Poptáváme ušití triček
Potřebujeme ušít trička s krátkým rukávem z polyesterové pleteniny, která bude od nás před stříháním a šitím digitálně potištěná firemním motivem. Počet ks by byl 50 nebo 100, různé velikosti.
NĚMECKO; Blejzry
Hledáme firmu, která zhotoví dámské blejzry v malých sériích zhruba 30 kusů (včetně nákupu látky).
Poptáváme dodavatele těhotenského a dětského textilu
Poptáváme výrobce a dodavatele těhotenského oblečení, kojeneckého oblečení a dětských potřeb pro náš e-shop.
Poptávám ušití  zastřešení houpačky
Poptávám ušití 3 kusů střech na zahradní houpačky. velikost 190 x 120 cm + kraj cca 15 cm - 2 ks - barva tmavěšedá a velikost 195 x 135 cm + kraj cca 15 cm - 1 ks - barva běžová Výběr materiálu nechám na Vás. Samozřejmě nepromokavý.
Stejnokroj 97 pro muže a ženy - rámcová smlouva
Blůza 97 modrá se stříbřitými knoflíky, Blůza 97 zelená se stříbřitými knoflíky, Kalhoty 97 služební modré, Kalhoty 97 služební zelené, Blůza 97 modrá se stříbřitými knoflíky pro ženy, Blůza 97 zelená se stříbř. knoflíky pro ženy, Kalhoty 97 služební modré pro ženy, Kalhoty 97 služební zelené pro ženy, Sukně 97 modrá úzká, Sukně 97 zelená úzká.
Poptávám zakázkovou výrobu děvů a prádla
Poptávám výrobu oděvů a spodního prádla na zakázku.
IRSKO; Oblečení
Hledám výrobce / dodavatele oblečení v EU. Zvláště mám zájem o dámské oděvy, koktejlové / večerní šaty, topy, kalhoty / džíny atd. Zkouším založit nové podnikání - obchod s oděvy sídlící v Irské republice.
Poptáváme dodavatele chovatelských potřeb
Popis poptávky: Poptáváme vše co se týče domácích mazlíčků ( oblečky, pelíšky, škrabadla, misky, hračky adt. ). Hledáme výrobce, nebo dovozce. Hledáme spolehlivého dodavatele s příznivými cenami, pro internetový obchod. Platební podmínky a způsob dopravy dle vzájemné dohody.
NĚMECKO; Šicí dílna
Hledám v České republice šicí dílnu, výrobce ručně zhotovených výrobků, kteří mě spolehlivě podpoří při výrobě. Nejprve by měly být zhotoveny malé série (300-1000 kusů). Důležitá je vynikajicí kvalita, zkušenost ve zpracování, s látkami a přirozeně dobrý poměr cena - výkon.
Poptávám šití plavek a spodního prádla
Poptávám šití spodního prádla a plavek na míru v okrese Domažlice.
Poptávám opravu koženého oděvu
Opravy koženého textilu (výměna podšívky u kabátu)
Poptávám výrobu bavlněných triček
Poptávám výrobu 1 200 000 triček, 100% bavlna, 185 gsm barva : bílá+černá velikost: S,M,L kulatý výstřih, krátký rukáv doba zhotovení: 6 měsíců Udejte cenu za 1ks
Poptávám dodavatele svatebních šatů a doplňků
Sháním dodavatele svatebních, společenských šatů, příp. i letních, spodního prádla, bižuterie a svatebních doplňků.
Poptávám šití dámského spodního prádla
Poptávám šití podprsenek na míru Písek event.Příbram.
Poptávám společenský oděv pro dítě
Poptávám společenské kalhoty, boty, košile pro syna, věk 11 let, velikost konfekce 152, boty 36, děkuji za nabídku
Poptávám zakázkové šití v Chebu
Dobrý den hledám v Chebu zakázkovou švadlenu na ušití společenských šatů mám i fotografii, látku bych si koupila, chtěla bych to ušít podle obrázků. Děkuji Krejčová.
Poptává ušití nepromokavého oděvu
Poptávám zateplený nepromokavý oblek (mořský) možno i bundu a kalhoty zvlášť.Problém je ve velikosti min XXXXXL .Nejlépe ušít na míru nebo sdělit velikost jednotlivých čísel v cm (objem v pase a obvod hrudníku.
Poptávám potahy do autobusu
Koupím potahy do autobusu karosa lc 735 /nové/
VB; Šití kabátů
Hledáme spolupráci s firmou, která zhotovuje kabáty velmi dobré kvality a vyráběla by podle našeho designu.
Poptávám dodávku  pracovních oděvů
Kompletní řadu oděvů pro pracovníky bezpečnostní agentury
Poptávám zakázkové šití spodního prádla
Dobrý den, Hľadáme krajčírsku dielňu na ušitie dámskeho a pánskeho spodného prádla. Ide o 6 dizajnov pánskych treniek, 3 dizajny dámskych nohavičiek a 3 dizajny string nohavičiek. Z každého dizajnu by sme potrebovali na začiatok circa 500ks /6000ks total/ Materiál zabezpečí naša spoločnosť. Materiál - 95%bavlna, 5% spandex. 180g/m2, ...
NĚMECKO; Exkluzivní pánské košile
Hledáme výrobce exkluzivních pánských košilí.
Poptávám úpravu koženého oděvu
Poptávám úpravu koženého kabátu. Nejedná se o kožešinu, ale o hladkou kůži. Je třeba zúžení v ramenou, zkrácení rukávů, celkové zúžení celého kabátu.
NĚMECKO; Krejčovství
Jsme textilní firma a hledáme krejčovství v Česku, které by pro nás šilo textilie podle obrazového vzoru (dámské svrchní ošacení a mladá móda).
MAURICIUS; Zhotovení oděvů
Hledáme textilní výrobní firmy ve východní Evropě, které mohou zhotovit naše oděvy - trička, svetry, sukně, kalhoty pro muže, ženy, děti.