Řešení staré ekologické zátěže na lokalitě bývalého s.p. Transporta Chrudim, areál Nový závod
Předmětem veřejné zakázky je realizace nápravných opatření k odstranění ohnisek kontaminace v nesaturované zóně horninového prostředí a v důsledku toho zamezeni další dotace zjištěných polutantů do saturované zóny horninového prostředí a podzemních vod.
Poptávám likvidaci freonu
Potřebuji likvidaci ca 20 kg Freonu v lahvi.
Svoz a likvidace odpadů města Lázně Bohdaneč na období 2011 - 2016
Svoz a likvidace odpadů města Lázně Bohdaneč na období 2011 - 2016 včetně provozu sběrného dvora
Svoz odpadů ve městě Hlinsko
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení komplexního nakládání s odpady na území zadavatele. Komplexním nakládáním s odpady se rozumí provádět na svůj náklad a nebezpečí nakládání se směsným komunálním, separovaným, velkoobjemovým, a nebezpečným odpadem na území zadavatele. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Poptávám likvidaci osobního auta
Dobrý den, chtěl bych se informovat co vše potřebuji k ekologické likvidaci osobního auta a odkud provádíte vlastní svoz. Za poskytnuté informace předem děkuji.
Poptáváme použité IBC kontejnery
Sběr a odvoz použitých a vyřazených IBC kontejnerů. Zrepasujeme, vyčistíme, zlikvidujeme!
Poptáváme vytříděný plastový odpad
Odkoupíme čistý vytříděný plastový odpad vhodný k dalšímu zpracování.
Poptávám dřevěné palety a jiné zboží
Poptávám dřevěné palety, dřevěné železniční pražce, betonové panely, starý nábytek, druhotné suroviny, železo, demoliční a demontážní práce, sanace starých ekologických zátěží, jakékoliv stavební práce, olověné a NiCd akumulátory, kabely, O i N odpady, stavební odpady, autodopravu.