Projektory pro absolventské výkony a videomapping a miniprojektory pro scénografii
Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 1 je dodávka 2 ks projektorů pro absolventské výkony a videomapping včetně příslušenství. Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 2 je dodávka 3 ks miniprojektorů včetně příslušenství pro ateliér scénografie.
Servery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks serverů včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.
Light Design - HW vybavení a PC pro osvětlovací techniku DnO
Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 1 IT je dodávka HW technologií a příslušenství pro ateliér světelného designu Divadelní fakulty JAMU viz příloha Zadávací dokumentace č. 1 Technická specifikace zařízení a cenová kalkulace, část 1. Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 2 PC pro osvětlovací techniku DnO je dodávka mini PC s ...
GPU server
Dodávka GPU serveru za účelem strojového učení metod analýzy biomedicínských obrazů.
PLM software
Předmětem zakázky je dodávka softwaru. Software bude pořízen pro dva účely. Prvním je řízení výrobních technologií umístěných ve zkušebním pracovišti. Druhým účelem je umožnění vývoje pokročilých metod návrhu výrobku a souvisejících výrobních činností. Rozsahem software pokrývá i oblasti IoT systémů a cloudových řešení potřebných pro integraci dat ...
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno  - Hraniční firewall
Předmětem veřejné zakázky je koupě jednoho páru hraničních firewallů zapojených do clusteru a poskytování služeb pro tato zařízení.
Videotechnologie - Projektory pro Divadlo na Orlí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou projektorů s laserovým zdrojem světla včetně výměnných objektivů a příslušenství pro Divadla na Orlí.
IS Víno - realizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, implementace a technická podpora nového informačního systému pro kompletní vedení agendy související se zatříďováním vín a ověřováním cukernatosti hroznů révy vinné včetně potřebného hardware, software a souvisejících služeb.
Servery pro virtualizaci sítě (2. vyhlášení)
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka 2 ks virtualizačních serverů včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka 2 ks serverů pro virtuální soukromé sítě ...
Dodávka SMP clusteru s akcelerátory č.1 pro CERIT-SC
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení, sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění uzlů clusteru a poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory.
Switche pro datovou síť (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks FC switchů včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.
Psychiatrická péče - chladničky a mrazničky
Předmětem plnění veřejné zakázky je postupná dodávka chladniček a mrazniček pro Psychiatrickou kliniku Fakultní nemocnice Brno.
Dodávka úložiště pro citlivá data
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění klasického úložiště včetně nezbytné síťové infrastruktury úložiště. Úložiště je tvořeno klasickým úložištěm s kapacitou alespoň 2200 TB. Součástí předmětu veřejné zakázky je poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory ve formě reakce Next ...
Skenování knih Kolébkový knižní skener
dodávka 1 ks kolébkového knižního skeneru
Skenování knih planetární knižní skener
dodávka 4 ks planetárního knižního skeneru
Skenování knih Automatický knižní skener
dodávka 1 ks automatického knižní skeneru
Videotechnologie - Media server pro Divadlo na Orlí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Media serveru včetně příslušenství pro videotechnologie Divadla na Orlí.
Informační a komunikační technologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka informačních a komunikačních technologií včetně instalace.
Servery pro virtualizaci sítě
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka 2 ks virtualizačních serverů včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka 2 ks serverů pro virtuální soukromé sítě ...
Hraniční firewall II
Předmětem veřejné zakázky je koupě jednoho páru hraničních firewallů zapojených do clusteru a poskytování služeb pro tato zařízení.
Rámcová dohoda na dodávku IT vybavení - rozděleno na části
Účelem zadávacího řízení je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem v každé části veřejné zakázky. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení informačních technologií - stolních počítačů a monitorů, mobilních zařízení a periferních a podpůrných zařízení.
Stolní počítače, notebooky, monitory
Předmětem veřejné zakázky je dodání stolních počítačů, notebooků a monitorů dle specifikace, v rozsahu a za podmínek uvedených ve vzorech kupních smluv uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 níže uvedené části. Požadavky zadavatele jsou pro všechny části stanoveny shodně, není-li v dalších ustanoveních ...
Vybudování odborných učeben na ZŠ Brno, Kamínky 5
Cílem zadávacího řízení je výběr dodavatelů, se kterými bude uzavřena smlouva o dílo, popř. kupní smlouva, přičemž předmětem těchto smluv je poskytnutí dodávek a souvisejících stavebních prací a služeb podle požadavků zadavatele, jejichž předmětem je vybudování odborných učeben v základní škole.
AV technika pro učebny a ateliéry
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace AV techniky pro učebny a ateliéry Divadelní fakulty Janáčkovy akademie múzických umění.