Realizace expozice pro Památník národního písemnictví
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace projektu expozice Památníku národního písemnictví v Praze do nově rekonstruované budovy. Projekt řeší výrobu a instalaci informační grafiky, součástí jsou atypicky řešený výstavní fundus, grafické plochy, dodávka instalace AV techniky včetně zajištění AV obsahů, ozvučení a osvětlení. V některých ...
Zajištění grafických a tiskových služeb
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování grafických návrhů tiskovin, sazba, předtisková příprava, tisk, balení a distribuce na předem stanovená místa. Jedná se o zpracování různých typů tiskovin např. letáky, DL letáky, pexesa, bloky, desky, publikace s vazbou V1, V2 nebo V8, ve standardních formátech A4, A5, A6 ale i v nestandardních ...
Realizace stálé expozice s tématem Dětské muzeum
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky realizačních částí stálé expozice „Dětské muzeum“ v prostoru Nové budovy Národního muzea (3. NP, m. č. 274, 206a, 212a, 214a) dle projektové dokumentace (příloha č. 3 a 6 zadávací dokumentace). Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: I) Část 1 - Realizace interiéru - realizace interiéru expozice; - ...
Propagace eGovernmentu ČÁST 3 Nákup mediálního prostoru pro online kampaň v roce 2021
Předmětem plnění části 3 je nákup mediálního prostoru pro online kampaň v roce 2021 a související služby
Poptávám potisk igelitových tašek
Poptávám potisk bílé igelitové tašky (pokud možno tak s uchem/madlem, ale není to podmínka) plnobarevným obrázek z jedné strany, jako je v náhledu přílohy. Předpokládané množství cca 5000 nebo 7000 kusů. Pokud to lze, prosím o cenovou nabídku a předpokládaný termín realizace.
Výzkumy trhu
Předmětem veřejné zakázky je sjednání Smlouvy obsahující smluvní podmínky pro plnění jednotlivých dílčích zakázek na poskytování služeb v oblasti výzkumu trhu pro Zadavatele.
Dynamický nákupní systém na zajištění tvorby a editace reklamních, marketingových a redakčních textů
Předmětem veřejné zakázky je zajištění tvorby reklamních, marketingových a redakčních textů a dále editorských prací. Předmět veřejné zakázky je dále rozdělen do tří samostatných kategorií. Účastníci mohou podávat nabídky na jednu kategorii, dvě kategorie nebo na všechny kategorie, a to bez omezení na počet kategorií, kterých se bude účastnit.
Plastové destičky pro vlaječky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky plastových vlaječek. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců.
Poptáváme výměnu reklamního polepu
Poptáváme výměnu části reklamního polepu. Pokud je to možné, prosím zašlete cenu za tisk, instalaci a deinstalaci.
Nákup mediálního prostoru- Print a Rádio
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění nákupu mediálního prostoru ve vybraných nosičích reklamy - v tištěných médiích a v rádiích v období leden - červen 2021.
Poskytování grafických služeb
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody obsahující smluvní podmínky pro plnění poskytování grafických služeb. Součástí poskytovaných služeb mohou být i činnosti a práce související např. nákup či pořízení fotografií a obrazového materiálu, příprav litografií pro tisk, osvit, výroba kontrolních nátisků, tisk graficky zpracovaných ...
Plastové vlaječky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky plastových vlaječek. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců.
Zajištění průzkumu trhu pro potřeby VZP ČR
Předmětem veřejné zakázky je zajištění a následná realizace průzkumů postojů široké veřejnosti a odborné veřejnosti k tématům VZP ČR, a to na území celé ČR v souladu se zadávacími podmínkami.
MOJE daně 2021 - nákup mediálního prostoru a realizace informační online kampaně
Předmětem Veřejné zakázky je realizace online informační kampaně v období od 28. prosince do března 2021 na podporu projektu MOJE daně 2021 se zaměřením na spuštění moderního finančního úřadu online a zavedení paušální daně pro živnostníky s cílem prezentovat výhody a přínosy tohoto projektu stanoveným cílovým skupinám. Zadavatel předem stanovuje ...
Mediální nákup - podpora kampaně značky Regionální potravina pro rok  2020 - tisk
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby podpory znalosti soutěže značky Regionální potravina ve 4. čtvrtletí 2020 dle Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 zadávací dokumentace.
Dodání mediálního prostoru v rámci realizace komunikační, marketingové a PR kampaně ke Sčítání lidí
Předmětem veřejné zakázky je dodání mediálního prostoru pro potřeby realizace komunikační, marketingové a PR kampaně ke Sčítání lidí, domů a bytů 2021.
Nákup mediálního prostoru v letech 2020 až 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup inzertní plochy v tištěných a elektronických médiích, nákup vysílacího prostoru v rozhlase a TV a poskytování dalších služeb souvisejících s inzercí a propagací programů administrovaných zadavatelem (Operační program Životní prostředí, Nová zelená úsporám, Dešťovka, Program Životní prostředí, ekosystémy a ...
Propagace eGovernmentu - ČÁST 2 - Nákup mediálního prostoru pro kampaně v roce 2020
Předmětem plnění části 2 je nákup mediálního prostoru pro kampaně v roce 2020 a související služby
Mediální nákup - tisková kampaň na podporu kvalitních potravin pro rok 2020 - 2021
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup v rámci kampaně na podporu kvalitních potravin print pro rok 2020 - 2021 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - online kampaň na podporu kvalitních potravin pro rok 2020 - 2021
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup v rámci kampaně na podporu kvalitních potravin online pro rok 2020 - 2021 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora kampaně značky Regionální potravina pro rok  2020
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby podpory znalosti soutěže značky Regionální potravina ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora kampaně značky Regionální potravina pro rok  2020
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu kampaně značky Regionální potravina v online médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora znalosti značek Bio produkt ekologického zemědělství, ekologická produkce
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu biopotravin v tiskových médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora znalosti značek Bio produkt ekologického zemědělství, ekologická produkce
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu biopotravin v online médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.