Poskytování poradenství při přípravě, realizaci projektů v oblasti životního prostředí
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy se třemi uchazeči na poskytnutí poradenských služeb při přípravě, realizaci a zajištění udržitelnosti projektů spolufinancovaných z dotačních programů v oblasti životního prostředí.
Zadávání zakázek partnera projektu RMTVC
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních služeb při zadávání vybraných veřejných zakázek na dodávky v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace, v platném znění a se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu .
Zadání veřejných zakázek projektu RMTVC
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních služeb při zadávání vybraných veřejných zakázek na dodávky v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace, v platném znění.
Zajištění reklamních a marketingových služeb
Předmětem zakázky je uzavření rámcové smlouvy na zajištění reklamních a marketingových služeb (zajištění komplexního servisu v oblasti marketingových a reklamních služeb).
Poptávám firmy zajišťující jazykové granty
Poptávám informace o grantech - jazykově-poznávací zájezd pro studenty. Děkuji Mgr. Kateřina Herková Janáčkova konzervatoř Ostrava