Release ESUP 4.5.2.1
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou požadavky uživatelů včetně balíčku požadavků uživatelů na změny systémů, změny vyvolané návaznostmi souvisejících systémů, změny vyplývající ze střednědobého plánu.
TSA Gateway pro systémy ATMS
Předmětem plnění veřejné zakázky TSA Gateway pro systémy ATMS je technicko technologické rozšíření funkčnosti stávající PKI infrastruktury zóny MIS (generování elektronických certifikátů, elektronický podpisů, elektronických časových razítek a ostatních operací s elektronicky podepisovanými dokumenty resp. úkony).
Úpravy systému EUS pro rok 2011 vyvolané změnami v oběhu dokladů na SCL/NA
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou programové úpravy v systému EUS, vyvolané průběžnými změnami v organizaci práce na SCL/NA, související s potřebou změn v oběhu dokladů na SCL/NA a souvisejícími změnami ve schvalovacím oběhu dokladů na DFIN/CO
Vzájemná integrace systémů IT-Helpdesk a AFM-ServiceDesk
Předmětem plnění veřejné zakázky je technologické rozšíření funkčnosti stávajícího systému AFM-ServiceDesk o vzájemné integrační funkce se systémem IT-HelpDesk. Součástí řešení je rozšíření stávajícího systému AFM-ServiceDesk o provozní/manažerské reporty
IDP CDM úpravy
Předmětem plnění veřejné zakázky IDP CDM úpravy je další pokračování rozvoje CDM v systému IDP. Požadována je alokace času programátora pro úpravy modulu CDM-Start Up Manageru, STUM.
Release METRAD 2011
Předmětem plnění veřejné zakázky je modifikace a rozvoj (upgrade) softwarového balíku programů systému METRAD.
Automatizace vybraných procesů a projektového řízení včetně licence na technologii umožňující řízení
Část 1: Automatizace vybraných klíčových procesů a projektového řízení Ćást 2: Nákup SW licence k automatizaci procesů včetně instalace a technické podpory na 3 roky pro 160 uživatelů (období 2012 -2014)
Optimalizace tiskového prostředí MIS
Předmětem plnění veřejné zakázky je technologická obnova části HW a SW vybavení zóny MIS v sídle Řízení letového provozu české republiky, s.p. IATCC Praha, Navigační 787, 252 61 Jeneč, spojená s celkovou optimalizací uspořádání jednotlivých komponent systému a cílená na maximální zefektivnění provozu tiskového subsystému v rámci zóny MIS.
Rozšíření XREC  pro DTC IDP
Předmětem plnění veřejné zakázky je doplnění licencí ATRAK XREC pro provoz systému XREC IDP, BYPASS a WALDO na pracovních stanicích IDP, BYPASS, WALDO na vývojové a testovací platformě DTC v IATCC. Požadována je plná kompatibilita s existujícími pracovními stanicemi ATRAK a systémem ATRAK XREC provozovanými v ŘLP ČR s.p.
Doplnění licencí Citect 7 pro systémy NAVSYS, RCOM, CMOS
Předmětem plnění veřejné zakázky je doplnění stávajícího počtu licencí Citect. V souvislosti s přechodem platformy Citect na verzi 7.X a v souvislosti s uvedením licencí produktu Citect v rámci ŘLP ČR, s.p. do souladu s licenční politikou výrobce produktu Citect vzniká potřeba rozšířit stávající licence Citect.
Upgrade 11 licencí vývojového nástroje ToolBook Instructor
Předmětem plnění veřejné zakázky je upgrade na novou verzi SW nástroje ToolBook 10.5. Nástroj TooolBook je využíván na tvorbu výukových modulů pro e-learning. Upgrade SW je nutný pro zajištění vzájemné kompatibility systémů se zónou MIS a s externími spolupracujícími organizacemi.
Komponenty projektu „Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komponent pro projekt „Centralizace poskytovaných služeb občanům v ORP Kladno“: ·Integrace agend informačních systémů ·Centrální identifikace uživatelů a správa uživatelských účtů a oprávnění ·Formulářový systém ·Komunikační portál (občan, úředník a manažer) ·Call centrum ·Garantované úložiště Blíže viz ...
