Hledáme dodavatele pro ekologickou likvidaci
Hledáme dodavatele pro ekologickou likvidaci. Výkup starých autobaterií a elektromotorů za nejlepší ceny. Výkup: zbytky, nadnormativní zásoby akumulátorů všechny druhy, značky,velikosti, z osobních aut, dodávek, kamionů, motorek, stavebních a zemědělských strojů, vysokozdvižných vozíků, bagrů,kombajnů, traktorů, vlaků, trakční akumulátory, ...
Poptáváme textilní a plastový odpad
Poptáváme textilní a plastový odpad. Jedná se o zbytky látek, netkané textilie, bigbagy, pytle, folie, filcy, textilní surovinu z automotive. Materiál PES, PP, bavlna, vlna aj. Celá ČR, množství neomezeno.
Odběr a zpracování kalu
Předmětem veřejné zakázky je odběr odvodněného hygienizovaného kalu z čištění komunálních odpadních vod na Ústřední čistírně odpadních vod v Ostravě – Přívoze v množství 50 000 tun po dobu 2 let.
Likvidace nebezpečného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění odvozu, přepravy, využití, odstraňování a zneškodnění nebezpečných a ostatních odpadů, tj. kompletní nakládání s těmito odpady na pracovištích jednotlivých pověřujícíh zadavatelů.
Vývoz popelovin z odkališť ETB
Vývoz popelovin z odkališť ETB.
Komplexní nakládání s odpady v obci Baška
Předmětem plnění veřejné zakázky je shromažďování, sběr, svoz, třídění, využití a odstraňování komunálních odpadů na území obce Baška. Více v zadávací dokumentaci.
Komplexní nakládání s odpady v obci Baška
Předmětem plnění veřejné zakázky je shromažďování, sběr, svoz, třídění, využití a odstraňování komunálních odpadů na území obce Baška. Více v zadávací dokumentaci.
Poptávám odvoz fekálií
Poptávám odvoz fekálií z RD okres Opava.Prosím ozvěte se na mail.
Poptáváme použité igelitové fólie
Poptáváme použité igelitové fólie (odpad). Volně ložené i slisované. Čiré i barevné. Ihned k odběru v případě velkého množství.
Poptávám dodavatele kovošrotu
Poptavám dodavatele šrotu,nabízím dopravu a nakládku zdarma. Celá ČR.Množství dohodou.
Čištění místních komunikací v městském obvodě Mariánské Hory a Hulváky
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služby čištění komunikací, chodníků, parkovišť a zastávek městské hromadné dopravy svěřenýc do správy městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky. Celková plocha čištění činí 386.371,6 m2. Tato plocha je platná k datu vyhlášení tohoto zadávacího řízení. Zadavatel si vyhrazuje právo změnit celkovou plochu ...
Poptávám odvoz fekálií
Poptávám vyvezení žumpy o celkovém objemu cca 6 m3. Místo - Ostrava-Slezská Ostrava. Prosím o sdělení celkové ceny včetně dopravy. Děkuji
Poptávám ceník výkupu papíru
Hezký den. Zajímala by mě výkupní cena papíru, novin, kartonů, lepenek. Jedná se o větší dodávky, řádově 10 tun. Děkuji za nabídky.
Poptávám odvoz suti
Hledám odvoz suti s Jistebníku na skládku. Děkuji
Poptávám ekologickou likvidaci vraků
Poptávám ekologickou likvidaci osobních automobilů. Jsem pojízdný, mohu přijet. (STK10/2009).
Poptávám výkup víček od PET lahví
Dobrý den, ráda bych se zeptala kde můžu jako soukromá osoba dát v Ostravě do výkupu plastová víčka od PET lahví.Děkuji Kalužová
Poptáváme kovové bedny zn. Mars
Poptávám kovové bedny MARS.
Poptávám sběrnu pytlů od stavebnin
Poptávám sběrnu, kam můžeme zavést prázdné pytle např. od cementu, vápna atd. v Severomoravském kraji, nejlépe Opava a okolí.
Poptávám čistění kanalizace a odvoz fekálií
Poptávám vysokotlaké čištění kanalizace a odpadů + odvoz fekálií.
Hledáme dodavatele čistých odpadů LDPE a LLDP
Hledáme dodavatele čistých odpadů LDPE a LLDPE.