Svoz a likvidace odpadů města Lázně Bohdaneč na období 2011 - 2016
Svoz a likvidace odpadů města Lázně Bohdaneč na období 2011 - 2016 včetně provozu sběrného dvora
Svoz odpadů ve městě Hlinsko
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení komplexního nakládání s odpady na území zadavatele. Komplexním nakládáním s odpady se rozumí provádět na svůj náklad a nebezpečí nakládání se směsným komunálním, separovaným, velkoobjemovým, a nebezpečným odpadem na území zadavatele. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Poptávám měděný odpad
Poptávám odpadní Cu kabely
Poptáváme kovový odpad
Poptáváme jakýkoli kovový odpad včetně barevných kovů,vyžazené stroje,zařízení,kabely,elektromotory,elektrosoučástky,atd...Vítáno větší množství,doprava zajištěna,platba v hotovosti. Platí pro celou ČR i SR.
Poptávám výkup kovů
Chci se zeptat na ceny v Pardubickém kraji za výkup Cu, Al nebo Pb. Nastříháno cca na 5 cm. Děkuji
Poptávám likvidaci osobního auta
Dobrý den, chtěl bych se informovat co vše potřebuji k ekologické likvidaci osobního auta a odkud provádíte vlastní svoz. Za poskytnuté informace předem děkuji.
Poptáváme použité kovové sudy
Použité sudy Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám kovové odpady z tvrdokovu,niklu
Poptávám odpad z tvrdokovu SK-TK plátky nástrojovou ocel Od producentu odpadu z niklu a ferroslitin poptávám tyto základní komodity nikl a jeho slitiny feromolybden ferovanad feroniob ferowolfram kobalt, wolfram, tantal a další „speciální“ kovy a jejich slitiny PLATBA HOTOVĚ 10-10000kg/týden
Poptávám ceník výkupu barevných kovů
Dobrý den, zajímaly by mne ceny výkupu železa a barevných kovů.
Poptáváme použité kovové sudy
Odkoupíme použité nepoškozené kovové sudy o objemu 200 - 220 litrů s víkem a svěrným kruhem, schopné dalšího použití. Odvoz zajistíme. Min.odběr 50 kusů.
Poptávám výkup železného šrotu
Dobrý den, potřebovala bych zjistit 2-3 firmy, co se zabývají výkupem železa a železného šrotu v Chrudimi a okolí. Děkuji
Poptáváme odkup plastového odpadu
Odkoupíme čistý vytříděný plastový odpad vhodný k dalšímu zpracování.
Poptáváme vytříděný plastový odpad
Odkoupíme čistý vytříděný plastový odpad vhodný k dalšímu zpracování.
Poptávám dřevěné palety a jiné zboží
Poptávám dřevěné palety, dřevěné železniční pražce, betonové panely, starý nábytek, druhotné suroviny, železo, demoliční a demontážní práce, sanace starých ekologických zátěží, jakékoliv stavební práce, olověné a NiCd akumulátory, kabely, O i N odpady, stavební odpady, autodopravu.