Hledám zaměstnance, strojníka
Příjmu strojníka na traktobagr - strojnický průkaz podmínkou
Hledám práci v kuchyni
Hledám práci, jako pomocná síla do kuchyně
Sháním brigádu
Dobrý den, jsem studentkou vysoké školy a shaním brigádu od 24.8. do 18.9. v Havířově a jeho okolí.
Poptávám práci
Dobrý den, kde se mám prosím obrátit ohledně volných pracovních míst v Krnově, Opavě? Děkuji, Katka
Poptáváme obchodní zástupce,e-shopy
Poptáváme obchodní zástupce Hledám firmy, e-shopy a schopné spolupracovníky na pozici obchodního zástupce. Aktivní kandidáty schopné jednat a prodávat. Prodej osvědčený ekologických prostředků v oblasti vodohospodářství. Práce na bázi agentské smlouvy a ŽL. Celá ČR. Více při osobním jednání.
Hledáme spolupracovníky
Hledám 2 řemeslníky, kteří mají praxi v oblasti plastových oken (od zaměření po dokončovací práce) a chtějí příležitostně nebo dlouhodobě spolupracovat .Ostrava a okolí.
Hledáme obchodní zástupce
Hledám schopné spolupracovníky na pozici obchodního zástupce. Práce na provizi (až 20 %) a ŽL. Celá ČR. Více na osobní schůzce.
Hledáme montážní dělníky
POPTAVKA SPOLUPRÁCE-ŽIVNOSTNICI MONTÁŽNÍ PRACOVNÍCI, DĚLNÍCI-30-40 tis.měsíčně-Bratislava Přijmeme IHNED zámečníky a jiné montážní dělníky se základní znalostí něm.jazyka. Nabízíme: Plat 30 - 40 000-- měs., ubytování + doprava zajištěna, práce pro prosperující zahraniční firmu. Podmínka: ŽL, zákl. znalost NJ, manuální zručnost, dobrá ...
Hledáme zaměstnance - stavbyvedoucí
Poptáváme STAVBYVEDOUCÍHO Požadujeme: SŠ vzdělání, praxe v oboru(autorizace v oboru dopravní stavby výhodou), ŘP sk.B, uživatelská znalost PC(Word, Exel..), beztrestnost, pečlivost, ochota pracovat. Stručný životopis prosím zaslat na: malchar@mofisczech.com nebo osobně po domluvě.
Hledáme zaměstnance, vedoucí provozu
Poptáváme VEDOUCÍHO PROVOZU Požadujeme: VŠ vzdělání, praxe v oboru a autorizaci na dopravní stavby, ŘP sk.B, znalost PC(Word, Exel..), beztrestnost, pečlivost, ochota pracovat stručný životopis prosím zaslat na: malchar@mofisczech.com nebo osobně po domluvě na adrese MOFIS CZECH s.r.o., Palhanecká 18, Opava, p. Malchar, tel. 553 654 639, ...
Poptávám zaměstnance
Účetní se částečnou znalostí podvojného účetnictví na šestihodinový pracovní úvazek, Zástup za mateřskou dovolenou.
Poptávám letní brigádu
Dobrý den,je mi 16 let,jsem z Havířova a jsem studentkou SOU obor cukrář...Hledám brigádu na léto...Pokud bude někde místo ozvěte se:)
Hledáme pracovníka,strojník k traktorbagru
Sháním strojníka do traktorbagru Terex 820 s praxí. Nástup po domluvě!
Sháníme lektora NJ
Poptávám lektora německého jazyka do firmy v Novém Jičíně.Spěchá. 15 hod za týden
Hledám zaměstnání
Hledám práci jako malíř nebo natěrač. Praxe 4 roky z toho 2 roky v zahraničí.
Sháníme brigádníky
Hledáme fyzicky zdatné muže na vánoční brigádu v drubežárně v severnim Irsku. Výdělek přes 30 000 čistého za měsíc. Není třeba kvalifikace. Základy angličtiny výhodou. Pracovní smlouvu se zaměstnavatelem podepisujete přímo u nás v Ostravě. Kontaktujte nás na nabor@calldirectrecruitment.co.uk Poptáváme personalní agentury pro nábor řezníků na ...
Poptávám zaměstnance
Poptáváme zaměstnance všech stavebních profesí. Pro sdělení bližších podmínek nás neváhejte kontaktovat. Moravskoslezský kraj. Tel.: 773293604
Poptávám práci ošetřovatelky
Mám zájem o práci ošetřovatelky. Mám pětiletou zkušenost s opatrováním nemocné důchodkyně. Dříve jsem pracovala jako zdravotní sestra. Mám částečný invalidní důchod.
Sháním letní brigádu
Sháním nějakou letní brigádu ve Frenštátě pod Radhoštěm, Kopřivnici nebo Novém Jičíně. Je mi 15 let. Děkuji.
Poptávám práci řidiče kamionu
Dobrý den..hledám práci řidiče kamionu.. je mi 32 let bez závazků..praxe 14 let návěsy přívěsy..prf.prk...psychotesty.dig.karta řid.vše mám..není problém jezdit pro autodopravce v oblasti Beneluxu.. Fra.Span. vítáno na vozech Man.. za případné nabídky děkuji, s pozdravem p.Guzik.
Poptávám práci ve slévárně
Hledám práci pro 5 až 10 lidí v oboru pomocní dělník ve slévárně oceli na ZL.NEJRADĚJI V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI
Poptávám práci z domova
Hledám práci z domova, např. přepisování textů, administrativa nebo korenspondence. Ovládám psaní na stroji, práci na PC, učetnictví.
Sháním brigádu, Havířov a okolí
Hledám brigádu v okolí Havířova, jsme 17 ti letá studentka z Albrechtic u Č.Těšína, která nutnbě potřebuje kvůli rodinným problémům peníze. Jsem milá, komunikativní, mám ráda děti, zvládám veškeré manuální práce a dokáži porozumět lidem. Jsem pro všechny práce, ovšem regulované vzdáleností od místa bydliště.
Poptáváme klempíře,pokrývače,tesaře
Přijmeme - klempíře,pokrývače a tesaře. Karvinsko, Ostravsko.
Poptáváme obchodní zástupce
Hledáme obchodní zástupce - rozpočtáře na prodej našich výrobků výroba užitkových nástaveb, zemědělských strojů, stavební svařence, svařování CO 2, stavby dřevostaveb. Nabízíme 25 % podíl na zisku v případě zájmu volejte 777579987