Stejnokroj pro HS, ČS a hudby - rámcová smlouva
Předmětem je dodávka Stejnokrojů pro Hradní stráž a stejnokrojů 97 pro čestnou stráž a hudby.
Nákup mobiliáře
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky historicky hodnověrných funkčních i nefunkčních replik zbraní střelných i jiných a jejich příslušenství z období 18. až 20. století, dodávky replik dobového vojenského oblečení a jejich příslušenství, replik zařízení a souvisejícího zboží z výše uvedeného období a dodávky replik historického i ...
Poptávám ušití potahu na slunečník
Poptávám ušití potahu na slunečník-dřevěná konstrukce. Rozměr potahu 2,5 x 2,5 m plus volány. Spěchá děkuji
Poptávám katalog dámských oděvů
Poptávám katalog kostýmků vel 44 a 46.
Poptávám krejčovské práce
Zakázkové šití sportovního oblečení na lyže - bunda a kalhoty. Specifikace materiálu: prodyšný, nepromokavý, sloupec vody 8000 mm. Velikost zhruba XXXXL. Bunda s kapucí, kapsami. Místo: Praha a okolí, popř. Kladno a okolí.
Krejčovská dílna, Německo
Hledáme krejčovskou dílnu na zpracování kůže. Firma by se měla postarat také o zabalení a potisk našich výrobků
Hledáme výrobce a dodavatele společenských oděvů
Hledám výroce z společenských šatů z Číny i jiné.Pro dodávání šatů za nízké ceny.Dlouhodobá spolupráce.
Poptávám zakázkové šití spodního prádla
Poptávám firmu z České republiky, která ušije kvalitní pánské spodní prádlo (slipy, boxerky, tanga, jocksy). Vzory spodního prádla budou k dispozici.
Poptávám zakázkové spodní prádlo
Poptávám zakázkové dámské spodní prádlo
Hledám švadlenu
Potřebuji zúžit sportovní elastické návleky. Jedná se o 1 pár. Hledám tedy švadlenu, která má možnost šití plochým elastickým prádlovým stehem. Jedná se o Prahu, nejlépe Prahu 4.
Poptávám ušití kalhot dle vzoru
Poptávám firmu, která jse schopna dodat-ušít kalhoty dle dodaného vzoru(lacláče - UNISEX). Jedná se o kalhoty různých velikostí pro muže i ženy v různých barevných provedeních. Množství i cena dohodou, jedná se o dodávání většího množství ks v stanovench intervalech.
Poptávám kožešnické práce
Chci ušít ze starého kožichu čepici a vestu. Kožich je beránek velmi slabý a srstí dovnitř. Pouze v Jihičeském kraji.
Poptáváme švadleny
Hledáme 5-10 šikovných švadlen (samostatně nebo v dílně) pro realizaci našich zakázek - šití lehké pracovní konfekce. Zboží dostanete nastřižené s pracovními postupy a vzorky. Vysoké odměny dle délky spolupráce, kvality a plnění termínu. Morava, západní Slovensko, kontakt 737454253.
Šití kostýmů, Německo
Hledáme profesionální krejčí na zhotovení kostýmů na erotickou módní show, design bude případně dodán, také vlastní design je možný. Mělo by se jednat o spojení z látky a nalepených čokoládových a keksových produktů. Bude zapotřebí asi 30 kostýmů. Spěchá!
Sportovní výstroj
Předmětem VZ je dodávka - Kalhoty teplákové 2006 krátké - 39 000 kusů, Tričko sportovní 2006 - 68 000 kusů.
Svetry 97
Předmětem VZ je dodávka - 10 000 ks Svetr 97 modrý, 2 500 ks Svetr 97 modrý pro ženy, 25 000 ks Svetr 97 zelený, 3 400 ks Svetr 97zelený pro ženy.
Poptáváme výrobce oděvů
Výroba/úprava fashion oděvů: Pro připravovanou fashion značku hledáme dodavatele kvalitních oděvů (trička, tílka, košile, mikiny, čepice...) a současně úpravce těchto oděvů (tištěné a vyšívané loga/vzory/štítky...). V první fázi spolupráce plánujeme odběr řádově desítek kusů. Představte nám prosím svou nabídku společně s ukázkovou kalkulací. ...
Poptáváme dodavatele látek vč. šití oděvů
Dodavatel látek a výrobce vázacích sukní: Pro naši značku Magicskirt.EU hledáme tuzemského dodavatele látek a současně výrobce vázacích sukní. Aktuálně jsou naše sukně vyrobeny z kombinace indického hedvábí a polyesteru a jsou dovezeny z Indie. Rádi bychom rozšířili nabídku i o "evropské" vzory (mohou být i z jiného vhodného materiálu) s ...
Krojové oděvy, Rakousko
Hledáme krejčovství, které může zhotovit krojové kožené kalhoty (dámské, pánské, dětské), košile a halenky. Eventuálně také krojovou obuv.
Poptávám opravu plavek
Poptávám opravu nových plavek.
Poptávám krejčovské služby
Scháním někoho, kdo by mi ušil zimní bundu, cena podle vás. Mám v hlavě pár nápadů
Poptávám opravu koženého oděvu
Poptávám opravu koženého tříčtvrtečního kabátu,potřebuji rozšířit v oblasti ramen,děkuji.
Poptávám opravu kožených oděvů
Potřebuji opravit a nabarvit koženou bundu z velmi jemné kůže a nemůžu sehnat firmu, která by tyto služby prováděla. Kroměříž
Vybavení hotelu - uniformy
Předmětem zakázky je kompletní dodávka uniforem personálu hotelu Klepáč a chat Marcelka a Slaměnka.
Poptávám ušití triček
Poptáváme ušití triček s krátkým rukávem z bavlny. Trička budou mít speciální střih který ještě upřesníme. Ušitá trička potom budou potištěna dodaným motivem. Počet ks by byl 60ks. 3 různé motivy potisku, od každého potisku 20ks, dohromady tedy 60ks.