Realizácia kvalitatívnych testov pre vytvorenie behaviorálnych modelov hráčov
Predmetom zákazky je realizácia kvalitatívneho testovania použiteľnosti počítačovej hry, na základe ktorého bude možné odstrániť chyby použiteľnosti, vymodelovať behaviorálne modely persón, korelovať na základe kvantitatívnych testov, definovať segmenty hráčov a následne tieto segmenty hráčov získať za použitia predajných a komunikačno-reklamných ...
Výběrové řízení příprava a dodávka tiskovin a katalogů v období tří let
Předmětem plnění veřejné zakázky je příprava a dodávka tiskovin a katalogů v období tří let
Poskytnutie marketingových služieb, nastavovanie reklamných kampaní a s tým súvisiacich služieb
Zabezpečenie marketingu projektu prostredníctvom inzercie. 1 balík služieb obsahuje: inzercia vyhľadávače, sociálne siete, PR články. Zabezpečenie "napĺňania" sociálnych sietí atraktívnym obsahom v kontexte s portálom, budovanie komunity odberateľov, komunikácia s čitateľmi v mene spoločnosti, priebežná komunikácia, odpovedanie diskutujúcim. ...
Reklamní předměty BESIP pro letní akce 2017
Předmětem plnění této veřejné zakázky je uzavření jednorázové kupní smlouvy na dodávku reklamních potištěných předmětů sloužících k propagaci BESIP pro letní akce v roce 2017.
Organizační zajištění akcí pro klienty OZP a veřejnost
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování služeb sloužících k zajištění akcí, zejména personální a materiální zajištění, zábor veřejného prostoru, pořádání soutěží, zajištění programu pro děti včetně hlídací služby, tisk a distribuce propagačních materiálů, logistika dlouhodobých akcí.
Získanie hráčov pre mobilnú hru na platformách Android a iOS z vybraných cieľových trhov
Predmetom zákazky je propagácia mobilnej hry prostredníctvom internetových reklamných kanálov za účelom získania určeného množstva hráčov.
Návrat života starému nábytku
dodanie technických zariadení, výpočtovej techniky, obrábacích strojov, technického vybavenia, náradia, pomocného materiálu a reklama.
Návrh a výstavba výstavní expozice na veletrhu TIHE 2017
Návrh a výstavba stánku na veletrhu TIHE 2017 v TASHKENTU (18. 4. - 20. 4. 2017) včetně připojení k inženýrským sítím, dopravy stánku a jeho vybavení a montáže a demontáže výstavní expozice.
Zhotovení výstavní expozice na výstavách China Print 2017 a Printech 2017
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí souboru služeb spočívajících zejména v montáži (zařízení) a demontáži výstavní expozice, včetně dočasného umožnění nakládání s věcmi umístěných dodavatelem ve výstavní expozici, jakož i ve zhotovení a zpracování grafických podkladů, a to v místech plnění, tj. na níže uvedených výstavách: - China Print 2017 ...
Návrh a realizace výstavních expozic firmy KATRES spol. s r.o.
Předmětem zakázky jsou dodávky a služby spojené s návrhem a kompletní realizací výstavních expozic na těchto veletrzích: 1. Ligna, Německo, 22.-26.5.2017 2. Puu Messut / Wood & Bioenergy, Finsko, 6.-8.9.2017 3. Trä&Teknik / Wood Products & Technology, Švédsko, 28.-31.8.2018 4. Ligna, Německo, 27.-31.5.2019 5. Puu Messut / Wood & Bioenergy, ...
Veletrhy Hannover messe 2017, SENSOR+TEST 2017 a SPS IPC Drives 2017
Pronájem stánku a zařízení k jeho chodu, připojení k inženýrským sítím (elektroinstalace a osvětlení), montáž a demontáž stánku a dopravu stánku a jeho vybavení na veletrh v zahraničí a zpět, včetně balného a manipulace, návrh řešení výstavní expozice včetně vizualizace, a to pro veletrhy HANNOVER MESSE 2017, SENSOR+TEST 2017 a SPS IPC DRIVES ...
Výběr agentury pro marketingovou komunikaci na sociálních médiích v trvání 12 měsíců
Předmětem VZ je: výběr agentury, kt.navrhne roční strategii pro sociální média, bude tvořit kampaně, poskytovat konzultační služby, realizace dodavatelem zaměřeným na digitální média, úzká spolupráce se Zadavatelem a jeho dodavateli zabezpečujícími dodání kreativního obsahu pro realizaci předmětu, návrh roční strategie pro sociální média, ...
