Výběr poskytovatele překladatelských služeb pro Českou správu sociálního zabezpečení
uzavření rámcové smlouvy na poskytování překladatelských služeb
Poptávám překladatelské služby
Poptávám rodilého mluvčího angličtiny se znalostí důlní a těžební terminologie pro odbornou korekturu anglického překladu.
Poptáváme překladatelské služby
Poptávám schopného překladatele, jedná se o překlady z německého jazyka. Články se týkají stavebnictví (domy, stavební systémy, komponenty, atd.). Práci nabízím spíše jako přivýdělek pro studenty, či pro maminky na mateřské.
Centrální zajištění překladatelských služeb pro řídící orgány OP a NOK v letech 2011 - 2012
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dostatečné a kvalitativně odpovídající kapacity pro překlady a jazykové korektury vybraných dokumentů v českém a anglickém jazyce stejně tak, jako překlady a korektury těchto dokumentů, které jsou předkládány orgánům Evropské komise při oficiálním styku se subjekty implementační struktury politiky ...
Zajištění tlumočnické a překladatelské činnosti pro řízení o mezinárodní ochranu
Předmětem plnění je zabezpečení tlumočnických a překladatelských služeb pro řízení o mezinárodní ochraně podle zákona č. 325/1999 Sb. o azylu. Místem plnění jsou pracoviště zadavatele na území České republiky. Podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptáváme překladatelské služby
Poptáváme rychlé a kvalitní překlady z češtiny a angličtiny do brazilské portugalštiny, mexické španělštiny, italštiny, čínštiny, japonštiny, turečtiny a polštiny. Můžeme nabídnout i pomocné jazyky. Překladatel by měl být rodilý mluvčí nebo na úrovni rodilého mluvčího). Jedná se o běžný a obchodní jazyk, není nutná znalost speciálních oborů. Pro ...
Poptávám překlad z RJ ze soudním ověřením
Potřebuji od soudního znalce přeložit z ruštiny do češtiny. Je to pro potřeby obchodního soudu, tak pouze od soudního znalce, tlumočníka. Jedná se o tři strany a velmi to spěchá.
Poptáváme ozvučení a tlumočnické zařízení
Ozvučení a tlumočnické zařízení pro 50 osob.
Poptávám překlad dokumentů
Naše firma KELLER získala pracovní zakázku v Chorvatsku, pro pracovní povolení je nutný překlad ověřený soudním tlumočníkem. Poptávám Vás proto o překlad dokumentů nutných pro vydání těchto dokladů.Prosím udejte na koho a kde se obrátit.
Poptávám individuální výuku  angličtiny
Poptávám výuku anglického jazyka pro jednu osobu včetně příležitostných překladů a tlumočení na jednáních. Výuka bude probíhat na adrese Budějovická 47, Praha 4 (metro Kačerov).
Sháníme lektora a překladatele
Vzdělávácí společnost hledá lektora/lektorku na dlouhodobou spolupráci v oblasti Marketing, Management, Personalistika, Lidské zdroje, překladatelská činnost ( AJ, RJ ). V případě zájmu nás kontaktujte na níže uvedeném spojení.