Poskytování datové služby připojení na Internet
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování datové služby připojení na Internet v letech 2013 – 2014.
Streaming – technické zajištění iVysílání ČT
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění internetového vysílání pořadů České televize, tvorba záznamů video a audio streamingových dat z živého vysílání, zajištění správy a provozu archivu a poskytnutí dalších služeb souvisejících s internetovým vysíláním, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám internetové připojení
Poptávám připojení k internetu, Praha, Trmická ul.
Připojení lokality Olbrachtova
Připojení k internetu technologií "dual access" (vláknem a bezdrátovou technologií v licencovaném pásmu) včetně backup, proaktivního dohledu a provozních statistik měsíčně předávaných Zadavateli. Tato připojení budou využívána současně pro "load balancing". Minimálně 2x 50 Mb/s.
Satelitní distribuce ČT HD
Předmětem veřejné zakázky jsou služby na zajištění satelitní distribuce jednoho HDTV programu, a to včetně multiplexování, scramblování a primární distribuce transportního toku obsahujícího video, audio, EPG, DVB titulky a případné další datové služby o celkovém datovém toku 8 Mbit/sec do místa satelitního up-linku.
Zajištění datových služeb pro ČSU
Předmětem veřejné zakázky je zajištění datových služeb pro Český statistický úřad. Bližší specifikace předmětu plnění zakázky je uvedena v bodě 4 zadávací dokumentace v části – Technické podmínky. Český statistický úřad pro zabezpečení datové komunikace pro ústředí a krajská pracoviště požaduje zabezpečení služeb, které by umožnily bezpečné ...
Poskytování služeb datového centra
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb datového centra (DC) pro technologie zadavatele, včetně poskytnutí doplňkových služeb (jedna trasa nenasvíceného optického vlákna mezi sídlem zadavatele a datovým centrem apod.) a služby, související s přemístěním technologií zadavatele ze současnéhodatového centra.
Bezdrátová Praha (wi-fi) - rekonfigurace sítě pro potřeby školních zařízení
Hlavní město Praha (dále jen „zadavatel“) má v úmyslu zadáním této veřejné zakázky zajistit rekonfiguraci sítě technologie Wi-Fi, vybudované v rámci projektu „Vybudování Wi-Fi sítě pro elektronickou komunikaci občanů s orgány hlavního města Prahy“, pro potřeby školních zařízení.
Poskytování systémové a servisní podpory WAN/LAN
Servisní služby spočívající zejména v servisní činnosti dle požadavků ČEPRO, a.s. (zejména provádění servisních zásahů nebo servisních opatření na zařízení a sítích ČEPRO, a.s.), v konfiguraci a systémové podpoře střediskových LAN, WAN, firewall a datových sítí (včetně všech jejich aktivních a pasivních komponent) a v zabezpečení nepřetržité ...
Poskytování konektivity střediskům a čerpacím stanicím
Poskytování (popř. zajištění poskytování) konektivity středisek, čerpacích stanic a dalších lokalit společnosti ČEPRO, a.s. včetně MPLS konfigurací a záložních připojení.
Zřízení nového datového centra včetně technolog. vybavení v objektu , ÚV ČR, nábř. E. Beneše, Praha
Předmětem je zřízení nového datového centra včetně technolog. vybavení. Zahrnuje: demolice, přípravu staveniště a odklizovací práce, stavební práce, elektroinst. práce, konstrukce, falešné podlahy, klimatiz. systémy, pohotovostní zdroje energií, hasičské a bezpečnostní vybavení, monitorování a kontrola, zařízení pro datovou komunikaci, ...
Poptáváme internetové připojení
Poptáváme dodavatele připojení k internetu, jednak zřízení připojení a zároveň poskytovatele. Preferujeme především garanci rychlosti a stabilyty v porovnání s cenou. Adresa Poděbradská ul. na Praze 9. Nabídku prosím zasílejte na uvedený email.
Poptáváme internetové připojení
Hledám nejlevnější internetové připojení v Praze 6 - ulice V Sedlci.
Poptáváme partnery pro provoz sítě U fon
Na základě smlouvy s provozovatelem 4. mobilní síťě U:fon vytváříme v současné době nepřímou distribuční síť zaměřenou na prodej malým a středním firemním zákazníkům. Hledáme obchodní partnery po celé České republice, kteří chtějí prodávat mobilní připojení k internetu, hlasové služby a v blízké budoucnosti i mobilní telefony nejmladšího mobilního ...