Poptávám vytvoření www stránek
Poptávám tvorbu webových stránek.
Poptávám vytvoření e-shopu
vytvoření e-shopu, sortimen: papírenský a hygienické potřeby
Poptáváme úpravu a rozšíření webových stránek
Hledáme webmastera pro pro úravu a rozšíření našich webových stránek www.lcdh.cz.
Poptáváme výrobu www stránek
Poptávám firmy v Ústí n.L.,Děčíně a Teplicích, které dělají www stránky. Informace prosím zasílejte na níže uvedený e-mail.
Hledáme distributory hardwarua softwaru
200612715; Italská firma, pracující v oboru hardwaru a softwaru a specializující se na obor ICT, hledá partnery jako agenty, zástupce a distributory k obchodní spolupráci. Firma vlastní certifikát ISO9001 Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme softwarové firmy ke spolupráci
200612353; Německá firma specializující se na IT řešení hledá softwarové firmy. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Indická softwarová firma hledá partnery
200612326; Indická softwarová firma hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce webových stránek hledá partnery
200612257; Skotský developer a dodavatel webových stránek (CMS) vč. designu a technického poradenství hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Prosím o nabídku na křídlový tisk,oboustranný
Prosím o nabídku na křídlový tisk (oboustranně potištěn 4 škálami barev). Zájímá mě cenová nabídka na křídlovku. Dále hledám tiskárny (z vých. Evropy - nedaleko Berlína). K tomu se zajímám ještě o následující produkty: 1. Webdesign - potřebuji homepage na supermarket 2. Venkovní reklama na supermaket 3. 5000 plastikových kartiček s ...
Německá firma hledá IT partnery
200612221; Německá frima specializující se na konzultace a vývoj software, IT, komunikační systémy, průzkum a rozvoj multimediálních řešení hledá obchodní partnery. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Specialista na IT řešení hledá partnery
200612185; Slovinská firma, která se specializuje na IT řešení (CRM, BI a rychlá řešení), hledá v ČR partnery pro obchodní a technicko-výrobní spolupráci. Firma se specializuje na CRM řešení na základě Microsoft .NET technologií, management, analýzy, implementaci, přímou komunikaci se zákazníky. Dále na BI-Business Intelligence řešení, která Vám ...
Litevská internetová firma hledá spolupráci
200612117; Litevská firma, zabývající se vývojem internetových projektů hledá obchodní, technickou a výrobní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.