INDIE; DVD pro nahrávání
Chtěli bychom koupit čistá DVD pro nahrávání.
Poptávám satelit vč. montáže
Poptávám koupi a montáž satelitu na 1 TV ve druhém poschodí v obci Choltice.
NIGÉRIE; Žiletky, dámské oděvy, zápalky
Chtěli bychom nakoupit následující zboží a hledáme výrobce těchto produktů. Zboží potřebujeme urgentně. Žiletky,dámské spodní prádlo,dámské oděvy,zápalky,domácí potřeby,rádia.
MAĎARSKO; Elektronika
Hledám distributory / dovozce do ČR pro svůj závod informačních a komunikačních technologií a zákazníky v oboru elektroniky.
ČÍNA; LCD monitory a televizory
Naše firma Keda Electronic Co.,LTD je proslulý výrobce LCD monitorů a LCD televizorů v Číně. Více informací najdete na Http://www.east-keda.com Naše továrna se specializuje na monitory od 15" do 32" a LCD TV od 15" do 52". Výrobky jsou velmi kvalitní za rozumné ceny. Hledáme odběratele.
TOGO; Kosmetika, kancelářské potřeby, jízdní kola
Máme zájem nakupovat kosmetiku, jízdní kola, kancelářské potřeby, nábytek, elektroniku.
ČÍNA; Elektrické a elektronické přístroje
Sinicmold může na základě progresivní strojírenské výroby dodávat zákazníkům celé díly , včetně návrhu částí, výroby nářadí, vstřikování, sekundárních operací a montáže atd. Hlavní produkty: OA a digitální elektronika elektrické a elektronické přístroje mobilní telefony / telefony spotřební zboží Hledáme spolupráci s firmami, které by měly ...
ČÍNA; Elektronika
Hledám distributory nebo dovozce, kteří obchodují a elektronickými součástmi jako např. digitální fotorámeček, USB, GPS a MP3/4/5.
LOTYŠSKO; Elektronika, spotřebiče
Elektromarktas Ltd. je hlavním distributorem takových značek jako Sony, LG, Samsung, Panasonic a Philips atd. v Litvě. Hledám zákazníky, kteří mají zájem o LCD televizory, pračky, ledničky, DVD přehrávače apod.
ČÍNA; LED displeje
Čínská firma Shenzhen Sansun vyrábí LED displeje. Firma s vysoce moderní technikou vlastní certifikáty ISO90001 & ISO 140001. Nabízí vnitřní i venkovní barevné LED displeje: vnitřní - 1 Indoor: 3mm 4mm 6mm 8mm 10mm 12mm venkovní - 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm 25mm V případě zájmu nás kontaktujte.
ČÍNA; Autopřehrávače
Čínská firma Horizon Melody Ltd. je profesionální výrobce výkonných autopřehrávačů. Více informací na www.hifimaxtech.com. Firma hledá obchodní spolupráci.
Poptávám CRT obrazovku k TV
Poptávám CRT obrazovku Phillips W76ERF pro televizory Loewe, případně někoho kdo má možnost od prodejce z Polska jednu takovou dopravit http://kineskopy.com.pl/
ČÍNA; Elektronika
Potřebujeme informace o importérech, velkoobchodnících, agentech spotřební elektroniky - paměťové karty, usb flash, disky a příslušenství pro hry apod.
SINGAPUR; Baterie, CD, DVD
Jsme dovozní a vývozní společnost se sídlem v Singapuru. Exportujeme výrobky jako jsou spotřební baterie (konkrétně japonské značky), videokazety, CD a DVD, UPS systémy a různé jiné zboží. Můžeme nakupovat baterie Duracell a holítka Gillette. Máme zájem o obchodní spolupráci.
ČÍNA; Elektronika, přepínací systémy
Kangthree Technology Co. Ltd. se zabývá výrobou a prodejem GPS, MP3/MP4, DPF digitálních fotorámečků apod. Vyrábí vysokofrekvenční přepínací systémy. Na vývoji a výrobě se podílí tým zkušených odborníků. Výrobky jsou podrobeny přísné kontrole jakosti. Firma hledá obchodní spolupráci.
NĚMECKO; V-tech pouzdro
Potřebuji V-tech pocket (pouzdro) v modré.
HONGKONG; Elektronika
Jsme importní / exportní firma v oboru elektro v Hongkongu již 22 let. Nakupujeme / prodáváme značkové elektrické spotřebiče jako Panasonic, Sanyo, Sony, Philips, Vtech, atd. Máme také zájem o některé malé značky, ale kvalitní zboží.
ČÍNA; Elektronika
Shenzhen Co-Prosperity Technology CO.,Ltd se zabývá následujícími výrobky PC periferie, automobilová elektronika, multimediální přehrávače, výrobky pro úsporu energie. Jedná se o výrobky vysoké kvality, vyrobené ve spolupráci s progresivní taiwanskou technologií. Výrobky nesou značku C-PRO, což znamená prosperitu. Více informací na ...
ČÍNA; Elektronika a motocykly
Jsme mezinárodní obchodní společnost s následujícími výrobky - notebooky, mobily, PSP, projektory, fotoaparáty, motocykly. Více na www.dzmot.com. Hledáme obchodní spolupráci.
ČÍNA; LED displeje
Můžeme nabídnout LED osvětlení a LED displeje za konkurenceschopné ceny a vysokou kvalitu výrobků.
Sháním kuchyňský robot Bosch,Moulinex
Sháním kuchyňský robot (Bosch nebo Moulinex) z kraje Vysočina. Kontakt pouze telefonický.
Poptávám MP3 autorádio k vozu Citroen
Poptávám originální MP3 autorádio do vozu Citroën C4 Image.
FRANCIE; GPS navigátor
Chci si koupit GPS navigátor, pokud někdo může poskytnout rozumnou cenu a nejlepší kvalitu, kontaktujte mě prosím.
Sháním rádiopřehrávač do kuchyňské linky
Sháním rádio s CD přehrávačem pro montáž pod kuchyňskou linku (příklad TCM-quality .com pro fa.Tchibo }
ČÍNA; Mobily a LCD obrazovky
Dodáváme mobilní telefony a náhradní PDA LCD obrazovky. LCD značky zahrnují: Toppoly, Sharp, Sony, NEC, Sanyo, Toshiba, Hitachi atd. Všechny jsou zbrusu nové a přísně testované před dodávkou. Hlavně vedeme PDA příslušenství pro Dopod, HP, také Acer, Dell, I-mate, HTC, Loox, 02, Orange, Qtex, Sony, T-mobile, Treo, XDA .. Hledáme odběratele.