TAIWAN; DL, BD, DVD, CD
Vyvážíme DL, BD, DVD a CD z Taiwanu. Hledáme více potencionálních zákazníků. Více na WWW.ELMEJOR.COM
V. BRITÁNIE; Elektronika
Prodáváme mobilní telefony, laptopy, plazmové, LCD televize, konzoly na video hry za dobrých podmínek a s 18 měsíční mezinárodní zárukou.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Elektronika, elektrospotřebiče
Jsme dovozci použitých oděvů, použité elektroniky a domácích elektrických spotřebičů. Máme pobočky v Nigérii a Pobřeží slonoviny. Hledáme dodavatele použité elektroniky a domácích elektrických spotřebičů . Máme zájem o navázíní dlouhodobého výhodného obchodního vztahu, vše záleží na kvalitě zboží.
ČÍNA; Domácí a sportovní potřeby, elektronika
Naše továrna může dodávat domácí potřeby, sportovní zboží, sexy prádlo, elektroniku, kojenecké zboží atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce, budeme dodávat dobrou kvalitu a nejlepší služby.
IZRAEL; Mobilní telefony, kamery
Jsme přední distributoři mobilních telefonů a kamer, poptáváme distributory v evropských zemích.
NĚMECKO; Apple Iphones 3GS
Poptávám více Apple Iphones 3GS.
Poptávám montáž satelitu
Máme zakoupený satelit zn. TechniSat Digit S2 a potřebujeme sehnat firmu, která by nám je zapojila satelit na 2 televize a DVD.
BENIN; Oděvy, potraviny, elektronika, šperky
Chceme nakupovat od výrobců a dodavatelů různé druhy výrobků, jako např. 1-oděvy jako pánské i dámské džíny, trička, dámské topy, spodní prádlo, neformální oblečení atd. 2-potraviny a nápoje jako konzervované potraviny, nealkoholické nápoje, ovocné šťávy, pivo a koření atd. 3-telekomunikační a elektronická zařízení jako mobilní telefony, ...
JORDÁNSKO; Nářadí, pásky, tmel, barvy
Hledáme dodavatele nových skladových položek zboží jako je nářadí, maskovací pásky, balicí pásky, silikonový tmel, barvy ve spreji, LCD televizory.
GRUZIE; Díly na auta, textil, elektronika
Poptávám evropské výrobky, automobilové výrobky, použité náhradní díly na auta, automobily, textil a elektroniku.
V. BRITÁNIE; Elektronika
Poptáváme výrobce laptopů, hracích konzol, iphonů, flashdrive, paměťových karet, mobilních telefonů a.j.
ČÍNA; Příslušenství k videohrám
Jsme čínská továrna na výrobu příslušenství k video hrám. Mezi naše výrobky patří: wii ,wii fit,NDS,NDSLite,NDSi,psp1000,psp2000,psp3000 ,xbox360,ps2,ps3,ipod,iphone příslušenství, baterie, nabíječky, adaptéry, sluchátka s mikrofonem a.j. Více na www.swjady.com Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám mini TV Sensor
Mini TV Sencor SPV 6706T
Poptáváme dodavatele elektroniky
Hledáme pro e-shop dodavatele elektra - TV, PC, herní konzole, mobilní telefony atd..
SAE; Elektronika, kosmetika
Máme zájem se stát výhradním zástupcem firem, které mají zájem obchodovat na Středním Východě a SAE. Jsme přední importéři a distributoři spotřební elektroniky a kosmetických výrobků.
Poptáváme dodavatele elektroniky
Poptáváme dodavatele elektroniky - převážně herních konzolí a TV - LCD, plasma. Dále pak dodavatele audiotechniky atd. Nebráníme se ani užší vzájemné spolupráci - jsme odborníky na internetové obchodování a máme dlouholeté zkušenosti - nyní rozjíždíme nové projekty. Více info osobně či telefonicky!
Sháním Set-top-box
Poptávám Set-top-box
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
BENIN; Elektronika, nápoje
Jsem odborný zástupce v Beninu a Nigérii, Poptávám kvalitní novou elektroniku, použitou elektroniku a nápoje. Hledám vývozce k navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
TOGO; Textil, elektronika, kosmetika
Máme zájem o obchodní vztahy s výrobci a exportéry následujících výrobků: -textil, kožené zboží, konfekce, elektronika a příslušenství, nemocniční vybavení, kosmetika.
UGANDA; PC, solární panely...
Poptáváme počítače, monitory, solární panely, DVD přehrávače, mobilní telefony.
ČÍNA; Kamery
Poptávám voděodolnou IR kameru, kopulovou kameru, skříňovou kameru, IP kameru, CCTV skříňovou kameru, šiponážní kameru, CCD palubní desku, síť DVR, DVR desku...
Sháním rádiopřehrávač
Sháním rádio s CD pod kuchyňskou linku v barvě stříbrné
KAMERUN, Televize
Poptávám 200 televizí.
KEŇA, Obchodní spolupráce
Waraland Limited funguje v různých službách od léků a kosmetiky, přes turismus, nábor pracovníků až po elektroniku. Rádi bychom navázali dlouhodobé obchodní a partnerské vztahy. Sdělte podrobnosti o výrobcích a službách, které nabízíte.