Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno - Pokročilý bezpečnostní monitoring síťové infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je nákup systému pro pokročilý bezpečnostní monitoring síťové infrastruktury, který zajistí monitorování síťové infrastruktury v reálném čase s pokročilou inteligencí pro analýzu chování sítě a který optimalizuje chování aplikací a chrání systémy před moderními kybernetickými bezpečnostními hrozbami obcházejícími tradiční ...
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno - Řízení a zabezpečení přístupu koncových zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro řízení a zabezpečení přístupu koncových zařízení do síťové infrastruktury (Network Access Controll) včetně software, licencí, příslušenství, montáže, konfigurace a poskytování služeb podpory.
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno - Log management
Předmětem veřejné zakázky je pořízení systému pro centrální log management nad infrastrukturou Kupujícího včetně licencí, montáže a konfigurace.
SW pro pokročilou plně automatickou analýzu obrazových dat MR srdce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka SW pro analýzu snímků získaných při vyšetření srdce magnetickou rezonancí (MR), schopný zpracování obrazových dat nezávisle na výrobci MR skeneru, využitelný pro klinickou diagnostiku i vědeckovýzkumné projekty, s využitím přesných a rychlých postprocesingových nástrojů na aktuální úrovni možností zapojení ...
HW pro redundantní konektivitu
Předmětem veřejné zakázky je pořízení hardware pro zajištění redundantní konektivity infrastruktury zadavatele k síti internet včetně poskytování služeb podpory a konfiguračních prací.
Převod a rozšíření stávajícího tiskového řešení
Předmětem veřejné zakázky je dodání a implementace centrálního tiskového řešení včetně pronájmu tiskových zařízení a zajištění tiskových a ostatních služeb včetně licenčního a servisního pokrytí celého SW tiskového řešení a tiskových zařízení na celé období trvání smlouvy, spolupráce na správě centrálního tiskového řešení, dodávky originálních ...
Dodávka jízdenkových automatů a validátorů
Předmětem této veřejné zakázky je dodání prodejních a informačních jízdenkových automatů a validátorů pro vozidla v Integrovaném dopravním systému Jihomoravského kraje, které jsou podrobněji specifikovány v příloze č. 1 zadávací dokumentace (technická specifikace) a v příloze č. 2 zadávací dokumentace (závazný návrh smlouvy).
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno - Management zranitelností a hardeningová politika
Zadavatel požaduje dodávku a implementaci řešení pro testování zranitelností - aktivní skener ve formě hardware appliance, který bude za účelem zjištění zranitelností provádět testování zranitelností zařízení připojených do informační a komunikační infrastruktury zadavatele a bude evidovat veškeré zjištěné bezpečnostní informace (zranitelnosti ...
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno - Access switche
Předmětem veřejné zakázky je dodávka access switchů včetně programového vybavení, příslušenství, montáže a poskytování služeb podpory.
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno - Distribuční switche a transceivery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka distribučních switchů a transceiverů včetně jejich montáže a poskytování služeb podpory.
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno - Modernizace bezdrátové síťové infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je dodávka WiFi přístupových bodů a bezdrátových LAN kontrolerů, a to včetně programového vybavení, montáže, konfigurace a poskytování služeb podpory.
TMB - areál Terezy Novákové 64, Brno, SO 033 - úprava VZT jednotek
Zadavatel před časem realizoval rekonstrukci objektu S0 033 v areálu Terezy Novákové 64, Brno. Stávající systém vzduchotechniky, který je v tomto objektu v provozu, však vykazuje problémy a není zcela funkční pro zajištění mikroklimatu. Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace díla podle PROJEKTU. PROJEKT řeší úpravu některých systémů ...
Úpravy přednáškového sálu
Předmětem jsou úpravy architektonicko-stavební, požárně bezpečnostní, vytápění, vzduchotechnika, elektro silnoproud, slaboproudé rozvody, měření a regulace. Součástí této veřejné zakázky není audiovizuální technika a prvky interiéru.
Pořízení multilicence Esri Enterprise agreement na roky 2022 až 2024
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí licence pro statutární město Brno a další vyjmenované organizace k nasazení a užívání dále specifikovaných produktů Esri, údržba všech těchto produktů a další dodatečné služby specifikované v zadávací dokumentaci .
Zesilovač s fázovým závěsem
Předmětem zakázky je dodávka dvoukanálového digitálně řízeného zesilovače s fázovým závěsem pracujícího v kmitočtovém rozsahu DC až 50 MHz. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém pro ICT vybavení 2022 - 2025
Veřejnou zakázkou bude zaveden dynamický nákupní systém na dodávky vybraného standardního kancelářského ICT vybavení. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Profesionální 4K monitory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionálních 4K monitorů pro zajištění odborné výuky na Divadelní fakultě JAMU.
Dynamický nákupní systém pro tonery 2022 - 2025
Veřejnou zakázkou bude zaveden dynamický nákupní systém na dodávku tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Potřeby pro kompozici
(1) Předmětem plnění pro část 1 veřejné zakázky je dodávka IT pro potřeby kompozice viz příloha Zadávací dokumentace č. 1 - Technická specifikace zařízení a cenová kalkulace pro část 1. (2) Předmětem plnění pro část 2 veřejné zakázky je dodávka audiotechnologií pro kompozici viz příloha Zadávací dokumentace č. 1 - Technická specifikace ...
Brněnské neony - Světelné girlandy v ulicích města Brna
Předmětem soutěže je zpracování návrhu a následně dodání světelných girland v ulicích centra města Brna. Nově navržené girlandy mají mít uměleckou kvalitu, vycházet ze současných technologických možností a být uzpůsobené pro provoz a údržbu ve veřejném prostoru; očekává se jejich programovatelnost a dálkové ovládání.
Dodávka zodolněné IT technologie
Předmětem zakázky je dodávka zodolněné IT technologie dle specifikace a množství uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Součástí předmětu veřejné zakázky je dále dokumentace dodávky, kterou tvoří ke každému dílčímu plnění produktový list, prohlášení o shodě a uživatelská příručka.
Obnova clusteru datových služeb centra CERIT-SC
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení sestávající se z dodávky zahrnující instalaci a zprovoznění uzlů clusteru včetně síťové infrastruktury. Součástí předmětu veřejné zakázky je poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory.
Dodávka síťových IT komponent
Předmětem zakázky je dodávka šesti sad síťových IT komponent dle specifikace a množství uvedených v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Součástí předmětu veřejné zakázky je dále dokumentace dodávky, kterou tvoří ke každému dílčímu plnění produktový list, prohlášení o shodě, uživatelská příručka - manuál, záruční list, záruční reklamační podmínky, ...
Dodávka přijímačů
Předmětem zakázky je dodávka 36 přijímačů typu IZ225 vč. 18 kusů externích konvertorů IZ150 do 6 GHz. Uvedené přijímače mají softwarově definovanou rádiovou architekturu, která poskytuje dva režimy - přijímač a skener. V režimu přijímače se používá pro analýzu signálu - měření a průzkum ve spektru, demodulace, zachytávání signálu a streamování. V ...