Pojištění movitého a nemovitého majetku a odpovědnosti za škodu
1.Živelní pojištění 2.Pojištění pro případ škod způsobených odcizením a loupeží 3. Pojištění pro případ vandalismu 4. Pojištění skel 5.Pojištění strojů 6.Pojištění odpovědnosti za škodu
Pojištění majetku a odpovědnosti Masarykovy univerzity za škodu, cestovní pojištění
Předmětem plnění této veřejné zakázky je pojištění majetku a odpovědnosti Masarykovy univerzity za škodu, cestovní pojištění a pojištění odpovědnosti zaměstnanců za škodu způsobenou zaměstnavateli, v rozsahu a za podmínek stanovených obchodními a technickými podmínkami této zadávací dokumentace.
Poptáváme pojištění společných částí domu SVJ
Poptáváme pojištění společných částí domu SVJ v Brně, kde je 96 bytových jednotek. Jedná se o panelový dům předaný do užívání v roce 1994. Navrhněte, prosím, rozsah pojištění a rozepište ceny položek. - živelné škody - vodovodní škody - záplava, povodeň (nejspíše nemá smysl) - požár - krádež vloupáním - vandalismus - odpovědnost výboru ...
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu MU  a cestovní pojištění
Předmětem plnění této veřejné zakázky je: 1. pojištění majetku a odpovědnosti za škodu Masarykovy univerzity (již nabytého majetku MU mimo projekty a nově nabytého majetku MU z projektů VaVpI) a 2. cestovní pojištění zaměstnanců a studentů, v rozsahu a za podmínek stanovených obchodními a technickými podmínkami zadávací dokumentace.
Pojištění majetku MOÚ
Předmětem této veřejné zakázky je pojištění majetku Masarykova onkologického ústavu v rozsahu blíže specifikovaném zadávací dokumentací, a to na dobu neurčitou.
Pojišťovací služby pro Jihomoravský kraj
Předmětem této zakázky jsou pojišťovací služby pro Jihomoravský kraj a příspěvkové organizace zřizované Jihomoravským krajem, případně pro další právnické osoby zřizované nebo ovládané Jihomoravským krajem. Jedná se o živelní poj. nemov. a mov. majetku, poj. přerušení provozu, poj. vandalismu, poj. odcizení, poj. přepravy, poj. elektroniky, poj. ...
Pojištění majetku MOÚ
Předmětem této veřejné zakázky je pojištění majetku Masarykova onkologického ústavu v rozsahu blíže specifikovaném zadávací dokumentací, a to na dobu neurčitou.
Poptáváme pojištění bytového domu v Brně
Poptávám cenovou nabídku na pojištění bytového domu v Brně. Jedná se o dům s 12 bytovými jednotkami (1+1 a 2+1,půdní vestavba), 2 garážemi a společnými prostorami.