EGYPT; Založení přepravní společnosti
Hledáme finančního partnera k založení přepravní společnosti v Egyptě, začínalo by se s 5 přívěsnými vozy, 1 pick up. Jedná se o legální partnerskou spolupráci, nakládka a vykládka kontejnerů do/z přístavu Said.
Poptáváme financování a výstavbu FVE
Poptáváme financování a výstavbu fotovoltaické elektrárny o velikosti 1,3MW. Jedná se nám o výstavbu a uvedení do provozu ještě v tomto roce 2010. Vše máme připravené!!! Zbývá jenom dodat technologii a zafinancovaní tohoto projektu.
Poptávám úvěr
Poptávám úvěr ke koupi bytu ve výši cca 1.000 000,- Kč.
ETIOPIE; Financování koželužny
Hledáme patnery, kteří by financovali projekt koželužny v Etiopii, zaměřenou na výrobu rukavičkářských a obuvnických usní z ovčí a kozí kůže.
Hledáme investora ke koupi výrobního areálu
Poptáváme investora na zakoupení velkého výrobního areálu - bezodpadová dřevovýroba - a strojového dovybavení. Ručení právě tímto areálem a pozemky cca 30.000 m2. Jedná se o novou firmu bez historie, podnikatelský záměr včetně plánu na příštích 10 let je vyparcován. Žádné pohledávky, žádné závazky firma nemá.
Hledáme investora
Hledám silného investora pro trvalou spolupráci. Zárukou jsou bankovní garance TOP 25 renomovaných bank a vysoké zisky.
Poptávám odkup směnky
Poptávám odprodej dlužního úpisu na 110 000kč. Dokumenty..podepsaný splátkový kalendář jenž není dodržen již dlouhou dobu + dlužní úpis. Nehledám někoho kdo mi to vymůže ale ihned odkoupí samozřejmě s mojí ztátou. Pithart
Poptávám odkup směnky
Dobrý den, prodám směnku s přímou vykonatelností. Je ještě před splatností. Nemám čas se tím zabývat. Směnka je vystavena na částku 130.000,- Kč
Hledám firmu k  vymáhání pohledávky
Pohledávka v Turecku. Appartmán na egejské riviéře v hodnotě 1800000,- Kč. Provize jistá. Spěchá. Nákup v r. 2007 v červenci.
INDIE; Investice do výroby bramborových lupínků
Hledáme osobu, která může financovat projekt v EU, budeme 30% partnerem v podnikání. Tento projekt je výrobní jednotka bramborových lupínků a náklady projektu se pohybují kolem 50 až 60 milionů indických rupií.
NIGÉRIE; Výstavba nemovitostí
Jsme poradenská firma (složená z architektů, inženýrů, IT pracovníků, ekonomů atd.) zaměřená na oblast nemovitostí. Hledáme firmy s potřebným kapitálem a technickým know-how za účelem vzájemné spolupráce na projektech výstavby nemovitostí v Nigérii.
PÁKISTÁN; Partner pro farmaceutickou jednotku
Potřebujeme finančně silného partnera pro farmaceutickou jednotku v Pákistánu. Jsme techničtí odborníci na provoz farmaceutické jednotky. Odhadovaný měsíční zisk 25000 $.
V. BRITÁNIE; Finanční služby
Nabízíme leasingové služby, BG’s, bankovní garance, MTN (Medium Term Note), SBLC (Standby Letters of Credit) a bankovní směnky (Confirmable Bank Draft). Jestliže vy jako potenciální investor máte zájem o navýšení kapitálu, obraťte se na nás, rádi poskytneme veškeré informace týkající se našich služeb.
Poptávám úvěrové služby
Poptávame úvěr na koupi panelového domu v Klatovech. V domě je 24 bytů 2+1 a 5 garáží. Cena je 19 mil.Kč. Dále žádám o poskytnutí úvěru 240 mil. Kč,na koupi 30 ha. pozemku u dálnice D5. Na pozemku jsou inž. sítě a žel. vlečka.
INDIE; Export - import do Indie
Hledám obchodní spolupráci s finančně silnou zahraniční firmou (i jednotlivcem), která by měla zájem rozvíjet svoji činnost v Indii a založit tam svoji obchodní kancelář. Firma by investovala do exportu - importu, my bychom spolupracovali v oblasti reklamy v novinách a TV, kontroly prodeje a nákupu, denní rutinní práce. Disponujeme velmi dobrými ...
Poptávám úvěrové služby
Kdo mi pujčí 150 000 kč na rekonstrukci bytového jádra?
Poptávám úvěrové služby
Úvěr na pořízení nemovitosti-bytu 400tis. bez ručení nemovitostí.
Poptávám úvěrové služby bez zástavy
Poptávám úvěr ve výši 600 000 až 800 000 ( bez zástavy)
KAMERUN; Finanční podpora
Hledáme peněžní ústav, který by finančně podporoval naši firmu, která se zabývá importem zboží z Evropy a Číny.
Poptávám odkup směnek
Investor. Pro rozšíření podnikatelského záměru hledám: kdo odkoupí směnky (cena dohodou) po osobním ujednání. Volat době od: 07:00 do 17:00.
Hledám investora pro vývoj motorů
Hledáme investora pro revoluční vývoj motorů v automobilovém průmyslu, jedná se o výzkum a následné testování pohonné jednotky budoucnosti.
Poptávám vymáhání pohledávky v Turecku
Pohledávka v Turecku za nákup apartmánu ve výši 1800000Kč. Provize jistá. Vymáhala Česká inkasní p. Hrneček - vzal si peníze dopředu a výsledek žádný. Appartmán se nachází v oblasti Egejského moře ve Fethyi. Dole je obývací pokoj s balkónem a kuchyní, ložnice, malý pokojík a koupelna s WC. Nahoře je velká podkrovní místnost, šatna, koupelna a WC. ...
Hledáme investora pro nemovitosti v USA
Poptáváme investora do nemovitosti v USA, návratnost do 3 let, zisk 80-100%. Okamžité měsíčíi cash flow.International Investment estates,LLC je americká společnost s historií a zkušenostmi z komerčních i individuálních obchodů v USA.Investice do nemovitosti v USA metodou rent to own přináší našim investorům okamžité měsíční cash flow. Investice ...
Hledáme investora pro nebankovní úvěry
Z důvodu neustále se zvyšujícího počtu zájemců o půjčku, hledáme pro rozšíření finanční nabídky soukromého investora, který má zájem o dlouhodobou spolupráci v oblasti nebankovních úvěrů. Vy máte kapitál, my máme zkušenosti. Na finančním trhu působíme od roku 1992. Více o naší činnosti najdete na: www.doubleinformation.cz
Poptávám vyřízení dotace z fondů EU
Vyřízení dotace z fondů EU Regionální rady Jihozápad pro občanské sdružení.Jedná se o dotace z rozvoje cestovního ruchu na rekonstrukci sportovně rekreačního areálu střelnice a chat.