Multifunkční tiskové a reprografické služby
Poskytování komplexních multifunkčních tiskových a reprografických služeb a zajištění jejich kontinuálního provozování po dobu 4 let ode dne podpisu smlouvy oběma smluvními stranami. Poskytnutí a provozování 50 kusů nových multifunkčních zařízení, které nebudou v majetku Zadavatele. Dodání, instalace, konfigurace a provozování monitorovacího ...
Tlač, grafická úprava a zalomenie mesačníka Štúrovo a okolie Naše noviny
Predmetom zákazky je tlač, grafická úprava a zalomenie dvojjazyčného (slovensko-maďarského) mesačníka Štúrovo a okolie Naše noviny - Párkány és vidéke A mi lapunk. Predmetom je aj konzultácia grafickej úpravy každého vydania a distribúcia vytlačeného mesačného nákladu.
Poptávám tisk vizitek
Dobrý den, prosím o cenový návrh 5x100 vizitek oboustranných, gramáž 300g. Jedna strana bílá s potiskem a druhá modrá s potiskem. viz. příloha, velikost 9x5 cm.
Tiskařské služby - 031-2014
Tiskařské služby - dle aktuálních potřeb Zadavatele
DNS na tisk -09-2014
Předmětem veřejné zakázky jsou vybrané tiskařské služby pro Zadavatelem specifikovaných položek, přičemž jejich výčet včetně specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 1 Zadávací dokumentace.
Propagační předměty 005-2014
Propagační předměty dle aktuálních potřeb Zadavatele
DNS na tisk -08-2014
Předmětem veřejné zakázky jsou vybrané tiskařské služby pro Zadavatelem specifikovaných položek, přičemž jejich výčet včetně specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 1 Zadávací dokumentace.
Propagační předměty 010-2014
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka standardních propagačních předmětů pro Masarykovu univerzitu specifikovaných v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Tiskařské služby 011-2014
Předmětem této veřejné zakázky jsou standardní tiskařské služby pro Masarykovu univerzitu specifikované v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Tisk na plátno, nástěnné nálepky, Holandsko
Nové design studio v Holandsku hledá přímého výrobce nástěnných nálepek a tisku na plátno - Canvas. Další nabídky jakéhokoliv zajímavého bytového designu, např. material, format, jsou vítané.
Poptávám výrobu puzzle
Poptávám zpracování nabídky na výrobu puzzle velikost A4, cca 50 dílků, náklad 50 - 100 ks. Děkuji. S pozdravem Lucie Havlová
Poptávám potisk reklamních materiálů
Potřebuji potisknout malá množství reklamních předmětů textovým logem bez rastru, vždy jednobarevně, grafiku dodám v křivkách: 15 bílých deštníků, velikost tisku 9x6 cm tisk černě 50 ks bílá plastová škrabka na led, velikost tisku 2,5 x 4 cm,tisk červená 20 ks černých plastových svítilen, velikost tisku 0,8 x 5 cm tisk bílá Vše jsou ...
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2014/0181
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodání publikací pro Filozofickou fakultu UJEP.
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2014/0185
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodání publikací pro UJEP.
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2014/0183
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodání publikací pro UJEP.
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2014/0182
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodání předmětů publicity pro veletrh vzdělávání Gaudeamus Praha 2015.
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2014/0184
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodání publikací pro UJEP.
Tlačiarenské služby pre Slovenské národné múzeum (SNM)
Predmetom zákazky je poskytovanie polygrafických služieb pre potreby Slovenského národného múzea Bratislava a jeho organizačné útvary v súvislosti s tlačou brožúr, kníh, periodík, vstupeniek a iných tlačovín, tlač na pevné podkladové materiály, tlač na samolepiaci papier a polep pevného podkladového materiálu, t. j. zabezpečenie všetkých etáp ...
Zajištění tiskových a reprografických služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování tiskových služeb a služeb s tím spojených v lokalitách Českého rozhlasu na území ČR.
Tisk, kompletace a distribuce obálek
Tisk daňových obálek podle graficky zpracovaných předloh dodaných Ministerstvem financí, kompletace, zabalení a distribuce obálek podle rozdělovníku konkrétním orgánům Finanční správy ČR a Ministerstvu financí formou přímého dovozu, zasláním kurýrní službou či prostřednictvím provozovatele poštou.
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2014/0175
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodání skript pr projekt OP VK "Mezioborové vazby a podpora praxe v přírodovědných a technických studijních programech UJEP, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0296.
Tlačiarenské služby
Kompletné tlačiarenské služby neperiodických publikácií a periodických časopisov. Predmet zákazky je rozdelený na 4 časti: a/ 1. časť zákazky - kompletné tlačiarenské služby neperiodických publikácií s nákladom od 50 kusov do 150 kusov b/ 2. časť zákazky - kompletné tlačiarenské služby neperiodických publikácií s nákladom od 151 kusov do 250 ...
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2014/0163
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodávka publikací, kalendářů a dalších materiálů v rámci projektu OP VK EnviMod "Modernizace výuky technických a přírodovědných oborů na UJEP se zaměřením na problematiku ochrany životního prostředí", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0205.
Digitální tisk a plott, Německo
Poptáváme firmy, které nabízí digitální tisk a digitální plott.
Tiskařské služby - 028-2014
Tiskařské služby - dle aktuálních potřeb Zadavatele