Poptáváme zprostředkování hypoték a úvěrů
Poptáváme zprostředkování hypoték a úvěrů.
Hledám firmu na vymáhání dluhů
Hledám firmu na vymáhání dluhů od dvou soukromých osob, pohledávky jsou soudně rozhodnuté, jsou ve výši 41 000,- a 104 453,50.
Stavebně-poradenská firma hledá partnery
200612218; Polská firma zabývající se stavebně technickým poradenstvím pro designery, investory, zaměstnance, podnikatele, stavitele, hledá partnery investičního projektu pro obchodně finanční spolupráci V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám profinancování dovozu zboží
Poptávám profinancování dovozu zboží ( uzeniny). Odběr v tuzemsku je zajištěn.Nabízíme zajímavé finanční zhodnocení investice. Možná i dlouhodobá spolupráce.
Firma z rekrečního sektoru hledá investory
200612212; Polská firma z rekreačního sektoru hledá investory. Firma vlastní rekreační komplex se 35 dřevěnými prázdninovými bungalovy/chatkami, budovou se sociálním zařízením, jídelnou, klubovnou, bufetem, parkováním, sportovním hřištěm a dětským hřištěm. Firma hledá společnost, která postaví nějaká nová zařízení, vybavení a rozšíří poskytované ...
Expert v náboru zaměstnanců hledá spolupráci
200612175; Polská firma - expert v náboru zaměstnanců připravený na mezinárodní recruitment a executive search, konzultace a služby spojené s výběrem zaměstnanců ze všech oblastí ekonomiky, používající nejmodernější metody hledá v ČR partnery pro finananční spolupráci. V případě odpovědi prosím uvádějte číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poradenská firma hledá spolupráci
200611433; Portugalská poradenská firma v oblastech marketingu, financí, managementu a informačních technologií a dalších oborech, hledá obchodní, finanční a technickou & výrobní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.