Poptáváme vytisknutí tiskopisů
Měli bychom zájem o vytisknutí tzv. "bloku", formát A4, na dispečerské záznamy oprav. Měl by být samopropisovací s jednou kopií. Můžeme poslat i skener tohoto bloku.
Poptávám kalkulaci na potisk
Chtěla bych nechat udělat cenovou kalkulaci na potisk dřevěných destiček A5 . Velikost potisku 10x8 cm v zelené barvě. v počtu 200ks.
Poptáváme potisk tašek
Kdo potiskne sportovní tašky s materiálu Polyester? 300 ks potisků v první várce (celkově toho bude 900 ks). 2 loga, 2 barvy. Zakázka musí být hotova do 20. října 2009.
PÁKISTÁN; Ofsetový tisk
Zabýváme se ofsetovým tiskem. Hledáme klienty na evproském trhu. Tiskneme knihy, brožury, kalendáře, firemní profily atd.
Poptáváme tisk samolepek, 1000 ks
Žádáme o nabídku tisku samolepek v provedení, ochrana proti UV např. laminací a rozměr cca 5 x 15 cm v počtu 1000ks, viz. návrh příloha.
Poptáváme PVC samolepky
dobrý den, chtěli bychom poptat a zároveň zkalkulovat : pvc samolepku, tisk 4/0, rozměr: 7x15cm, náklad: 10 000ks a 20 000ks Použití: lepí se to na pvc lahev, plněnou autokosmetikou, používali jsme papírovou samolepku tištěnou ofsetem s lakem, ale na lahvích se to velice rychle začalo krabatit. Proto hledáme jinou ale cenově srovnatelnou ...
Poptávám potisk na samolepicí pásky
Poptávám potisk na samolepící pásky. Kontakt pouze telefonicky.
PORTUGALSKO; Sportovní karty
Hledám firmu pro výrobu (tisk) sportovních karet, které budou uvedeny na trh v balíčcích. Karty jsou jako ty, které dělá upperdeck.com .
ANGLIE; Štítky čár. kódu
Hledám prodejce štítků čárového kódu.
BANGLADÉŠ; Tisk cenin, kabely, sklo, potraviny
Jsme bangladéšská distribuční firma, hledáme české výrobce nebo dodavatele následujících výrobků: tisk cenin, všechny typy kabelů, použité průmyslové stroje, křišťálové sklo, bezpečnostní vybavení, potraviny zdravé výživy.
NĚMECKO; Tisk časopisu
Poptávám tisk časopisu 21x21cm 44 + 4 stran 135/170g papír 4/4-euroškála Náklad: jakost 1 18.000 jakost 2 40.000 jakost 3 50.000
RAKOUSKO; Tiskárna, rámování obrazů
Hledám v Česku tiskárnu (České Budějovice a okolí) pro tisk kalendářů a časopisů. Rovněž poptávám i specializovaný obchod na rámování obrazů a kašírování na dibond (hliniková sendvičová deska), tuhou pěnu, muzejní karton.
INDIE; Dětské knihy v angličtině
Zabýváme se sbírkou dětských knih v angličtině, zajímají nás všeobecné a vzdělávací knihy v angličtině. Můžeme též pracovat jako agenti jiných zahraničních knižních vydavatelství za účelem propagace jejich publikací v Indii.
Poptáváme tisk knihy
kniha o 150stranách, v nákladu 300ks na křídový papír o gramáži 130,celobarevná, vazba lepená pokud možno i šitá v měkkých deskách, grafická návrh si uděláme sami-korektní pdf.
NĚMECKO; Vazby knih
Hledáme průmyslové knihvazačství pro svázání dětské knihy ve formátu 350x260mm příčně, náklad 2000/3000/4000/5000 další 1000. Rozsah: 6 označení /8 = 48 stran, pevná vazba.
Poptávám kvalitní barevný tisk
Hledám firmu zaměřenou na vysokou kvalitu tisku - hlavně jde o tisk na laminovaný-lakovaný papír, který bude sloužit jako obálky knih. Formát bude A3 - celobarevný. Firma by měla sídlit nejlépe v Praze.
Poptáváme tisk paletových štítků
Japonská firma distribuující spotřební elektroniku, poptává dodávku : - paletových štítků s nápisem a čárovým kódem - číselná řada, 10 x 8cm, bílý a zelený papír. Vždy 2ks od stejného čísla a stejného čárového kódu. Množství cca 1, 5, 10, 20 tisíc kusů. Prosím o cenovou kalkulaci pro tisk štítků.
Poptáváme tisk letáků, 36500 ks
Hledáme tiskárnu, která nám vytiskne oboustranný leták A, složený na polovinu. Plnobarevný tisk CMYK 4/4, papír lesklá křída 90 g. Počet kusů 36.500. Alpisport Centrum s. r. o., 9 Května, Příbor. Kontakt: Klanica Jan 556 729 337, jklanica@alpisport.cz.
TOGO; Stírací karty
Hledáme firmu, která dodává, exportuje a vyrábí papírové a plastové stírací karty do mobilních telefonů.
INDIE; Hologramy
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců bezpečnostních hologramů, 3D hologramů, hologramů odolných proti nedovolené manipulaci, hologramů ražených za tepla, holografických smršťovacích návleček, holografických obalových fólií, holografických matric a příbuzných výrobků. Hledáme partnery pro podporu našich produktů.
INDIE; Hologramy
Hledáme partnery pro propagaci našich výrobků. Jsme jedním z předních výrobců a vývozců zabezpečovacích hologramů, 3D hologramů, hologramů odolných proti úmyslnému poškození, hologramů ražených za tepla, holografických smršťovacích přebalů, holografické obalové folie, hologramových matric a příbuzných výrobků.
Poptáváme tisk samolepek
Poptávka po tisku samolepek Poptáváme tisk barevných samolepek v nákladu 500 ks. Samolepka se nesmí trhat. Musí jít bez poškození snadno sloupnout bez zanechání výrazných stop po lepidle ! ! ! Dispozice: Průměr nálepky: 12 cm Barevnost: celobarevná Lesk
Poptáváme zhotovení reklamního katalogu
Poptáváme výrobu reklamy, cestovního katalogu. Nový Jičín, Frýdek-Místek.
ANGLIE; Laserem tištěné formuláře
Chtěl bych znát ceny velkých sérií laserem tištěných obchodních formulářů A4 pro použití strojem na lepení tlakem. Formuláře jsou A4 vytištěné jednobarevným inkoustem po obou stranách, s lepidlem pro lepení tlakem a průsvitným okénkem.
NĚMECKO; Tiskárny, vlnitá lepenka
Poptávám různé certifikované tiskárny, které nabízí velmi kvalitní tisk etiket a také skládácí krabice. Kromě toho poptávám dílny na vlnitou lepenku. Vše na výrobky značkového zboží.