Projekční střelnice Chrudim
Vybavení nově zbudované střelnice na ÚO Chrudim novou technologií, která umožní provádět integrovaný střelecký a taktický výcvik.
GŘ OL – Dodávka samopalů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky samopalů jako osobní zbraně pro jednotlivce, včetně příslušenství v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
GŘ OL - Dodávky nábojů a nábojek
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nábojů pro služební střelné zbraně a nábojek do neletální zbraně Kraken SF (dále jen „zboží“) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám opravu teleskopických prutů
Poptávám opravu teleskopických prutů.
Poptávám dodavatele sportovního zboží pro basketbal
Poptávám velkoobchodní dodavatele se zaměřením na basketbalovou obuv, basketbalové oblečení, basketbalové míče, basketbalové doplňky. Značky NIKE, JORDEN, AND-1 a další. Odběry jsou pro náš e-shop se zaměřením na basketbalovou tématiku.
Vybavení sokolovny – T.J. SOKOL NASAVRKY
Předmětem dodávky je vybavení T.J.Sokola Nasavrky a to především nábytkem ( stoly, židle, police, šatní věšáky, skříně ) a další vybavení např. posilovací stroj, závěsy, odpadkové koše, hrazdy, lana atd..)
Poptávám výprodej vojenské techniky
armádní a vojenské výprodeje,vojenská technika, znehodnocené zbraně
Hledám importéra airsoftových zbraní
Dobrý den, jmenuji se Martin Janošík a pro nově vznikající obchod s airsoftovými zbraněni, příslušenstvím a vybavením hledám tyto dodavatele. 1) dodavatele (přímého importéra) airsoftových zbraní z Číny, popř. společnost či živnostníka, která by byla schopna toto zboží importovat, především tedy vyřídit celní formality, mám totiž velice dobré ...