Hledáme masérku na ŽL
Relaxační studio v Praze 6 hledá masérku s vlastním ŽL pro poskytování masáží a zábalů v rozsahu 3x týdně 4 hodiny.
Poptávám výuku angličtiny
Hledám učitele angličtiny pro 2-5 lidí "středně pokročilých" ve firmě na Praze 6 na cca 2x2 hod. týdně. Děkuji za nabídky.
Hledám spolupracovníky pro nový projekt
Poptávám spolupracovníky pro vytvoření spotřebitelské sítě pro různé zboží a služby. Od 1/2011 bude zahájen nový projekt "Energy" (elektrická energie a zemní plyn). K tomu telekomunikační služby telefonování + internet, oblečení, jídlo, pití + stovky výrobků z různých oblastí. Poptávám cca 100 - 200 spolupracovníků + 6 hlavních lídrů pro ČR ...
Hledáme realitní makléřku
Hledám realitního makléře nebo makléřku. Pro oblast Praha a Středočeský kraj. Velmi dobré finanční ohodnocení.
Poptávám práci učitelky
Hledám místo učitelky na ZŠ,SŠ, Praha, okres Praha východ, okres Mělník, Aprobace němčina, dějepis, zeměpis, občanská výchova, ale i na první stupeň
Hledáme řidiče skupiny D
Hledáme řidiče sk. D, na HPP, na VPP případně na ŽL, se znalostí AJ. Okres Praha město nebo Středočeský kraj - Kladno. Slušné vystupování a ochota při jednání s klienty. Případné reference vítány.
Výběr provozovatele protialkoholní záchytné stanice v Praze
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na zajištění provozu protialkoholní záchytné stanice v Praze (dále jen PZS). Vybraný uchazeč zajistí komplexní péči v PSZ pro osoby, které dle ustanovení § 17 odst. 2 zákona č. 379/2005 Sb., o opatřeních k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami, v ...
Zajištění provozu Pražského Centra Kartových Služeb
Předmětem veřejné zakázky je zajištění provozu Pražského Centra Kartových Služeb. Pražské Centrum Kartových Služeb zajišťuje personalizaci, vydávání, správu životního cyklu a provádění transakcí za pomoci multifunkčních čipových karet.
Hledám zednickou partu
Poptávám zednickou partu 6 - 8 zedníků na práce při opravách interiéru objektu Dlouhá 33. časový rozsah cca 5 dnů nástup okamžitě.
Poptáváme zaměstnance
Hledáme sádrokartonáře, obkladače, zedníky a pomocníky.
Poptávám obchodní zástupce
Poptávám obchodní zástupce na živnostenský list v oboru prodej paliv za výhodou cenu .Odměna po podepsání objednávky
Posílení administrativní kapacity OPPA 2010 - 2011
Předmětem zakázky je zajišťování zaměstnanců a jejich poskytování zadavateli v objemu odpovídajícímu 4 plným úvazkům (tj. 40 hodin týdně) na dobu od uzavření smlouvy o zajištění zakázky do 31. prosince 2011. Jedná se o dočasné přidělení dle ustanovení § 308 a § 309 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů.
Hledáme servírky pro práci v Itálii
Hledáme servírky se znalostí němčiny na práci do zahraničí /severní Itálie/. Ubytování a strava zajištěna, výdělek až 2000,- euro měsíčně. Nástup možný ihned.
Hledáme obchodního zástupce pro IT
IT spoleřnost v centru Prahy hledá obchodní zástupce na částečný úvazek nebo jako brigádu pro získávání klientů. Odměna za každého získaného klienta dohodou. Práce dle vlastních možností a dle vlastního uvážení, volba pracovní doby dle vlastního času. Zajímavá pracovní příležitost pro studenty nebo jako přivýdělek.
Poptáváme pracovníky na úklidové práce
Poptávám lidi na noční úklidové práce - dlouhodobá spolupráce. Plat 100Kč/hod Sportcentrum Praha Vysočany.
Hledáme obchodní  zástupce pro ČR
Detektivní kancelář Gugoo hledá obchodní zástupce - regionální zastoupení v celé ČR, práce na vlastní ŽL na základě mandátní smlouvy , odměna dle vykonané práce, nadstandartní finanční ohodnocení, možnost získání tzv. renty , finanční podpora v době pracovní neschopnosti apod...............
Hledáme programátora
Sháním programátory OOP/MySQL s praxí alespoň 5 roků. Výroba a úprava modulů pro OpenCart. V odpovědi na e-mail uveďte Vaše zanlosti délku praxe a reference na přístupné stránky. Cena dohodou. Cena dohodou.
Poptáváme obchodní zástupce
Hledám schopné spolupracovníky na pozici obchodního zástupce. Aktivní kandidáty schopné jednat a prodávat. Prodej dezinfekčních prostředků. Práce na bázi agentské smlouvy a ŽL. Celá ČR. Více na osobní schůzce.
Hledáme pracovnici na pozici asistentky
Sháníme paní, slečnu na pozici asistentky, pro značkový autoservis - Praha 4. Práce na HPP s možností okamžitého nástupu.
Hledáme spolupracovníky
Společnost zabývající se internetovým prodejem hledá externí spolupracovníky pro prodej zboží našich dodavatelů (např. spodní prádlo, parfémy, adrenalinové sporty, elektro). Odměna formou provize z prodeje zboží. Distribuci a logistiku zboží řeší naše společnost. Požadavky: - samostatnost, spolehlivost, cílevědomost - zkušenosti s ...
Poptáváme zaměstnance - tiskař sítotisku
Poptáváme tiskaře pro sítotisk
Hledáme lektora kurzu-zlatníky,klenotníky
Hledám lektora kurzu šperku- vhodné pro zlatníky a klenotníky. Praha, 2-4 hodiny týdně ve věčerních hodinách. Spolehlivost, kreativita.
Hledáme zednickou partu z Polska
Poptáváme partu 5 - 10 šikovných zedníků z Polska na práci na stavbě v v ČR, ubytování zdarma.Zajímavé finanční ohodnocení. Pro více informací prosím pište email.
Hledáme kosmetičku a manikérku na ŽL
Přijmeme kosmetičku a manikérku do nového centra v Praze 4 Modřanech. Práce na ŽL. Provozovny jsou vybavené.
Poptávám studenstskou brigádu
Pro svého syna - věk 14 let - hledám brigádu na roznášení letáků na území Prahy 4.