce rybářských prutů, navijáků.
Poptávám podpalovací pochodně
Poptávám podpalovací pochodně k rozmrazování a nahřívání kovových částí. obal: pytlovina náplň: proužky látky máčené ve vosku to vše na dřevěné lati. Foto a podrobnější informace na e-mailu nebo tel.
Poptávám odběratele strojního zařízení
Poptávám odkup těchto strojních zařízení levně.Bruska dvoukotoučová BSV 2345 Bruska dvokotoučová BS2345, Bodová svářečka KST 150 rv.1954, Bodová svářečka KST r.v.1986, Zkružovačka Fréza na roštěpené nýty.