ZŠ Úvoz 55 - sportovní hřiště
Realizace stavby dle projektu vč. vytýčení inž. sítí, zpracování dokumentace pro provádění díla, dokumentace skutečného provedení a geodetického zaměření.
ZŠ Úvoz 55- sportovní hřiště
Realizace stavby dle projektu vč. vytýčení inž. sítí, zpracování dokumentace pro provádění díla, dokumentace skutečného provedení a geodetického zaměření.
Poptávám dodavatele bruslí
Poptávám dodavatele zimních i kolečkovích bruslí - nejlépe značek insportline a worker. Potřebuji hlavně brusle 2v1 TZN. kolečkové i klasické lední. Nebráním se i dalším nabídkám sportovního zboží atd.. Pouze prosím větší dodavatele. Děkuji
Poptávám ND k jízdnímu kolu
Dobrý den, sháním zadní kolo na dětský bicykl, rozměr je - 16x2.125.
Poptávám předstan k malému karavanu
Hledám předstan k malému karavanu polské výroby N-126, obvod změřený ve žlábku (zem-zem) je 605 cm, výška max. 205 cm; nabídněte ! Josef Chumela Malinovského 156 683 23 Ivanovice na Hané tel. 732 921 658
Plácky - aktivizační centra
Dvě samostatné částí realizované na dvou místech: 1. Celní - Vídeňská , 2. Svitavské nábřeží. Předmětem zakázky je vybudování víceúčelových hřišť, osazení herních prvků, parkového mobiliáře a provedení sadových prací /výsadba dřevin a zřízení travnatých ploch/. V lokalitě Svitavské nábřeží vybudování objektu pro terénního pracovníka.
Poptávám příslušenství k hokejovému mantinelu
Koupím ochranu na plexi na hokejový mantinel (na konci střídačky)
Poptáváme dodavatele oděvů zn. DOPE pro prodejnu
Poptávám dodavatele nebo přímého výrobce oděvů značky DOPE pro nově otevírající se prodejnu
Dodávka technologických celků pro sportovně relaxační centrum BORS CLUB o.s. - II. Etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž technologických celků spojených s provedením zakázky " Dodávka technologických celků pro sportovně relaxační centrum BORS CLUB o.s. - II. Etapa." Předmět zakázky je členěn na technologické celky: a) kryokomora, b) dovybavení kardiofitness, c) rozšíření tenisového hřiště, d) prostor pro ...
Poptávám menší bazén
Dobrý den, máme zájem o menší bazén s kov.schůdky. Asi 3x3 nebo 3x4m a 120cm až 130cm hlubokej - . Mohli by jste nám poslat nabídku?
Poptávám firmu na výstavbu ski-areálu
Seriozni, kvalitní levná firma na výstvavbu vleku či celého ski-areálu ( terenní úpravy, výstavba vleku a malého bufetu s venkovním a vnitřním posezením a se sociálním zařízením) na jižní Moravě.
Poptávám plášť k pneumatice
Máte na skladě pneu plášť 24x1 1/2x1 13/4 hladký vzorek, děkuji.
Poptávám pohonný řemen na Rotoped MARS
Sháním pohonný řemen na Rotoped MARS ,vyrobeno v 06/2003.
Poptávám dodavatele textilu a oblečení
Poptávám dodavatele textilu a oblečení: poptávám dodavatele triček, mikin, kalhot, bot atd. do velkoskladu. Tisíce kusů měsíčně, rozhodující je cena. Nabídky zasílejte na e-mail: dopravce11@seznam.cz
Poptávám rotační disk Rotana
Poptávám Rotanu na cvičení, ale musí být kovová ne z plastu. Děkuji.
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
Poptáváme dodavatele olihňové moučky
Výrobce rybích návnad a nástrah poptává do své výroby a pro další prodej: OLIHŇOVÁ MOUČKA - 5 tun Požadujeme prvotřídní kvalitu, silnou vůni. Prosíme o zaslání vzorků.
Hledám dodavatele značkového oblečení
Hledám dovatele na oblečení ADIDAS, NIKE a jiné spotrovní značky.
Poptávám výrobce jednorázových kombinéz
Dobrý den, prosím o zaslání kontaktu (a ceníku) na výrobce jednorázových kombinéz z netkané textilie. Děkuji a přeji hezký den.
Poptáváme rybářské potřeby pro e-shop
Společnost vyrábějící krmivo pro ryby pro svůj e-shop hledá dodavatele vrhacích tyčí (kobry), dále dodavatele podložek na kapry, tašek na boilies, eko vezírků na přechovávání ryb.
Poptávám kvalitní oblečení pro komisní prodej
Poptávám značkové (kvalitní) oblečení (pánské i dámské) do komisního prodeje pro mou prodejnu.
Poptávám ND na jízdní kolo
Prosím informaci zda máte zadní ráfek na kolo AUTHOR Synergy rok výroby 2003 - 2004
Výstroj pro strážníky Městské policie Brno
Výstroj pro strážníky Městské policie Brno - dle zadávací dokumentace
Poptáváme výrobce textilu
hledáme výrobce pro dámské bavlněné legíny velikosti od L až XXL
Poptávám stavebnici stěn bazénu
Mám připraven prostor pro vnitřní bazén: Velikosti 6,35m x 4,5m ,kdy jeden roh bude zkrácen a zároveň upraven na vstup do bazénu. Mám zájem o stavebnici stěn izolačních bazénu a prosím o info technických podminek k výstavbě a podmínek k nákupu. Od vás, počítám o částečnou svépomoc při stavbě bazénu a odborné dokončení. Termín:do měsíce ...