Rozvoj služeb eGovernmentu v obcích ORP Veselí nad Moravou
Dodávka a implementace HW a SW pro TC ORP, dodávka a implementace elektronické spisové služby a komponent vnitřní integrace MěÚ budou soutěženy společně a bude vybrán jeden generální dodavatel, který bude odpovědný za celkový průběh zakázky včetně svých subdodavatelů.
Poptávám realizaci multi-jazykového e-shopu
Multi-jazykový e-shop. Poptávám zkušeného vývojáře pro výrobu dobře administrovatelného multi-jazykového e-shopu s kvalitním kódem pro použit při indexování v mezinárodních katalozích a vyhledávačích. Zatím EU jazyky.
Poptávám chladicí jednotku k rozvaděči Rack
Poptávám chladící jednotku do racku VJ2 poziční. Pokud ji máte na skladě - 4ks, prosím o cenovou nabídku.
Vývojová pracoviště pro měřící systémy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sestav software pro Vývojová pracoviště pro měřící systémy, rozdělená zadavatelem s ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky na následující části: Část 1 - Embedded pracoviště; Část 2 - Komplexní sestava pro měření a výzkum netradičních zdrojů napájení - systém pro návrh, modelování a emulaci řízení ...
Softwary pro řešení elektromagnetických a tepelných polí s prouděním
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka softwarů, rozdělená zadavatelem s ohledem na povahu předmětu plnění veřejné zakázky na části: Část 1 - Software pro elektromagnetické výpočty, Část 2 - Software pro numerické řešení teplotních polí a proudění tekutin.
Hardwarové testovací zařízení pro výkonové testy IP sítí na vrstvách L2-L7
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hardwarového testovcího zařízení pro výkonové tessty IP sítí na vrstvách L2 a L7.
Poptávám SW pro automatické zálohování dat
Dobrý den, poptávám software na automatické zálohování počítačů přes síť (internet) na ftp server.
Dodávka vybavení pro inovaci služby osobní dozimetrie společnosti VF, a.s.
Předmětem plnění výběrového řízení je dodávka zařízení a softwarového vybavení pro inovaci služby osobní dozimetrie společnosti VF, a.s. v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Blíže viz. zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém pro tonery
dodávky standardních tonerů dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS
Centrální technický dispečink - Rekonstrukce dopravní ústředny SSZ, typ VSR 16M56
Předmětem zakázky je dodávka kompletní rekonstrukce stávající dopravní ústředny SSZ typu VSR 16M56. Součástí předmětu zakázky jsou také montážní a software práce a zprovoznění rekonstruované dopravní ústředny včetně úspěšného provedení zkušebního provozu.
Rozvoj služeb eGovernmentu v ORP Šlapanice I-III
Dodávka a implementace HW a SW pro TC ORP, dodávka a implementace elektronické spisové služby a komponent vnitřní integrace MěÚ budou soutěženy společně a bude vybrán jeden generální dodavatel, který bude odpovědný za celkový průběh zakázky včetně svých subdodavatelů.
Rozvoj služeb eGovernmentu v obcích ORP Veselí nad Moravou
Předmětem plnění zakázky je dodávka a implementace HW a SW pro TC ORP, dodávka a implementace elektronické spisové služby a komponent, vnitřní integrace MěÚ. Tyto budou soutěženy společně a bude vybrán jeden generální dodavatel, který bude odpovědný za celkový průběh zakázky včetně svých subdodavatelů.
Expertní NIS integrující řízení procesů ve Fakultní nemocnici Brno – I.etapa
Předmětem plnění I. etapy veřejné zakázky je aktualizace a rozvoj ekonomického informačního systému Fakultní nemocnice Brno (dále jen EIS). Předmět plnění je podrobně vymezen ve SPECIFIKACI (Technické specifikaci k veřejné zakázce na dodávku „Expertní NIS integrující řízení procesů ve Fakultní nemocnici Brno – I. Etapa“). Další podrobné informace ...
Centrální technický dispečink, část 1
Předmětem zakázky je dodávka doplnění dopravní technologie CROSS o interface pro budoucí připojení k nové dopravní ústředně SSZ otevřeným komunikačním protokolem.
Poptávám mapy pro navigaci zn. Panasonic
Poptávám mapy pro navigaci Panasonic STRADA novější tak 2008-9 nebo úplně nové.
Poptávám úpravu software
Úprava programu Excalibur.
Poptávám operační paměť ROM
Kde sa dá kúpiť operačná pamäť ROM 1 Gb
Poptávám notebook zn. Toshiba
Toshiba Satellite L500-12N
Poptávám tvorbu softwaru
Poptávám tvorbu software. Z vyhodnocovací jednotky komunikující přes RS-485/232 formou dotaz/odpověd zjišťovat po stanovených časových intervalech stav na analogovém vstupu. Hodnoty zapisovat do tabulky. Možnost následného exportu do Excelu. Tabulku možno filtrovat dle data (měsíc, od .. do) a vypsan přírustky nebo úbytky, tisk těchto výsledů. ...
Poptávám informační systém
Dodávka a implementace informačního systému pro projektovou kancelář dopravích staveb.
Poptávám opravu multifunkčního zařízení
Poptávám opravnu multifunkčního zařízení HP PSC 500 -
Poptávám šablony ve formátu plt,bmp
Poptávám šablony ve formátu plt, bmp, nebo v jakémkoli jiném pro výrobu šablon k pískování skel a zrcadel