Komplexní servis prádla pro Psychiatrickou léčebnu Bohnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování komplexního servisu zdravotnického prádla a praní ostatního prádla v majetku zadavatele (polštáře, přikrývky, záclony, závěsy, deky) a prádla pacientů v majetku zadavatele (sportovní a pracovní oblečení), včetně poskytnutí potřebné manipulační techniky. Blíže viz Zadávací dokumentace.
Poptáváme praní lůžkovin pro motorest
Hledáme prádelnu na praní lůžkovin a ručníků v okolí Rakovníka a Nového strašecí, jedná se o motorest.
Poptáváme pronájem a praní prádla pro zdravotnická zařízení
Nákup, údržba a pronájem prádla pro zdravotnická zařízení a ústavy sociální péče, zřízené Jihomo-ravským krajem Textilní zkušební ústav s.p (TZÚ) byl pověřen Jihomoravským krajem, aby analyzoval současný stav v nákupu, údržbě a pronájmu prádla a zpracoval model efektivního zajištění nákupu, údržby resp. pronájmu prádla pro zdravotnická zařízení ...
Poptávám vyčištění přikrývek z ovčího rouna
Poptávám vyčištění přikrývek na spaní z ovčího rouna
Poptáváme praní nemocničního prádla
Praní nemocničního prádla, zaměstnanců a u cca 30klientů nemocnice. Prosím o zaslámí ceníků. Jedná se cca o 4000kg měsíčně.
Komplexní servis zdravotnického prádal a oděvů
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexních služeb spojených s pronájmem nemocničního prádla, praním nemocničního prádla a ostatními službami jako jsou opravy, žehlení, odvoz, dovoz prádla, rozvoz na jednotlivá dodací místa nemocnice, vybavení manipulační technikou, atd. pro Fakultní nemocnici Na Bulovce při dodržení hygienických norem ...
Komlexní servis prádla a oděvů ve zdravotnickém zařízení
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexních služeb spojených s pronájmem prádla zdravotnickému zařízení, praním pronajatého prádla, praním a chemickým čištěním prádla v majetku objednatele a ostatními službami jako jsou opravy, žehlení, odvoz, dovoz prádla, rozvoz na jednotlivá dodací místa nemocnice a odvoz špinavého prádla z těchto ...
Praní, čistění, žehlení a opravy prádla pro nemocnici
Předmět plnění zakázky je poskytování služeb – praní, žehlení, opravy, sběr, třídění a rozvoz nemocničního prádla a s tím související ostatní služby a činnosti pro Městskou nemocnici Litoměřicích jako celek.
Komplexní praní prádla a ostatních textilních součástí pro Oblastní nemocnici Příbram, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytovat pro zadavatele služby spočívající v praní, žehlení, čistění, opravě a dopravě prádla zpět zadavateli, jež toto použil při výkonu své činnosti nemocnice (Oblastní nemocnice Příbram, a.s.).
Pranie zdravotníckej bielizne
Zabezpečenie pravideľného prania, žehlenia a drobných opráv zdravotníckej bielizne a chemické čistenie záclon, molitánových paplónov, vankúšov ako aj ostatného materiálu. Odvoz špinavej a dovoz čistej bielizne. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 180 000,0000 EUR
Komplexní servis prádla a oděvů pro NsP Česká Lípa, a. s.
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexních služeb spojených s pronájmem nemocničního prádla, praním nemocničního prádla a ostatními službami jako jsou opravy, žehlení, odvoz, dovoz prádla, rozvoz na jednotlivá dodací místa nemocnice, vybavení manipulační technikou, atd. pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s., při dodržení ...
Praní prádla
Zajištění odvozu a dovozu prádla denně včetně sobot a svátků v určených časech, praní, mandlování, žehlení, skládání v zařízení dodavatele, praní infekčního a silně znečištěného prádla, zajištění nezaměnitelnosti prádla, praní specifického sortimentu. Bližší v ZD.
Poptáváme praní prádla vč. rozvozu
Poptáváme ceník prádla, kolik kč za 1kg prádla, nebo za 1ks prádla, chtěli bysme i rozvoz prádla.
Poptávám vyčištění koberce
Prosím o sdělení, zda je možné a termín dodání na vyčistění světlého koberce na Madcové. Rozměr cca 4,5x4,5 m. Jaká by byla předběžná cena. Děkuji Kopečková e-mail: jiko375@seznam.cz
Poptávám služby čistírny
Vyčištění spacího pytle.
Komplexní služby praní prádla pro Slezskou nemocnici v Opavě
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na služby spojené s praním oděvů a jiných textilií pro Slezskou nemocnici v Opavě, příspěvková organizace. Podrobněji viz zadávací dokumentace.
Praní, žehlení a opravy prádla
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění prádelenských služeb - praní, žehlení a oprav prádla. Bližší vymezení plnění obsahuje zadávací dokumentace.
Zajištění komplexního servisu prádla ve Vsetínské nemocnici a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění komplexních služeb spojených s pronájmem nemocničního prádla, praním nemocničního prádla a ostatními službami jako jsou opravy, žehlení, odvoz, dovoz prádla, rozvoz na jednotlivá dodací místa nemocnice a vybavení manipulační technikou pro Vsetínskou nemocnici a.s.
Zajištění prádelenských služeb pro oblastní nemocnici Kladno a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění komplexního servisu zdravotnického prádla pro Oblastní nemocnici Kladno a.s.
Komplexní služby praní nemocničního prádla
Předmětem plnění veřejné zakázky je soustavné poskytování čistého zdravotnického prádla včetně typizovaného zdravotnického osobního prádla odpovídajícího příslušným technickým normám pro provoz zadavatele, a to v souladu se směrnicí zadavatele a v požadovaném objemu a druzích prádla. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám čištění peří
Poptávám čistění peří v Českých Budějovicích
Poptávám čištění potahů
Hledám čistírnu, kde by mi vyčistili skvrny na semišovém potahu židlí.
Poptáváme praní prádla pro domov důchodců
Prosím o nabídku praní prádla osobní, lůžkovin a pracovní oděv v domově důchodců Velký Újezd pro 95 klientů a 50 pracovníků po dobu 5-6 měsíců od června 2010 do konce roku 2010.
Poptávám čištění koberců
Poptávám čištění koberců severomoravský kraj .
Poptávám šití přikrývek z ovčí vlny
Poptávám čištění a šití přikrývek z ovčí vlny