Poskytování služeb public relations
Poskytování poradenských a organizačních služeb v oblasti public relations a public affairs a poskytování služeb reklamního, marketingového a organizačního charakteru pro realizaci reklamních a informačních kampaní.
Odborná asistence při výkonu kontrol vybraných projektů financovaných ze strukturálních fondů
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování služeb v oblasti kontrol projektů podporovaných ze strukturálních fondů Evropské unie a Fondu soudržnosti prostřednictvím zajištění odborné a administrativní asistence při výkonu těchto kontrol. Součástí plnění je rovněž zpracování analytických dokumentů a doporučení na základě podkladů získaných v ...
Restrukturalizace Ministerstva vnitra ČR a Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra
Předmětem plnění výběrového řízení bude odborné poradenství pro projekt Restrukturalizace MV ČR a Zařízení služeb pro MV, spočívající ve zvýšení efektivity a kvality veřejných služeb MV ČR a Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra při současném snížení nákladů. Součástí zakázky je dodávka podpůrného SW nástroje a proškolení vybraných zaměstnanců. ...
Šetření v zemědělských podnicích pro účely hodnocení dopadu způsobu hospodaření
Předmětem plnění je šetření v zemědělských podnicích pro účely hodnocení dopadu způsobu hospodaření v návaznosti na potřeby WFD a nitrátové směrnice.
Zajištění realizace projektu Implementace strategického řízení v resortu MPO
Předmětem veřejné zakázky je zpracování Metodiky strategického řízení a řízení výkonnosti, implementace strategického řízení resortu Ministerstva průmyslu a obchodu (dále také „MPO“) a rozpracování strategických cílů do systému měřítek výkonnosti KPI´s pro jednotlivé organizační útvary MPO.
Mapování procesů v ČEPRO, a.s.
Předmětem zakázky je provedení díla, které spočívá v  mapování a analýze stávajících podnikových procesů ve společnosti ČEPRO, a.s., hodnocení jejich efektivnosti a návrhů na jejich optimalizaci. Předmět zakázky je blíže popsán v kvalifikační dokumentaci.
Poskytování služeb spojených se zajišťováním pronájmu prostor, techniky, ubytování, stravování
Poskytování služeb spojených se zajišťováním pronájmu prostor, techniky, ubytování, stravování a doprovodných služeb na konference pořádané Domem zahraničních služeb
Poskytování outsourcingu v oblasti ICT
Poskytování outsourcingu v oblasti bezpečnosti, dostupnosti a správy infrastruktury ICT s využitím technologií zadavatele zahrnující návrh služeb (provedení analytických prací, vypracování potřebné dokumentace a návrh upřesněného harmonogramu pro přechod služeb outsourcingu v oblasti ICT na nového poskytovatele služeb), přechod služeb ...
Zefektivnění systému řízení v ÚHUL a snižování administrativní byrokracie
Předmětem plnění veřejné zakázky je zefektivnění systému řízení a práce v Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem (dále jen „ÚHÚL“) na základě lepšího využívání získávaných dat a informací s podporou nových služeb ICT tak, aby byla snižována byrokracie a zlepšena komunikace jak s nadřízenými orgány tak i se "zákazníky" ...
Poradenské služby na analýzu stávajících vzdělávacích koncepcí a nastavení školících aktivit
Zlepšení kvality strategického a operativního řízení a managementu zadavatele, nastavení funkčního a efektivního systému vzdělávání.
Komunikační audit včetně nastavení systému sběru zpětné vazby
Hlavním účelem veřejné zakázky je provést analýzu interní, externí komunikace a systému sběru zpětné vazby na Ministerstvu dopravy a v návaznosti na provedenou analýzu navrhnout řešení v oblasti řízení externí a interní komunikace a sběru zpětné vazby na MD.
Nastavení podmínek pro hodnocení přínosů z implementace PK v území
Základním účelem zadávacího řízení je uzavření smlouvy o dílo na poskytování služeb v návaznosti na realizaci projektu "Koordinace a zavedení Smart Administration ve veřejném sektoru (dále jen projekt) plánovaného k realizaci v rámci oblasti podpory 4.1 Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost (OP LZZ).
