Hledám brigádu
Dobrý den, jsem 16letá studentka Střední Odborné školy Managmentu a Práva s.r.o a nedaří se mi najít brigádu. V roce 2010 jsem pracovala jako doplnovačka zboží v márketu a hlídala jsem 2 dvouleté děti. Práce se nebojím a myslím si,že se rychle učím, proto vás chci poprosit: Pokud není problém muj věk a ani to,že bych práci mohla vykonavát přes ...
Hledáme začínající i zkušené realitní makléře
Hledáme začínající i zkušené realitní makléře! Jak se stát makléřem s velkým „M“? Úspěch nepřichází sám, ale je spojen s úsilím a vysokým pracovním nasazením. Budete pracovat pro sebe, ale ne sami. Realitní kancelář vám maximálně pomůže dosáhnout vašeho vytouženého úspěchu a bude vaším mentorem na cestě k vytyčenému cíli. Co ...
Hledáme pracovníky pro práci v Anglii
Nabidka prace v anglii.Hledame pracovniky do skladu asda, tesco,dale do tovaren na zpracovani masa ci salatu. Zaklady anglictiny podminkou. Kazdy patek vyplata. Min mzda je 6liber /hod. Moznost prescasu +vikendy 9liber/hod. Ubytovani a doprava do prace zajistena.
Dočasné přidělení zaměstnanců
Dočasné přidělení zaměstnanců na výkon prací kustodních, dokumentačních, úklidových a stěhovacích, práce pokladní a prodavačky v objektech s nimiž je zadavatel oprávněn hospodařit a to dle konkrétních požadavků a potřeb zadavatele.
Hledám vyučené lakýrníky
Poptávám dva vyučené lakýrníky
Administrace zajištění pracovníků projektu Vzdělávejte se pro růst
Předmětem veřejné zakázky zajištění služeb agentury práce pro dočasné přidělení zaměstnanců k plnění pracovních povinností na Krajských pobočkách a Kontaktních pracovištích ÚP ČR.
Hledáme zájemce na volná pracovní místa po celé ČR- pozice samostatný obch.zástupce
Čs-rakouská společnost hledá samostatné prodejce z celé ČR pro prodej čisticích prostředků konečným odběratelům do průmyslu, do autoservisů, pneuservisů, hotelům, restauracím, živnostníkům a podnikatelům. Příjemný vzhled a vystupování, komunikativnost jsou podmínkou. Stojí za námi rakouský partner s téměř 40 letou tradicí a vlastní výrobou ...
Hledáme pracovníky pro zateplování objektů
Hledám samostatné a zkušené party "zateplovačů" pro práci na objektech v Praze. Podmínkou je zkušenost a občanství ČR. Práce je dost, stačí jen chuť a touha vydělat si. Pravidelné platby 1x měsíčně. (Zálohy - NEPOSKYTUJI!!!).
Poptáváme obkladačské práce
Poptáváme obkladače Hledáme šikovné obkladače s ŽL na obkladání školních toalet, cena 250,-/qm. Materiál a vyrovnání stěn připraveno, jen nalepit obklad. Nástup možný IHNED. Možná dlouhodobá spolupráce na dalších projektech Adresa realizace , Praha 5 Zakázka je přes zprostředkovatele.
Poptávám spolupráci s personalní agenturou
Poptávám personalistu nebo personální agenturu pro zajištění spolupracovníků na ŽL pro celé Čechy (obchodní zástupce, prodejce...) počet není omezen, spolupráce s personální agenturou, nebo personalistou může trvat tak dlouho, jak bude personalista,nebo agentura chtít.
Poptávám služby personální agentury
Hledám personalni agenturu, zamerenou na zajistovani pecovatelek o seniory
Hledám hostesku na rozdávání letáků
Poptávám hostesku (symptickou, mladou, pohlednou dívku s aktivním a kladným přístupem k práci, věk max. 25 let) na rozdávání letáků (lokalita Praha výstaviště), 6 hodin práce denně, platím hotově 90,- Kč čistého/hodinu. termín: sobota, neděle 19.-20.3.2011 (od 9:00 nebo 10:00 hodin ráno)
Hledáme obchodní zástupce
Hledáme nové aktivní obchodní zástupce, jsme česká společnost na trhu 15 let, lokalita - Praha. Nabízíme vysoké provizní ohodnocení od 50.000,- + 40% další následné provize, časová nezávislost. Praxe obchodního zástupce, prodejce vítána, solidní vystupování, chuť sdílet vize firmy.
