Zajištění úklidových služeb pro Domov pod Vinnou horou, p.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je výkon úklidových služeb v Domově pod Vinnou horou, p.o., na ulici Dlouhoveská 91/9115 v Hlučíně.
Kybernetická bezpečnost v Městské nemocnici Ostrava, p. o.
Jedná se o veřejnou zakázku na dodávky a předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a implementace informačního systému včetně návazných agend a hardware, a zajištění servisních služeb včetně rozvoje systému.
Telekomunikační služby
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na následné poskytování služeb elektronických komunikací pro telekomunikaci a přenos dat v rozsahu blíže specifikovaném v zadávací dokumentaci a jejích přílohách, zejm. v příloze č. 3.
Personální agentury
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dočasného přidělení zaměstnanců agentury práce v souladu s § 308 a 309 zákona č. 262/2006Sb., zákoník práce, v platném znění na pozice dle písemného zadání uživatele a zajištění veškeré agendy s tím související a to dle aktuálních potřeb zadavatele.
Správa, provoz a údržba hřbitovů a zajišťování hřbitovních služeb na hřbitovech na území města
Předmětem této veřejné zakázky je zabezpečení správy, provozu, údržby hřbitovů a zajišťování hřbitovních služeb na hřbitovech na území města Český Těšín.
Nákup SW a HW řešení pro Edukační laboratoř a Multimediální studio
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem jsou dodávky SW a HW. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 2 části, a to: Část 1: HW a související SW vybavení pro edukační laboratoř Část 2: Multimediální a grafické studio/laboratoř na OPF
Zprostředkování a nákup reklamních kampaní v sociálních, vyhledávacích a obsahových sítích
Předmětem veřejné zakázky je tvorba kampaní, definice a správa reklamních kampaní, včetně vytvoření grafických podkladů, pro sociální sítě, vyhledávací a obsahové sítě, RTB.
Poptáváme pravidelný úklid společných prostor panelového domu
Hledáme firmu pro pravidelný úklid společných prostor panelového bytového domu, 6 podlaží. Pokud máte zájem, napište svou nabídku. Požadujeme i úklid okolí domu a přístupových chodníků. Ostrava - Poruba, Alžírská. Děkuji.
Úklidové služby v objektu Zoologické zahrady Ostrava
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na provádění úklidových služeb v objektu Zoologické zahrady Ostrava.V jednotlivých objektech se nacházejí zpravidla kancelářské prostory, sociální zázemí (wc, umývárny, sprchy, kuchyňky) a prostory pro návštěvníky (chodby). Obecně budou úklidové práce zahrnovat vytírání, umývání dveří, utírání prachu a ...
Poptávám čištění fasády rodinného domu
Poptávám čištění fasády rodinného domu. Jedná se o zateplenou západní a severní stěnu. Bydlím v Petrovicích u Karviné.
Pořízení modulárního systému pro energetický management
Náplní veřejné zakázky je tvorba moderního modulárního grafického informačního systému pro energetický management, spojujícího výhody databázových a grafických systémů.
Podpora licencí Oracle
Předmětem zakázky je zajištění technické podpory licencí Oracle. Konkrétně se jedná o licenční podporu: • Software Update License & Support – Oracle Database Standard Edition – Processor Perpetual - 4 licence • Software Update License & Support – Forms and Reports - Processor Perpetual - 10 licencí
Zajištění licencí Oracle a servisní podpory na 5 let
Předmětem plnění této veřejné zakázky je: Zajištění licencí Oracle pro NIS (nemocniční informační systém) IKIS od společnosti Medical Systems a.s. vč. zajištění servisní podpory po dobu 5 let a současně zajištění odpovídající služby v rozsahu Oracle Premier Support pro nově pořízené licence podle specifikace uvedené v ZD
Servis a správa IT infrastruktury SÚIP
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky je poskytování služeb spočívajících v zabezpečení servisu a správy a nutného rozvoje databázové IT infrastruktury zadavatele a v zabezpečení servisu a správy a nutného rozvoje serverové a síťové IT infrastruktury zadavatele.