Představení produktů EUTIT s.r.o. na zahraničních výstavách
Předmětem plnění veřejné zakázky je: • Dílčí část 1 – Kompletní zajištění účasti na výstavách v souladu s bodem 2 zadávací dokumentace • Dílčí část 2 – Dodávka katalogů včetně zajištění jejich návrhu, grafického zpracování, překladu textů a tisku v souladu s bodem 2 této zadávací dokumentace
Dodávka dekoračních hliníkových systémů včetně grafického návrhu
Dodávka a montáž dekoračních hliníkových systémů pro uchycení bannerů kompatibilních se systémem Octanorm s grafickými tisky včetně grafického návrhu a dodávka tiskových materiálů na výstavu výtahů a výtahových komponent - International Exhibition of Elevators and Elevator Equipment - RUSSIAN ELEVATOR WEEK 2017 v Moskvě, která se bude konat v ...
Komplexní zajištění prezentace značek kvality v rámci veletrhu Země živitelka 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zajištění prezentace značek kvality v rámci veletrhu Země živitelka 2017 ve stánku o rozsahu 408 m2 na výstavišti v Českých Budějovicích a zajištění služeb potřebných pro provoz stánku.
Tisk propagačních materiálů pro zahraniční veletrhy společnosti B&Bartoni spol s r.o. v roce 2017
Předmětem zakázky je tisk propagačních materiálů pro zahraniční veletrhy společnosti B&Bartoni, spol s r.o. v roce 2017. Jedná se o zajištění grafického zpracování a tisk brožur, letáků, katalogů a dodávky DVD nosičů včetně potisku a zápisu dat pro 15 veletrhů na kterých se bude společnost B&Bartoni, spol s r.o. účastnit.
Rámcová smlouva: Komunikační agentura pro realizaci marketingových a komunikačních služeb
Předmětem veřejné zakázky je poskytování grafických služeb realizovaných pro zadavatele na operativní bázi a komplexních služeb při tvorbě kreativních a mediálních strategií pro marketingové kampaně zadavatele, tj. průběžné poskytování jednorázových či opakujících se služeb v rámci marketingových a komunikačních činností zadavatele.
Pražiareň výberovej kávy BigBean – reklamná kampaň
Predmetom zákazky je obstaranie reklamnej kampane pre projekt s názvom Pražiareň výberovej kávy BigBean, ktorá sa bude skladať z rôznych úkonov a služieb počas celého trvania projektu. Popis jednotlivých úkonov a služieb je v súťažných podkladoch.
Nový typ potravín pre presnú výživu - marketing
Predmetom zákazky sú nižšie uvedené marketingové aktivity s uvedením nového produktu na trh: 1. Vytvorenie online kampane, ktorá pozostáva z a) online spotu, b) online bannerov, c) nákupu médií, d) vytvorenie kampaňovej web stránky e) facebook spotov.
Marketingová kampaň - MEDEX SLOVAKIA s.r.o.
Predmetom obstarávania sú reklamné a marketingové služby pre projekt s názvom Podpora začínajúceho podniku MEDEX SLOVAKIA s.r.o. Podrobná technická špecifikácia služieb a úkonov sa nachádza v súťažných podkladoch.
Poptáváme marketingové služby
Poptávám marketingovou a propagační agenturu pro zavedení neznámé novinky od zavedené německé firmy prakticko-designového produktu SOI.+. Produkt byl v Německu zkonstruován primárně jako automatické světlo do dámské kabelky/tašky a jeho sekundární funkcí je, že má v sobě integrovanou powerbanku (nabíječka mobilů/tabletů, foto atd.). Hledáme ...
Organizácia a zabezpečenie slovenskej expozície Expo Astana 2017 - technická časť
Predmetom tejto zákazky je organizácia a zabezpečenie technickej realizácie slovenskej expozície na Expo Astana 2017 v Kazachstane.
Mediální nákup - online kampaň na podporu kvalitních potravin v roce 2017
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu kvalitních potravin v online médiích v roce 2017 dle přiloženého mediaplánu, který je Přílohou č.4 zadávací dokumentace.
Poptávám výrobu reklamní cedule
Poptávám cenovou nabídku na 1 ks cedule o rozměru 1000x500mm s nápisem SNĚMOVNA V JAKUBSKÝ, včetně dopravy v Praze. Děkuji.
Mediální kampaň OP VVV na internetu a v tisku
Předmětem veřejné zakázky je návrh kreativního řešení a plánování a nákup mediálního prostoru v online médiích na internetu a v tištěných médiích.