Poptáváme baterie na vysokozdvižný vozík značky Hyundai
Poptáváme baterie 48V na vysokozdvižný vozík značky Hyundai HBF30-7.
Přístavba ZŠ Hrochův Týnec – vybavení učeben
Předmětem zadávacího řízení a následného plnění předmětu této veřejné zakázky je provedení komplexních dodávek nábytku, zařízení, technologií (hardware i software) a souvisejícího vybavení pro učebny a další vymezené prostory ZŠ Hrochův Týnec, a to v rámci přestavby ZŠ Hrochův Týnec.
Modernizace EOC v MHD v Pardubicích II
Předmětem plnění veřejné zakázky je a) dodávka, montáž a zprovoznění odbavovacího systému pro odbavení cestujících v trolejbusech a autobusech městské hromadné dopravy provozované zadavatelem v Pardubicích a okolních obcích, a to včetně dodávky potřebného software, tato část zakázky je podrobně vymezena přílohou č. 1 zadávací dokumentace - ...
Dodávka a implementace infrastruktury pro virtuální desktopy včetně softwarových licencí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a implementace infrastruktury pro virtuální desktopy včetně softwarových licencí pro statutární město Pardubice pro období tří let.
Bezpečnost komunikační infrastruktury
Účelem této veřejné zakázky je zajištění rozvoje prostředků informační technologie chránících komunikační infrastrukturu Pardubického kraje v souladu se zákonem č. 181/2014 Sb., o kybernetické bezpečnosti a o změně souvisejících zákonů (zákon o kybernetické bezpečnosti), ve znění pozdějších předpisů a aktuálními technickými standardy. Předmětem ...
Dodávka výpočetní techniky pro Nemocnici Pardubického kraje, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných nepravidelných dodávek počítačů, monitorů, notebooků a tiskáren včetně příslušenství na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu 2 let ode dne nabytí účinnosti smlouvy na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť Pardubická nemocnice, Chrudimská ...
Rozvoj a posilování ICT Městského úřadu Králíky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky včetně služeb k rozšíření informačního systému zadavatele o podporu vybraných agend a procesů pro zefektivnění a zkvalitnění poskytovaných služeb v rámci VZ.
Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka vybavení pro robotické stavebnice
Dodávka příslušenství výukového systému (kompatibilní prvky ke stávajícím robotickým stavebnicím FISCHER – TECHNIK) pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Dodávka serverů a rozšíření diskových polí
Předmětem plnění veřejné zakázky v jednotlivých částech je dodávka nových plně funkčních a kompletních technických prostředků - serverů, včetně uvedeného softwarového vybavení a odborného školení – část 1 a rozšíření diskových polí – část 2 v požadované kvalitě, funkcionalitě.Součástí dodávky je rovněž instalace a zprovoznění dodávaných ...
Zainvestování pozemků – lokalita – Svítkov západ
Předmětem veřejné zakázky je příprava lokality pro budoucí zástavbu pro předměstské bydlení. Zahrnuje parcelaci a přípravu území, výstavbu komunikací a zpevněných ploch, vodohospodářských objektů (splašková kanalizace, čerpací stanice a výtlak splaškových vod, dešťová kanalizace, vodovodní řad), veřejného osvětlení, sdělovacího vedení, silového ...
Gymnázium Česká Třebová - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Gymnázium Polička - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny a laboratoře fyziky, biologie a chemie, zeměpisu a výpočetní techniky pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Zhotovení Led zobrazovacího pásu
Předmětem zakázky bude realizace dodávek včetně montáže led zobrazovacího pásu do Multifunkční arény.
SOŠ a SOU Lanškroun - dodávka vybavení pro učebnu silnoproudu
Dodávka vybavení pro odbornou učebnu silnoproudu pro projekt realizovaný v rámci IROP.
SOŠ a SOU Lanškroun - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky (stolní PC, monitory, interaktivní tabule) pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Elektronizace agend Městského úřadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zavedení nových elektronizovaných agend Městského úřadu Hlinsko, a to včetně nedílně souvisejících požadavků typu provedení integračních prací, migrací dat, dodávky příslušenství, zaškolení, dodání licencí a zpracování dokumentace.
Gymnázium Ústí nad Orlicí - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny fyziky, biologie a chemie pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu.
Dodávka AV techniky - posluchárny II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a osvětlovací techniky včetně příslušenství a instlace za účelem vybavení odborných pracovišť zadavatele.
Sál zastupitelstva, stavební úpravy a modernizace - podruhé
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a modernizace vybraných prostor v objektu Krajského úřadu souvisejících se sálem zastupitelstva. Hlavním cílem úprav je obnova sálu a jeho modernizace nejen v pojetí vlastního vnitřního vybavení, ale nastavit moderní audiovizuální techniku, hlasovací zařízení a vše propojit s potřebným hardwarem a ...
Dodávka IT infrastruktury pro Město Hlinsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení v podobě serverů, datového úložiště, síťové sondy, rozšíření serverů a switchů a licencí software včetně příslušenství . Součástí předmětu plnění jsou dále služby a práce prodávajícího se zařízeními přímo související a nezbytné k řádnému uvedení předmětu plnění do provozu. Součástí předmětu ...
Gymnázium Žamberk - dodávka IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny pro projekt v rámci IROP.
Elektronizace agend Městského úřadu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zavedení nových elektronizovaných agend Městského úřadu Hlinsko, a to včetně nedílně souvisejících požadavků typu provedení integračních prací, migrací dat, dodávky příslušenství, zaškolení, dodání licencí a zpracování dokumentace.
SŠ zahradnická a technická Litomyšl - dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020 s názvem "SŠ zahradnická a technická Litomyšl - rekonstrukce budovy pro odbornou výuku a přístavba skleníku".
Dodávka AV techniky - učebny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace audiovizuálních přístrojů na učebnách zadavatele.
Gymnázium Hlinsko - dodávka vybavení IT, AV a prezentační techniky
Dodávka vybavení IT, AV a prezentační techniky (stolní počítače, notebooky, interaktivní tabule, tiskárny, projektory, apod.) pro odborné učebny a laboratoře pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020.