Muzeum Šipka - expozice archeologie a geologie Štramberku
Předmětem veřejné zakázky je expozice v rámci objektu bývalých „Masných krámů“, později městského Infocentra ve Štramberku. Stavba je umístěna na svažitém pozemku parcely p. č. 987 ve Štramberku, v bezprostřední blízkosti náměstí.
Datové centrum
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hardware specifikovaného v Zadávací dokumentaci potřebného pro vybavení datového centra.
Operátor datových a hlasových služeb
Předmětem zakázky je dodávka komplexního portfolia datových, internetových a hlasových služeb v garantované kvalitě dle požadavků definovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Zajištění nákupu mediálního a reklamního prostoru ve vybraných médiích
Předmětem veřejné zakázky je zajištění nákupu mediálního prostoru ve vybraných médiích (TV, tištěná a on-line média, , zajištění distribuce letáků zadavatele do poštovních schránek, rozesílka e-mailových sdělení do e-mailových schránek a nákupu outdoorové a indoorové reklamy dle konkrétního požadavku zadavatele.
Poskytování úklidových služeb 2019 - 2023
Předmětem sektorové veřejné zakázky je poskytnutí úklidových služeb. Bližší specifikace plnění je uvedena zejména v příloze č. 1a-1g zadávací dokumentace a v příloze č. 4a-4g zadávací dokumentace, které jsou její nedílnou přílohou. Veřejná zakázka je rozdělena na 7 částí.
Rozvoj a podpora mobilní aplikace Zdraví v mobilu
Předmětem zakázky je přepracování a optimalizace mobilní aplikace zadavatele „Zdraví v mobilu“ a to tak, aby byla v souladu s nejnovějšími technologickými a uživatelskými standardy pro provoz v prostředí operačních systémů iOS a Android a následně zabezpečení takové podpory uživatelů, aby tato mobilní aplikace představovala pro zadavatele ...
Licenční práva SAS
Předmětem zakázky je nákup licenčního práva k těmto licencím SAS®: • produkční licenci SAS® VISUAL ANALYTICS, 32 jader, pro neomezený počet uživatelů na platformě LINUX • testovací licenci SAS® VISUAL ANALYTICS, 8 virtualizovaných jader, pro neomezený počet uživatelů na platformě LINUX • produkční licenci SAS® ENTERPRISE GUIDE, licence pro 9 ...
Zajištění úklidu ve společných prostorách bytových domů v majetku SMO
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním zhotovitelem u jednotlivé dílčí části této veřejné zakázky spočívající v provádění pravidelného úklidu a mimořádného úklidu ve společných prostorách bytových domů v rozsahu dle přílohy č. 1 návrhu smlouvy, a to na dobu neurčitou. Účastník bude odborně způsobilý k zajištění předmětu ...
Zajištění úklidových prací ve správních budovách včetně obsluhy vrátnic
1. Provádění pravidelného úklidu správních budov ÚMOb Poruba (kanceláře, sociální zařízení, chodby, schodiště, vstupní haly, obřadní síň apod.) dle rozpisu prací – harmonogramu (návrh smlouvy o dílo), včetně zajištění signalizace při odchodu zaměstnanců zadavatele. 2. Zajištění obsluhy vrátnice v těchto objektech: • budova „A“ na ulici ...
Poptávám vyčištění peří a ušití nových polštářů
Poptávám vyčištění peří a ušití nových polštářů. Přikrývky 200 cm x 90 cm a polštáře 70 cm x 90 cm.
Realizace expozic v rámci stavby - Rekonstrukce výstavní budovy a nová expozice Muzea Těšínska
Předmětem veřejné zakázky je realizace expozic včetně upevnění, montáže a instalace dodávaného vybavení a s tím souvisejících prací v rámci projektu „Rekonstrukce výstavní budovy a nová expozice Muzea Těšínska“, na Hlavní třídě č. p. 115/15 a č. p. 114/13 v Českém Těšíně. Předmětem díla není restaurování sbírkových předmětů. Podrobné vymezení ...