Dodávka AV techniky - posluchárny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a osvětlovací techniky včetně příslušenství a instalace za účelem vybavení odborných pracovišť zadavatele.
Dodávka AV techniky pro sál ZPk
Dodávka vybavení audiovizuální techniky, včetně hlasovacího systému, a slaboproudých rozvodů pro rekonstruovaný sál Zastupitelstva Pardubického kraje.
Sál zastupitelstva stavební úpravy a modernizace
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a modernizace vybraných prostor v objektu Krajského úřadu souvisejících se sálem zastupitelstva. Hlavním cílem úprav je obnova sálu a jeho modernizace nejen v pojetí vlastního vnitřního vybavení, ale nastavit moderní audiovizuální techniku, hlasovací zařízení a vše propojit s potřebným hardwarem a ...
Dodávka aktivních prvků a Wi-Fi pro projekt INFRA II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka aktivních prvků a vysílačů Wi-Fi, a to v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Gymnázium Litomyšl – dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka vybavení IT a AV techniky pro odborné učebny a laboratoře.
Odstranění zápachu ze zakryté aerované nádrže a odstranění zápachu z objektu česlovny
Předmětem plnění zakázky je dodávka a instalace nového dosud neužívaného zařízení pracujícího na principu fotokatalytické oxidace na dezodorizaci vzduchu z česlovny a vzdušniny z nádrží pro skladování a čištění odpadních vod.
Výměna osvětlení v multifunkční aréně Pardubice
Jedná se o demontáže stávajícího osvětlení, likvidace odpadů, realizaci montáží včetně dodávek osvětlení typu LED (hlavního - provozního, bezpečnostního a nouzového osvětlení), odpovídající kabeláže, úpravy rozvaděčů, příslušné revize a dopravného. Součástí nabídky bude dílčí projektová dokumentace, včetně statických výpočtů.
Poptávám automat na balené potraviny
Poptávám automat na balené potraviny do naší firmy. Sídlo firmy je v Pardubicích. Automat potřebujeme průběžně zásobovat potravinami. Jsme firma, která má cca 50 zaměstnanců. Děkuji.
Odborné učebny ITI - I. etapa – realizace – konektivita
Dodávka aktivních prvků a souvisejícího SW a HW vybavení pro zajištění vnitřní konektivity pro odborné učebny, kabinety a související prostory do níže uvedených základních škol v Pardubicích: ZŠ Bratranců Veverkových, č.p. 866 ul. Br. Veverkových ZŠ Družstevní, č.p. 305 ul. Družstevní ZŠ npor. Eliáše, č.p. 344 ul. npor. Eliáše ZŠ Ohrazenice, ...
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - SW a HW vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka softwaru (SW) a hardwaru (HW) pro odborné učebny, kabinety a související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. 344 ZŠ Ohrazenice, ...
Poptávám baterii do vysavače Bremi
Poptávám baterii do vysavače Bremi.
Dodávka tonerů a inkoustových cartridge – 2. kolo
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek tonerů a inkoustových cartridge do kopírek a tiskáren na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu 2 let ode dne nabytí účinnosti smlouvy na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť. Požadavky zadavatele na předmět plnění veřejné ...
Poptávám reproduktor k mobilnímu telefonu
Poptávám reproduktor k mobilu Jbl go.
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro 3D technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro 3D technologie pro odborné učebny pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
SPŠE a VOŠ Pardubice – dodávka vybavení pro výukové pracoviště 3D
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro výukové pracoviště 3D pro projekt „SPŠE a VOŠ Pardubice – vybavení učeben pro výuku moderních průmyslových technologií“.
Protipovodňová opatření pro město Třemošnice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výstražného a varovného systému, který je součástí realizace protipovodňových opatření města Třemošnice.
Obchodní akademie Chrudim – dodávka vybavení IT a AV techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení IT a AV techniky pro odborné učebny IT a přírodovědnou učebnu pro projekt „Obchodní akademie Chrudim – rekonstrukce učeben IT a přírodovědných předmětů“.
Dodávky výpočetní techniky - počítače
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se dodávky počítačů na základě rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení, tj. uzavřené s jedním dodavatelem. Předmět plnění veřejné zakázky bude realizován průběžně po dobu 4 let trvání rámcové dohody.
Gymnázium Holice – dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka vybavení IT a AV techniky pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“
Ekologický program Elektrárny Opatovice, a.s. – 2. etapa: Výměna elektroodlučovačů kotle K1 a K4
Předmětem veřejné zakázky je dílo spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s výměnou stávajících elektroodlučovačů za kotli K1 a K4. Dílo bude mít charakter dodávky „na klíč“ a bude provedeno v souladu s požadavky, podmínkami, specifikacemi a ostatními údaji a informacemi, které budou podrobně obsaženy v Zadávací ...
Protipovodňová opatření pro město Litomyšl
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výstražného a varovného systému, který je součástí realizace protipovodňových opatření města Litomyšl.
Městský kamerový systém - Přednádraží
Předmětem zakázky je komplexní vybudování a zajištění provozuschopnosti zcela nové části Městského kamerového systému (dále jen MKS) v lokalitě před hlavním vlakovým nádražím v ul. Palackého v Pardubicích včetně záručního a pozáručního servisu kamerového systému. V nově budované části MKS bude instalováno celkem 11 kamer. Stávající městský ...
Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka prostředků IT a AV techniky
Dodávka prostředků IT (hardware a software) a AV techniky pro dvě učebny pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Dodávky přenosných počítačů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se dodávky přenosných počítačů na základě rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení, tj. uzavřené s jedním dodavatelem. Pro každou část veřejné zakázky bude uzavřena samostatná rámcová dohoda. Předmět plnění veřejné zakázky bude realizován průběžně po dobu 4 let trvání rámcové dohody.
Poptávám rekonstrukci společných televizních rozvodů
Poptávám rekonsrukci rozvodů pro příjem televizního signálu - 3.podlažní dům se sedlovou střechou, 8 bytů.