Poptávám pěnovou karimatku
Dobrý den, hledám klasickou pěnovou karimatku (i metráž) síla 3-4-5 mm max., alespoň jedna strana hladká nejlépe v barvě šedé,černé,melír příp. jiná barva nerozhoduje, rozměr také ne. Běžná cena je okolo 100Kč. Děkuji, Hauser.
Poptávám dodavatele outletového zboží
Hledám dodavatele outletového zboží ( obuv,textil,oděvy,kabelky,doplňky,bytoví textil aj.) jaké koliv zboží za dobrou ceny,jen nové. Vyprodej skladů apod.
Poptáváme zboží pro e-shop
Poptávka zboží ( navrhovaný vzorník sortimentu ) zahradním nářadím, ručním nářadím a doplňky do kuchyně od nádobí po závěsné systémy, dodavatele zahradního nábytku, bytových doplňků, zahradní techniky, profesionálního nářadí, auto doplňků, koupelnových doplňků, sportovního zboží, potravinových doplňků, dřevěných dveří, případně dalšího ...
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme dodavatele pro E-shop zaměřený na batohy, pouzdra na mobily na notebooky na gps atd. brašny, školní batohy, turistické batohy atd. Pouze z ČR !!! Odběr bude po kusech pravidelný.
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele ( výrobků, zboží nebo služeb ): hledáme schopné dodavatele různého zajímavého zboží do internetového obchodu - zboží musí být odesláno do 2-3 dnů k nám (Brno), nebo do týdne přímo k zákazníkovi ( preferováno ), výrobce nebo dodavatele zboží či výrobků, máme zájem i o drobné tuzemské výrobce, nabízíme trvalou spolupráci z naší ...
Poptávám zboží pro komisní prodej
Hledám dodavatele oděvního, kosmetického, obuvnického zboži. Pro prodejnu v Brně s klientelou. Pouze komisní prodej nebo splatnost. Možnost i obchodního zastoupení. Zprostředkuji i velkoobchodní prodej.
Poptáváváme dodavatele oděvů a doplňků
POPTÁVÁM DODAVATELE OBLEČENÍ A DOPLŇKŮ zboží určené k dalšímu prodeji za několik 10 000 měsíčně . Děkuji Vám za nabídky
Hledám dodavatele textilu pro MO
Dobrý den, hledám dodavatele oděvního, textilního zboží. Pánské /dámské kabelky, obuv, bižuterii, doplňky aj. módní zboží. Nevadí ani outletové, do komisního prodeje. Prodejna Brno
Poptávám rotoped
Poptávám rotoped pro nosnost do 120kg.
Hledáme dodavatele zboží pro MO
Hledám trvalejšího dodavatele zajimavého i cenově dostupného zboží. Textil, oděvy, obuv, doplňky, kosmetika, parfémy, drogerie. A jiné zajímavé zboží pro kamennou prodejnu v Brně s 8000 stálými zákazníky a pro e-shop. Nevylučuji vyhradní zastoupení nebo komisní prodej. Dohoda možná na čemkoliv.
Poptávám zboží do komise
Hledám firmu/značku oblečení, obuvi, doplňků, která by chtěla otevřít svoji prodejnu v Brně. Nabízím zkušenosti a brněnskou klientelu 8000 zákazníků. Možné jsou i dodávky zboží formou komise.
Poptávám velkosklady s textilem
Dobrý den hledám velkosklady s kojeneckým zbožím a velkosklady s textilním zbožím oblečení pro dospělé,velkosklady s textilní metráží látek,prosím.Je mi jedno jaký bude okres nebo kraj, může být celá ČR.Děkuji.
Koupím rybářskou výbavu a knihy J.Tomečka
Koupim rybářskou výbavu+knihy od Jaromíra Tomečka.
Poptávám zapuštěný bazén z pryskyřice
prodej,cena a výrobce zapuštěných bazénů z pryskyřice,katalog a druh slev
Poptávám pronájem tělocvičny
Hledám pronájem tělocvičny v Brně pro školní rok 2008/2009, v termínu 17 30 až 18 30 ve všední den.
Poptávám textilní zboží pro komisní prodej
Hledám textilní zboží jakéhokoliv sortimentu do komisního prodeje pro rozšíření nabídky zavedené prodejny s textilem.
Poptávám cvičební pomůcky pro těhotné
Hledám výrobce cvičících nafukovacích míčů a zvířátek, potřeb pro těhotné ženy a kojeneckého zboží
Poptáváme laserový zářič s optikou
Poptávám laserový zářič ve viditelné i neviditelné oblasti spektra s optikou, menšího průměru, vhodný pro použití do laserových zbraní do simulačních střelnic
Poptáváme latexovou bubnovou lajnovačku
Hledám výrobce latexové bubnové lajnovačky.
Poptáváme pronájem tělocvičny v Brně
Sháním pronájem tělocvičny v Brně ve večerních hodinách.
Poptávám jízdní kolo
Poptávám jízdní kolo, ale vážím 140kg, cena do cca 9.000Kč.
Poptáváme cvičební stroj STEPPER
Poptávám cvičební stroj STEPPER, důležitá je vysoká kvalita, funkčnost a snadný a rychlý servis v případě poruchy. Nenabízejte prosím levné stroje, které budou mít důležité součástky z plastu. Nosnost do 130 kg. děkuji
Poptávám scelení kalhot
Prosím, hledám firmu, která mi scelí poškozené kalhoty - roztržení mimo švy. Děkuji.
Poptávám zahradní slunečník
Potřebuji velký zahradní slunečník, čím větší, tím lepší 3m, 4 m široký včetně podstavce. Potřebuji vědět, zda je možné vlastní látku slunečníku sejmout z konstrukce a vyprat.
Poptávám navijáky a pruty Daiwa,Saltiga,Surf.
Poptávám navijáky Daiwa Saltiga Surf sasurf 5500 2ks, dále pruty třídílné Daiwa Saltiga Balistic Surf jety rods 2 ks