Nepravidelný úklid ve FN HK pro rok 2013 až 2016
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění nepravidelného úklidu v období od uzavření smlouvy do 31. 12. 2016 ve FN HK
Poptáváme odstranění holubího trusu
Vyčistit balkon 2 m od holubího trusu
Poptávám odstranění zápachu po zvířatech
Dobrý den, Nastěhovali jsme se do cca. 19 let starého domu. Vše je OK jen původní majitel zde choval v oddělené přístavbě (cca. 70 m2) myši, křečky atd. Nebyl ani nijak moc čistotný a tak se v těchto prostorách zápach z močoviny atd. Prosím o nabídku firmy, která je schopna tento zápach močoviny odstranit. Děkuji za nabídky.
Poptávám nová okna a vyčištění okapu
Máme ucpanou svodnici (měď).Přetéká voda při dešti do sklepa,bylo by potřeba vyčistit a připojit syfon Potřebovali bychom nová sklepní okna,včetně osazení,dřevěná,-dvoje.
Údržba a úklid nemovitostí v majetku ČD, a.s. v oblasti Regionální správy majetku Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je soubor služeb souvisejících s prováděním údržby nemovitostí (budov, pozemků, včetně příslušných přípojek inženýrských sítí, včetně souvisejích objektů) a úklid ploch a prostor v majetku ČD, a.s.
Zajištění pravidelných úklidových prací v objektech Magistrátu města
Předmětem veřejné zakázky je denní pravidelné zajištění úklidových prací v objektech Československé armády 408, Československé armády 216 a Střelecká 824 v Hradci Králové, v předepsané kvalitě, v souladu se stanovenými technologickými postupy a s platnými předpisy o bezpečnosti práce a protipožární ochraně. Dále v objektu Československé armády 408 ...
Úklidové práce v budově Úřadu práce v Náchodě
Předmětem zakázky je provádění úklidových prací v budově Úřadu práce v Náchodě. Zadavatel požaduje zajištění veškerého úklidu výhradně ekologicky šetrnými úklidovými prostředky. Zadavatel uzavře smlouvu o dílo pouze s jedním vítězným uchazečem.
Poptáváme vyčištění koberce
Potřebovala bych vyprat koberec, ale nechci doma.
Poptávám stavební a úklidové práce
Hledám zednické demoliční úklidové a vykopové práce.
Poptávám čištění pískovcového obložení
Poptávám vyčištění pískovcového venkovního obložení domu. Délka 35 m, výška 0,8 m.
Poptáváme úklid budovy v Rychnově n.K.
Poptáváme úklid budovy čp. 17 ve Zborovské ulici v Rychnově nad Kněžnou, ve které je umístěno Katastrální pracoviště Rychnov nad Kněžnou. Termín prohlídky budovy je 28.11. 2006 od 9,00 hod., se schůzkou ve vstupní hale. Při prohlídce budou předány požadavky na obsah nabídky, specifikace prací a výměry místností. Termín podání nabídky je 6.12. 2006.