SmVaK Ostrava a.s. - odběr kalů z čistíren odpadních vod
Odběr, převzetí do vlastnictví a využití nebo likvidace anaerobně stabilizovaného, odvodněného kalu z čištění komunálních odpadních vod z ČOV specifikované v zadávací dokumentaci. Doba plnění od 01.01.2015 do 31.12.2017.
SmVaK Ostrava a.s. - odběr odpadů pro rok 2015 a 2016
Odběr, převzetí do vlastnictví a využití nebo likvidace odpadů dle § 12 odst. 3 zákona o odpadech č. 185/2001 Sb. v platném znění. Doba plnění od 01.01.2015 do 31.12.2016.
Nápravná opatření - laguny Ostramo, nadbilanční kaly
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služby spočívající v odstranění nadbilančních kalů v lagunách R1, R2 a R3 v areálu skládky odpadů „laguny Ostramo“.
Nápravná opatření - laguny Ostramo, nadbilanční kaly
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služby spočívající v odstranění nadbilančních kalů v lagunách R1, R2 a R3 v areálu skládky odpadů „laguny Ostramo“.
Výběr dodavatele pro odběr hygienizovaného kalu z čištění komunálních odpadních vod na ÚČOV Ostrava
Předmětem veřejné zakázky je odběr odvodněného hygienizovaného kalu z čištění komunálních odpadních vod na Ústřední čistírně odpadních vod v Ostravě – Přívoze v množství 69 000 tun po dobu 3 let.
Likvidace nebezpečného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění odvozu, přepravy, využití, odstraňování a zneškodnění nebezpečných a ostatních odpadů, tj. kompletní nakládání s těmito odpady na pracovištích jednotlivých pověřujících zadavatelů.
Odběr a zpracování kalu
Předmětem veřejné zakázky je odběr odvodněného hygienizovaného kalu z čištění komunálních odpadních vod na Ústřední čistírně odpadních vod v Ostravě – Přívoze v množství 50 000 tun po dobu 2 let.
Likvidace nebezpečného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění odvozu, přepravy, využití, odstraňování a zneškodnění nebezpečných a ostatních odpadů, tj. kompletní nakládání s těmito odpady na pracovištích jednotlivých pověřujícíh zadavatelů.
Poptáváme ABS drť
Poptáváme ABS drť, příp. houževnatý PS. Pravidelné odběry 1-5t .
Poptáváme použité igelitové fólie
Poptáváme použité igelitové fólie (odpad). Volně ložené i slisované. Čiré i barevné. Ihned k odběru v případě velkého množství.
Poptávám ceník výkupu papíru
Hezký den. Zajímala by mě výkupní cena papíru, novin, kartonů, lepenek. Jedná se o větší dodávky, řádově 10 tun. Děkuji za nabídky.
Poptávám výkup víček od PET lahví
Dobrý den, ráda bych se zeptala kde můžu jako soukromá osoba dát v Ostravě do výkupu plastová víčka od PET lahví.Děkuji Kalužová