Poptávám laminovanou desku
Poptávám desku lamino perlička s potiskem, viz příloha. Rozměr desky, výška: 910mm, šířka 1690mm s tím, že náš truhlář si desku potom seřízne dle potřeb. Velikost obrázku téměř přes celou desku. Prosím o zaslání odpovědi zda je to možné u Vás objednat, cenu a dodací termín. Děkuji.
Tlač diaľničných známok
Spracovanie návrhu dizajnu, tlač a dodanie ročných a časovo obmedzených známok s kontrolným kupónom preukazujúcim zaplatenie úhrady v zmysle § 6 zákona 488/2013 Zb. za užívanie vymedzených úsekov diaľnic a rýchlostných ciest pre motorové vozidlá a jazdné súpravy s celkovou hmotnosťou do 3,5t, pre dvojstopové motorové vozidlá kategórie M1 a ...
Návrh Olomouckých listů 2016
Předmětem soutěže „Radniční listy“ je zajištění předtiskové přípravy (redakční a grafické zpracování textů, fotografií, inzerce), sazba, tisk a distribuce informačního zpravodaje.
Propagační předměty 019-2015
Dodávky propagačních materiálů dle aktuálních potřeb Zadavatele
Multifunkční tiskové a reprografické služby pro MD
Poskytování komplexních multifunkčních tiskových a reprografických služeb a zajištění jejich kontinuálního provozování po dobu 4 let ode dne podpisu smlouvy oběma smluvními stranami. Poskytnutí a provozování 42 (až 46) kusů nových multifunkčních zařízení, které nebudou v majetku Zadavatele. Dodání, instalace, konfigurace a provozování ...
Propagační materiály na zahraniční veletrhy a výstavy 2015
Grafický návrh a tisk katalogů a brožur v několik jazykových mutacích určených pro prezentaci na zahraničních výstavách a veletrzích, videoprezentace společnosti.
Dodávky jízdních dokladů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jízdních dokladů včetně zpracování grafického návrhu podoby jízdních dokladů, jejich tisk, balení a doprava do místa plnění v souladu se zadávacími podmínkami.
Tisk a dodávka propagačních materiálů v DNS - 2015/0075
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je potisk a dodání propagačních předmětů pro UJEP.
Tisk informačních brožur RECETOX
Předmětem této veřejné zakázky je tisk informačních brožur pro RECETOX v českém a anglickém jazyce, který je specifikovaný v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Tlačiarenské služby
Predmetom zákazky je poskytovanie polygrafických služieb pre potreby verejného obstarávateľa a jeho organizačné útvary, v súvislosti s tlačou brožúr, kníh, periodík, vstupeniek a iných tlačovín, tlač na pevné podkladové materiály, tlač na samolepiaci papier a polep pevného podkladového materiálu, t. j. zabezpečenie všetkých etáp polygrafického ...
Tiskařské služby - 014-2015
Tiskařské služby dle aktuálních potřeb Zadavatele
Výber tlačiarenskej a vydavateľskej spoločnosti
Výber tlačiarenskej a vydavateľskej spoločnosti, ktorá bude tvorivo a kreatívne uverejňovať komplexné informácie o NSK formou letákov, brožúr v jazyku slovenskom, anglickom, nemeckom a maďarskom.
Tlač a knihárske spracovanie knižných publikácií a časopisov
Tlač a knihárske spracovanie 5 knižných publikácií s názvami: 1. Zakázané prózy; 2.Sledoslov. Rozhovory s Altou Vášovou; 3. Slovenské dejiny II; 4. Zatykač na Štúra, Hlboký lov (slov), Bedeker Štúr (ide o 3-dielnu knižnú publikáciu); 5. Zborník esejí o slovenskej literatúre; tlač a knihárske spracovanie 2 časopisov s názvami: Slovak Literary ...
Předtisková příprava, tisk a distribuce Krajských novin Ústeckého kraje 2016-2017
Předmětem 1. části této části veřejné zakázky je předtisková grafická úprava Krajských novin Ústeckého kraje v letech 2016 – 2017 takto: a) 1 x měsíčně v dohodnutých termínech (nejpozději 2 dny před vlastním tiskem) b) zlom a grafická úprava 8 plnobarevných stran o rozměru 315 x 470 mm s tolerancí +/- 4 % c) výstupem bude soubor s uzavřenými ...
Tisk, kompletace a distribuce finančních daňových neplacených tiskopisů
Tisk, kompletace a distribuce finančních daňových neplacených tiskopisů pro ministerstvo financí, finanční a celní správu.
Polygrafické práce a tisk 2/2015
Předmětem veřejné zakázky zadávané v dynamickém nákupním systému jsou polygrafické práce a tisk pro Vysokou školu báňskou - Technickou univerzitu Ostrava, jejíchž výčet včetně specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č.1 Zadávací dokumentace, za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek.
Tisk magazínu MUNI EXTRA 2015/2016
Předmětem této veřejné zakázky je tisk a kompletace maganízu MUNI EXTRA pro rok 2015/2016, který je specifikovaný v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Tiskopisy pro poštovní provoz
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dobu 2 let na dodávky tiskopisů pro poštovní provoz.
Polygrafické práce a tisk 1/2015
Předmětem veřejné zakázky zadávané v dynamickém nákupním systému jsou polygrafické práce a tisk pro Vysokou školu báňskou - Technickou univerzitu Ostrava, jejíchž výčet včetně specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č.1 Zadávací dokumentace, za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek.
Tisk a dodávka propagačních materiálů v DNS - 2015/0061
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodání tištěných materiálů pro účely programu Erasmus +.
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2015/0062
Předmětem veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému je tisk a dodání publikací pro UJEP.
Tiskařské služby 006-2015
Předmětem této veřejné zakázky jsou standardní tiskařské služby pro Masarykovu univerzitu specifikované v zadávací dokumentaci a za obchodních podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Stolní hry, Německo
Vážené dámy a pánové, jmenuji se Waldemar Kutsch a hledám českou firmu, která mně může vyrobit stolní hry s hracími kartami a hracími figurkami, které jsem sám vymyslel. Předem Vám děkuji a očekávám Vaši odpověď. S přátelskými pozdravy Kutsch
Nálepky s potiskem pro poštovní provoz
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dobu 2 let na dodávky nálepek s potiskem pro poštovní provoz.
Tisk a dodávka publikací v DNS - 2015/0059
Předmětem veřejné zakázky je tisk a dodání publikací pro UJEP.