Poptávám obrábění oceli
Poptávám obrábění nerezové oceli, rotační součásti. V případě zájmu pošlu výkres k cenové kalkulaci. Děkuji.
Poptáváme zakružování plechu
Zakružování plechu v délce 700mm//síla stěny 12mm, viz. příloha., Množství 4ks jako vzorek,celkové množství sjednáme po domluvě.Temín: Ihned
Poptáváme ohýbání trubek
Ohýbání trubek: hledáme firmy které jsou schopné ohýbání trubek, které potřebujeme vyrobit - viz. výkres v příloze. Mělo by se jednat o firmy které jsou shopny ohnout nerezovou trubku pr.30x1,5 (26,9x1,6) - DIN 1.4404 / 1.4571, do požadováného tvaru. Ideální by byly firmy co mají 3D ohýbačku, pro ty bych měl i jiné tvary.
Poptávám zakázkové zakružování plechu
Hledáme firmu k zakružování plechu viz. výkres.Min.délka výrobku 3m. Množství cca. 9.000ks (v případě 3m dílů)
Poptáváme zakázkovovu kovovýrobu
Poptáváme výrobu hřídele se šnekem viz.přiložený výkres. Poptáváme firmy z celé ČR, které pracují s CNC frézovací 5ti osé centrum, nebo firmy které mají 4osý CNC soustruh.
Hledáme ke koupi strojírenskou firmu
Naše firma má zájem o menší strojírenskou firmu, S.r.o. resp. A.s. jednoho majitele, který uvažuje vzhledem k současné ekonomické situaci s ukončením podnikání. Jedná se nám o oplocený areál se 2 menšími halami, jednou výrobní, jednou skladovací , součástí jedné haly by měla být administrativní část se sociálním zázemím. Skladovací hala může být ...
Poptávám zakázkovovu kovovýrobu
Hledám výrobce kovových polokroužků v šíři od 2 - 5cm, barva stříbrná.
Poptáváme výrobu venkovních popelníků
poptáváme výrobce venkovních nástěnných popelníků (tvar poštovní schránky) pro montáž na fasádu vyrobené z pozinkovaného celového plechu - rozměry cca 332x148x65, uzamykatelné cylindrickým zámkem se dvěma klíči
Poptávám kovovýrobu
úhelník /L/ ocel černá 140x140x13 mm, cca 33 m, dělení ma 1800mm. výroba replik zátarasů.
Poptávám soustružnické práce
Poptávám soustružení z černé oceli tl. 30mm průměr 500mm 1ks, 15 mm průměr 500mm 1ks, 10 mm na průměr 600 mm 1ks včetně materiálu. Výrobce Brno a blízké okolí.
Poptáváme výrobu kovových přírub
Poptaváme výrobu a obrábění kovových přirub.
Poptávám použité karusely
Poptávám velké stroje, zejména karusely, starší, které jsou provozuschopné, určené výrobní firmou k odprodeji, případně k renovaci, tonáž a rozměry nehrají roli, pouze zájem strojírenské resp. jiné firmy o jejich odprodej a nahrazení modernějším zařízením. Z celého území ČR.
Poptávám výrobu konické trubky, 50t/rok
Hledám výrobce konických trubek dle výkresu délky trubek 3,9-12m roční odběr cca.50t
Poptáváme naplnění výrobní kapacity
Poptáváme zájemce o volnou výrobní kapacitu pro lisování, broušení a stříhání. Lisy výstředníkové: od 5 do 160 tun Podání ruční, nebo podavači - šíře podání: 100 mm 250 mm - možnost zopakovat podání 300 mm 300 mm - možnost zopakovat podání 250 mm 250 mm Možnost dodání vlastních lisovacích nástrojů. Bruska BRV 70: šířka brusného ...
Poptáváme vyvrtání děr do trubek
Poptávám vyvrtání dvaceti rovných děr do trubek o průměru 40 mm a do trubek o průměru 25 mm vyvrtání šikmých děr, v Brněnském kraji.
Poptáváme kooperaci ve strojírenství
Poptáváme kooperačního partnera pro strojírenskou výrobu. Disponujeme volnými kapacitami v oboru svařování CO2, Argonem, dále řezání laserem, CNC vysekávání, ohraňování a stříhání ve vlastních výrobních prostorách.
Poptáváme soustružnickou,frézařskou výrobu
Poptávám soustružnickou a frézařskou výrobu.
Poptáváme vyřezání otvorů do plechů
Poptáváme vyřezání otvoru do nerezového plechu. Potřebuji asi 1-2 mm tlustý plech o rozměrech 500 x 500mm a uprostřed 150mm čtvercový otvor. Nákres mohu poslat i ve vektoru. Pošlete prosím své kalkulace na 1 a na 10 kusů pro přehled. Předem děkuji
Poptáváme provedení oblouků na potrubí
Poptávám provedení oblouků na nerezovém potrubí DN 50- DN 200 s diametrem potrubí nim x4. Stavební délka bude upřesněna.
Poptáváme opravu strojní součásti z Al
Poptáváme opravu strojní součásti z hliníku na lineárním manipulátoru PARKER rozměr 30x15x250 mm.
Poptáváme zakázkovou kovovýrobu
Poptáváme strojírenské firmy, které nám na zakázku vyrobí drobné náhradní díly, především se jedná o frézování, soustružení a drobnou kovovýrobu. Oblast Brno, Blansko a okolí.
Poptávám naplnění kapacity CNC stroje
Poptávám naplnění volné kapacity CNCstroje-3D řezání,frézování -3D vrtání deskového materiálu - gravírování Zpracovatelný mat. KOMPOZITNÍ BONDOVÉ PANELY ...
Poptáváme zakázkovou kovovýrobu
Poptáváme volnou strojní kapacitu a.to: 60 NH měsíčně na stroji VHS 160 - 200 (horizontka) a 80 NH měsíčně na stroji SK 25 (karusel). Dod. lhůta 3 týdny, dodavatel by měl mít ISO 9000. Dodavatelé do 100 km od Brna.
Poptáváme obrážení,hoblování profilu U200
Poptáváme pro klienta obrážení, hoblování profilu U 200 v délce 3050 mm (materiál klasická ocel třídy 11373). V případě že splňujete tyto základní kritéria, kontaktujte nás pro podrobnosti. Celá ČR.
Poptávám servis šneků vytlačovacích strojů
Poptávám na Moravě servis šneků u vytlačovacích strojů pro plastové profily.