Hledám  obchodního partnera
Obchodní partner (menší investor) - Poptávám obchodního partnera (menšího investora) pro již zpracovaný a odstartovaný slevový portál. Vysoká návratnost – efektivní reklama v rámci ČR – info do mailu.
Hledám práci nebo brigádu
Hledám práci nebo brigádu jsem spolehlivá, pracovitá, komunikativní, mám chuť se učit novým věcem.
Poptávám zaměstnace
Poptávám šikovného mechanika na občasný servis čtyřkolek. Nabízím férové jednání a slušné peněžní ocenění. Oblast Praha 10.
Poskytování bezpečnostních a recepčních služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování specializovaných bezpečnostních a recepčních služeb v areálech zadavatele v Praze. Jedná se zejména o ochranu osob a majetku v areálech zadavatele, včetně objektů a budov v nich umístěných, obsluhu technických prostředků ochrany objektu, zajištění provozu recepce v areálech zadavatele a zajištění ...
Hledáme obchodního partnera
Poptáváme obchodního partnera- IČO Hledáme aktivního společníka pro samostatný obchodní projekt Pro námi vlastněný eshop -poptáváme -spolehlivého, samostatného a již zavedeného obchodníka administrátora. Nepožadujeme žádný finanční vstup. Vlastníme Eshop + zavedený kamenný obchod v Praze jako odběrné místo. Požadujeme přímou OSOBNÍ ...
Zajištění úklidu, ostrahy a provozu recepcí v objektech ÚOCHB AV ČR, v.v.i.
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na základě níž budou zadavatelem zadávány jednotlivé veřejné zakázky k provádění úklidu,ostrahy a provozu recepcí v objektech ÚOCHB AV ČR, v.v.i..
Hledáme obchodníky v oboru textil
Hledáme obchodníky s praxí po cele ČR, nabízíme finanční ohodnocení formou provize. Distribuce textilních výrobků.
Hledáme pracovníky pro hotel
Hotel Sapa **** hledáme zaměstnace v oboru - Barman, barmanka - Obsluha kasina - Pokojská - Recepční
Hledáme brigádníky pro Tesco v Anglii
Hledáme pracovníky se znalostí AJ na práci ve skladech-Tesco. Každé pondělí nábor 20ti nových zaměstnanců.Možnost výdělku 6-10 liber / hod. Týdně 40hod,možnost přesčasů. Ubytování a doprava do práce zajištěna.Anglie - Liverpool
Hledáme au-pair do USA
Hledám dívku jako au-pair do USA, Seattle min. na 6 měs., nebo rok do česko-amer.rodiny. Výpomoc s dítětem /2 měsíce/ a s domácností. Odměna 1000 USD, zpáteční letenka. Možnost studia . Výhodou alespoň zákl.znalost angličtiny, zkušenost s malými dětmi, příp. řidičák.
Hledáme partnera pro personalistiku
Poptávám partnera, firmu i jednotlivce, pro vyhledávání kandidátů na pozici finanční konzultant. Předpoklady kandidátů: - předchozí zkušenosti s přímým prodejem individuálním zákazníkům jsou ideálním předpokladem, ne však podmínkou - rozvinuté komunikační dovednosti a obchodní duch - ochota pracovat na ŽL - touha po samostatnosti a ...
Hledáme pracovníky s AJ pro zahraničí
Pracovníky se znalostí anglického jazyka pro práci ve Velké Británii-Liverpool.Každe pondělí nábor 20ti nových zaměstnanců na Tesco . Moznost výdělku 6 liber / hod. Týdně 40hod,možnost presčasu. Ubytovani a doprava do práce zajištěna.