Rozšíření Gramis 2
Předmětem této veřejné zakázky je rozšíření systému GRAMIS o další vrstvy a to o aplikační výstupy a o zobrazení 3 D - trasa ropovodů Družba a IKL
Technologické centrum ORP Hořovice a spisové služby v území část I. a II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka komplexního řešení technologického centra ORP Hořovice a upgrade ESS MěÚ Hořovice včetně pořízení ESS formou hostingu obcí základního typu ve správním obvodu a příspěvkových organizací v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb. o spisové službě a archivnictví, ve znění pozdějších předpisů. Součástí zakázky ...
Pořízení elektronické spisové služby pro obce a jejich organizace ve správním obvodu ORP Říčany
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka elektronické spisové služby pro obce a jejich organizace ve správním obvodu ORP Říčany. Bližší specifikace předmětu dodávky je uvedena v příloze č. 4 této zadávací dokumentace – Specifikace předmětu veřejné zakázky. Dodávka bude realizována v souladu s platnými právními předpisy a normami ČSN.
IDP Release 22.5 - CDM
Předmětem plnění veřejné zakázky IDP release 22.5 – CDM je další pokračování rozvoje CDM v rámci Release 22 IDP. Jde o požadavky převážně pro TWR Praha. Kromě požadovaných změn je zároveň požadována alokace času programátora.
Provozní konfigurace CDM – Start-Up-Manager
Předmětem plnění veřejné zakázky je zavedení balíčku změn známých k 10. 5. 2011 a alokace času programátora pro provádění analýz a drobných úprav v období provozních zkoušek do září 2011. Provozním laděním vznikají nové požadavky, které je nutno do systému zavést.
Zřízení technologického centra Města Český Brod
Část 1 - Zřízení technologického centra - úprava serverovny pro provoz technologického centra a dodávky dalších technologií. Část 2 - Pořízení elektronické spisové služby - a. Dodávka a instalace Operačních systémů, b. Dodávka a instalace Databázového SW -c. Dodávka a instalace Spisové služby pro obce ve správním obvodu Města Český Brod. Část 3 - ...
Škola pro život
Počítačová učebna - dodávka PC a příslušenství včetně instalace
Upgrade SW NOTAM/AUP pro WALDO - Group 2000
Předmětem plnění veřejné zakázky je doplnění a rozvoj funkcí specifického SW pro zpracování samostatných zpráv NOTAM, doplnění mechanismu „garbage collector“ pro souborový systém používaný pro zobrazení NOTAMů v AUP v systému WALDO, doplnění samostatných zpráv NOTAM pro tooltip zobrazení v AUP na Internetu/Intranetu.
Výroba EDN - MaR, Řídicí systém
Předmětem zakázky je dodávka a montáž polní instrumentace a řídicího systému DCS včetně kompletního SW. Počet I/O cca 1 000, počet přístrojů cca 450. Většina polní instrumentace bude umístěna v Ex prostředí. Práce budou prováděny ve stávajícím průmyslovém areálu zadavatele. Předmět zakázky je detailně specifikován v zadávací dokumentaci.
Rozvoj služeb eGovernmentu v ORP Černošice I-III
I. - ZŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÉHO CENTRA OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ. • II. - ZAVEDENÍ ELEKTRONICKÉ SPISOVÉ SLUŽBY. • III - VNITŘNÍ INTEGRACE ÚŘADU.
Vytvoření simulátorových cvičení a modulů pro odborný výcvik řlp
Předmětem plnění veřejné zakázky je vytvoření simulátorových cvičení a modulů včetně příslušné dokumentace zpracované v anglickém jazyce v souladu s technickými a provozními požadavky na jednotlivé druhy výcviku řídících letového provozu.
Prototypování aplikace barev na CWS
Předmětem plnění veřejné zakázky je druhý cyklus pro ACC CWS. Hlavními funkčními bloky jsou funkce zdokonalené koordinace (SYSCO) a A/G datové výměny (DLS). Jádrem prezentace dat souvisejících s těmito funkcemi je radarový label a především jeho barevné řešení ve vztahu k pozadí, mapám a ostatním objektům na CWS.
Úprava systému SUES/JRadar – release 3
Předmětem plnění veřejné zakázky je úprava systému SUES a rozšíření systému JRadar. Účelem rozšíření systému JRadar je umožnění prezentace následujících údajů generovaných systémy Letiště Praha v rozsahu, ETA, stojánka (expected, confirmed) a číslo linky.