Poptávám dovoz obědů pro seniory
Poptávám dovoz obědů pro seniory s diabetickou dietou č. 9. Ostrava - Hrabůvka.
Poptávám rozvoz obědů
Dobrý den, hledám službu rozvozu obědů pro seniorku s těžkým pohybovým handicapem (nutno donést oběd do bytu) v Ostravě-Porubě. Velmi děkuji, V. Horáčková
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám dovážky obědů pro staršího pána v Třinci, ul.Jablunkovská 705. Pán bydlí sám, momentálně se pohybuje o holích.Děkuji Motyková
Zajištění celodenní stravy pro ŠVZ HZS ČR, středisko Frýdek-Místek
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení a dodávka čerstvě uvařené celodenní stravy po dobu dvou let pro 40 až 120 strávníků s dovozem do střediska Frýdek-Místek ŠVZ HZS ČR v pracovní dny kalendářního roku po dobu dvou let od 29. srpna 2016.
Poptáváme  rozvoz obědů pro seniorku
Poptávám firmu (školní jídelnu) v Bruntále, která by zajistila rozvoz obědů (2x - 3x týdně) 90ti leté seniorce. Předem děkuji za vaše odpovědi. S pozdravem J. Vargová
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů pro staršího pána na Jablunkovskou 705,Třinec a cenu.Děkuji Motyková
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám dovoz obědů do bytu, dle jídelníčku - denní menu, dle mých potřeb - výběr týden dopředu, cena max. 70Kč. Jsem invalidní na vozíčku.
Poptávám dodávky obědů pro důchodce
Poptávám pravidelné dodávky hotových obědů pro své rodiče Po-Ne. Rodiče bydlí trvale v Ostravě - Polance nad Odrou. Můžete pomoci?
Poptávám dovoz obědů pro seniorku
Dobrý den, sháním službu rozvoz obědů do bytu pro seniorku v Ostravě Vítkovicích. Nejlépe dietní stravy určené pro diabetiky. Nejlépe od pondělka do neděle.
Zajištění celodenní stravy pro ŠVZ HZS ČR, středisko Frýdek-Místek
Zhotovení a dodávka čerstvě uvařené celodenní stravy pro 40 až 100 strávníků po dobu čtyř let.
Hromadné stravování zaměstnanců
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění hromadného stravování zaměstnanců Ostravských komuninkací, a.s. včetně provozu kantýny a bufetu s podmínkou jejich pronájmu v sídle zadavatele od 1.9.2011 do 31.8. 2013.
Poptávám dodavatele krabičkové diety
Připravujete krabičkové diety? Pokud ano, zajímá mne cena. Děkuji.
Poskytování závodního stravování v pobočce ČNB Ostrava vč. provádění pozáručních oprav souvisejícího
Předmětem veřejné zakázky je zajištění závodního stravování v objektu pobočky ČNB Ostrava a zajištění pozáručních oprav souvisejícího technologického zařízení a vybavení předaného zadavatelem dodavateli v souvislosti s poskytováním závodního stravování.
Poptávám dodavatele chlazených jídel
Poptávám dodavatele hotových chlazených jídel (polévky, hlavní jídla, saláty, sladká jídla) s trvanlivostí min. 5 dnů .Jídla jsou určena pro zaměstnance firmy. Dlouhodobá spolupráce. Odběr: 40 až 60 ks týdně.
Poptáváme gastro služby
Dobrý den, hledám firmu která předpeče nebo upeče sele na oslavu, nejlépe v okolí Ostravy. Děkují Suder Petr