Zvýšení efektivity projektového řízení SÚKL
VZ16/2011 Na základě analýzy stavu připravit návrh systému efektivního projektového řízení, navrhnout metodiku projektového řízení a implementovat navržený systém projektového řízení do struktury SÚKL.
Implementace procesního řízení v resortu MD
Provedení komplexní analýzy systému procesního řízení realizace vybraných klíčových agend a činností v resortu MD se zaměřením na následné zpracování optimalizace stavu procesů, jejich vlastní implementaci a nastavení systému monitoringu všech procesů v gesci Zadavatele.
Technická podpora PR aktivit při výběru lokalit hlubinného úložiště
Navržení komunikační strategie včetně komunikačních nástrojů a podpora SÚRAO při jejím naplňování tak, aby výběr hlavní a záložní lokality hlubinného úložiště radioaktivních odpadů byl vnímán jak tuzemskou tak i zahraniční veřejností jako důvěryhodný, transparentní, komunikativní a vysoce odborný.
Implementace pilotních vzdělávacích aktivit
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy dle § 10 zákona s vybraným uchazečem na zajištění poskytování poradenských služeb pro zadavatele v oblasti implementace pilotních vzdělávacích aktivit, kterými jsou vzdělávání v oblasti legislativy a právních předpisů, pracovně právní minimum pro manažery, tréninkové a lektorské dovednosti, ...
Odborná asistence při výkonu kontrol vybraných projektů financovaných ze strukturálních fondů
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování služeb v oblasti kontrol projektů podporovaných ze strukturálních fondů Evropské unie a Fondu soudržnosti prostřednictvím zajištění odborné a administrativní asistence při výkonu těchto kontrol. Součástí plnění je rovněž zpracování analytických dokumentů a doporučení na základě podkladů získaných v ...
Zpracování souboru rozvojových strategií Ministerstva dopravy
Vytvoření aktuálního systému strategického plánování a řízení na Ministerstvu dopravy, včetně jeho řízení prostřednictvím informačního systému.
Zaměření technické infrastruktury
Přepracování stávajících dat zaměření technické infrastruktury a zaměření zbývající technické infrastruktury včetně polohopisu v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., v platném znění a směrnicí "technologie pro tvorbu dat MO" dle soupisů v ZD.
Úprava regionálních dat pro potřeby RIS a Mapového serveru v letech 2011 - 2013
Předmětem zakázky je periodické zajišťování souboru činností vedoucích k aktualizaci veškerých (100%) regionálních dat o euroregionech, mikroregionech, informačních centrech a nevládních neziskových organizací a jejich následnému předávání (v požadované struktuře a v požadovaném formátu) Zadavateli za účelem jejich zveřejnění v rámci aplikací RIS ...
Dodavatel systému řízení pracovního výkonu, systému péče o zaměstnance
Zakázka na služby za účelem zefektivnění lidských zdrojů v oblasti řízení pracovního výkonu a manažerských dovedností, systém péče o zaměstnance a zefektivnění informační podpory, včetně vybudování podpůrného nástroje.
Mapování a analýza stávajících podnikových procesů
Předmětem zakázky je provedení díla, které spočívá v  mapování a analýze stávajících podnikových procesů ve společnosti ČEPRO, a.s., hodnocení jejich efektivnosti a návrhů na jejich optimalizaci. Předmět zakázky je blíže popsán v kvalifikační dokumentaci.
Dodavatel legislativní analýzy
Předmětem této veřejné zakázky je zpracování analýzy legislativního rámce problematiky investic do dopravní infrastruktury a návrh věcného záměru zákona. V rámci jednotlivých kroků veřejné zakázky bude provedena analýza stávajících legislativních norem financování dopravní infrastruktury (dále jen „DI“). Právní vyhodnocení se zaměří na vypracování ...
Zpracování kompetencí a popis systému standardizace
Předmětem veřejné zakázky je tvorba nástrojů, metodik a odborných podkladů pro hodnocení a vzdělávání řídících pracovníků školských zařízení pro zájmové vzdělávání a nestátních neziskových organizací dětí a mládeže, nebo pracujících s dětmi a mládeží, v oblasti řízení jakosti.
Projektový management a publicita projektu Vytvoření Národní digitální knihovny
Předmětem plnění této veřejné zakázky je průběžné poskytování služeb spojených s řízením, monitoringem, administrací a publicitou projektu NDK na straně zadavatele.