NEPÁL; Výroba občanských průkazů
Hledám renomovaného a zkušeného výrobce občanských průkazů s nejnovějších technologií, který má zájem o účast v tendrech v Nepálu. Rozsah tendru a množství je obrovské, takže zúčastněné společnosti musí být taky finančně pevné.
TOGO; Vzdělávací materiály
Řídící orgán hospodářského společenství západoafrických států, ECOWAS, zve renomované zahraniční společnosti, aby předložily své nabídky materiálů pro vzdělávací ministerstva.
Poptáváme tisk brožury
Prosím o kalkulaci poptávky a to při 200, 500, 1000, 2000 ks. Brožura Formát: A4 rozsah: obálka + 20 stran barevnost: 4/4 materiál: Obálka 300 g křída - polomat, Blok 170 g křída - polomat
GHANA; Produkce nahrávek
Jsem hudební producent a distributor. Hledám producenty nahrávek, kteří chtějí své produkty uvádět na trh v západní Africe.
Poptávám kalkulaci pro tisk měsíčníku
Připravujeme měsíční inzertník v nákladu cca 300 000 ks - plná barevnost 4/4 CMYK - formát Tabloid nebo podobné velikosti - novinový papír - rozsah 8, 12 nebo 16 stran (záleží na ceně) Hledáme nejnižší cenu a nejlepší platební a obchodní podmínky.
Tlač diaľničných nálepiek a súvisiaceho propagačného materiálu
Predmetom zákazky je spracovanie návrhu dizajnu, tlač a dodanie nálepiek s kontrolným kupónom preukazujúcich zaplatenie úhrady v zmysle § 6 zákona č. 135/1961 Zb. za užívanie vymedzených úsekov diaľnic a rýchlostných ciest pre osobné motorové vozidlá a prípojné vozidlá kategórie O1 a O2 (ďalej len „nálepka") na roky 2011, 2012, 2013. Súčasťou ...
Poptáváme potisk ubrousků logem firmy
Prosíme o potisk bílých 3-vrstvých ubrouků s naším logem tak, aby bylo loga na každé 1/4 jednoho ubrousku bylo uprostřed. Velikost loga 10 x 6 cm. Dále prosíme o cenovou kalkulaci 30ti takto potištěných ubrousků. Logo přikládámejako obrázek.
Turistický marketing - poznanie regiónov Slovenska a Maďarska na báze cehraničnej spolupráce
Predmetom zákazky je príprava podkladov, preklady, grafická úprava a tlač, balenie a dodanie uvedených publikácií /propagačných materiálov/. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 80 588,0000 EUR
BANGLADÉŠ; Investiční podpora
EURO HERITAGE vydává knihu o evropské architektuře pod názvem MAKING OF TODAYS EUROPEAN BEAUTY". Jsme neziskovou organizací, proto hledáme investiční a technickou podporu.
Poptáváme visačky
visačky se špendlíkem, velikost, cena
Poptávám knihu
Prosím o sdělení ,zda nemáte k prodeji knihu "Oldřich II.z Rožmberka. Děkuji Ing.Václav Moravec
Poptávám tisk samolepících etiket
hledám dodavatele na tisk samolepících etiket včetně tisku textu na etikety, Brno
Turistický marketing - poznanie regiónov Slovenska a Maďarska na báze cezhraničnej spolupráce
Predmetom zákazky je príprava podkladov, preklady, grafická úprava a tlač, balenie a dodanie uvedených publikácií /propagačných materiálov/. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 80 588,0000 EUR
Vydávání periodika Městské části Praha 5
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění činností při vydávání periodického tisku Městské části Praha 5 (dále též "periodikum") po dobu 4 let v rozsahu: a) zajištění redakčního plánu, b) zajištění redakčního obsahu, c) zajištění fotografií, d) zajištění grafického zpracování, tj. grafické úpravy a uspořádání (včetně získání ...
Rámcová smlouva na dodávku polygrafických služeb a předmětů publicity 2010 - 2013
Uzavření rámcové smlouvy podle § 11 zákona mezi zadavatelem a nejvýše 4 uchazeči (dodavateli) na dobu určitou s možností výpovědi, jejímž předmětem je realizace zakázek, jejichž předmětem je dodávka polygrafických služeb a předmětů publicity pro léta 2010 - 2013.
INDIE; Ofsetový tisk
Jsem tiskař a hledám ke spolupráci tiskařskou firmu v Evropě (ofsetový tisk apod.).
NĚMECKO; Hrnečky s potiskem
Hledám českého výrobce šálků, pohárků s potiskem. Prosím o kontaktní údaje.
Zabezpečení polygrafické výroby ve prospěch rezortu MO
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služby v letech 2010 až 2013 spočívající v zabezpečení polygrafické výroby ve prospěch rezortu MO (zahrnuje např. výrobu a dodání desek, brožur, knih, kalendářů a dalších polygrafických produktů (podrobně uvedeno v zadávací dokumentaci).
Tisk periodického časopisu Paměť a dějiny
Tisk periodického časopisu - Paměť a dějiny, vydávaným čtvrtletně zadavatelem a to po celou dobu trvání rámcové smlouvy.
Tlač materiálov pre projekty SAŽP
Predmetom 1. časti zákazky je tlač edukačných materiálov, publikácií a informačných materiálov na základe dodaných podkladov zo strany verejného obstarávateľa. Predmetom 2.časti zákazky sú služby súvisiace s tlačou a tlač publikácií, duplikácia DVD a výroba obalov na DVD na základe dodaných podkladov zo strany verejného obstarávateľa. Konkrétna ...
Poptáváme samolepky v kotoučích
Hledáme dodavatele samolepek v kotoučích - flexikotouč kolo 5 cm pro nově otevřenou kavárnu v Praze, nyní ve stadiu dokončovacích prací před kolaudací.
Poptávám tisk 3D
Hledám zakázkový tisk ve 3D.
NEPÁL; Tisk známek a kolků
Hledáme tiskárny poštovních známek a kolků.
Redakční zpracování a tisk měsíčníku HLÁSKA
Předmětem veřejné zakázky je tisk a tisková příprava informačního měsíčníku pro občany Statutárního města Opavy po dobu 5 let,přičemž zahrnuje i grafickou přípravu jednotlivých čísel, jazykovou korekturu a zpracování tištěné podoby v datovém formátu PDF pro zveřejnění na web stránkách SMO.
Tiskové služby
Plněním veřejné zakázky jsou níže uvedené služby: a)zabezpečit služby tisku a rozesílání upomínek na adresy televizních poplatníků dle pokynů zadavatele (podle seznamu adresátů předané za tímto účelem ze strany zadavatele); b)zabezpečit služby  tisku a rozesílání oslovení na adresy neevidovaných poplatníků televizního poplatku podle pokynů ...