Akumulace energie - JOT, s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a nastavení bateriového systému akumulace elektrické energie.
Systém sdílení informací v akutních případech v rámci přeshraniční spolupráce při poskytování PNP II
Předmětem plnění je komplexní dodávka a implementace informačního systému s názvem „Systém sdílení informací v akutních případech v rámci přeshraniční spolupráce při poskytování PNP“, včetně integrací, souvisejících technologií, SW, systémového SW, HW infrastruktury, vybavení a služeb. Součástí jsou dále servisní služby po dobu udržitelnosti ...
Výroba, dodávka a montáž osvětlovacích těles v rámci I. až IV. etapy do rekonstruovaných kanceláří
zhotovení, dodávka a montáž osvětlovacích těles do 55 zrekonstruovaných kanceláří ÚS, jedná se o zavěšená svítidla, která budou subtilní liniová a ve větších kancelářích budou spojena v obdélník či čtverec.
Bateriové úložiště Těmice
Cílem zakázky je dodávka a montáž bateriového dobíjecího systému o předpokládané kapacitě úložiště 76,8 kWh, který doplní již existující OZE na bázi fotovoltaických panelů nacházející se na střeše objektu. Dodávka tak bude zahrnovat technologii a montáž uložiště pro akumulaci elektrické energie.
Dodávka pracovních stanic a jejich příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané na základě rámcové dohody budou dodávky notebooků, dokovacích stanic, monitorů a jejich příslušenství (dále jen „zařízení“) a proškolení na základě konkrétních dílčích objednávek, které budou realizovány dle potřeb zadavatele, a to včetně dopravy do místa plnění. Konkrétní druh a množství zařízení bude ...
UPS pro potřeby FNUSA
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky UPS a souvisejících prvků realizované na základě dílčích objednávek dle uzavřené smlouvy. Zboží je určeno na doplnění stávající IT infrastruktury ve FNUSA. Podrobná specifikace předmětu plnění této veřejné zakázky je uvedena v příloze 1 ZD. Zakázka není rozdělena na části. S vítězným ...
Poptávám těsnění k chladničce Indesit
Poptávám těsnění dveří chladničky Indesit mod.:RAA24 rozměr :530 x 1017.
Dodávka výpočetního clusteru
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení, sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění výpočetních uzlů a síťové infrastruktury výpočetního clusteru. Součástí předmětu veřejné zakázky je poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory (dále jen „rozšířená záruka“) ve formě reakce Next Business Day On-site v lokalitě CEITEC MU, ...
Poptávám opravu televizoru
Poptávám opravu televizoru. Předem děkuji za odpověď Kristinová
Zvýšení trakčního výkonu TNS Čebín
Předmětem akce je rekonstrukce rozvodny R27 kV a výměna trakčních transformátorů za stroje s trvalou zatížitelností až 16 MVA v TNS Čebín. Na ostatních střídavých TNS na odklonové trati (Ostrov nad Oslavou, Havlíčkův Brod a Golčův Jeníkov) bude navržen systém chlazení trakčních transformátorů pro jejich vyšší zatížitelnost. Připojení všech ...
OS Hodonín - modernizace kamerového systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace kamerového systému v budovách Okresního soudu v Hodoníně (Velkomoravská 4 a Sadová 4) a to v rozsahu vymezeném zadávací dokumentací.
Technologické vybavení učeben scénografie - pracovní stanice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks stolních a 3 ks mobilních multimediálních výpočetních pracovních stanic využitelných pro prostorové 3D simulace pro ateliér Scénografie Divadelní fakulty JAMU včetně jejich implementace a integrace do stávajícího prostředí.
Notebooky
Předmětem veřejné zakázky je dodání notebooků dle specifikace, v rozsahu a za podmínek uvedených ve vzorech kupních smluv uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Projektory pro absolventské výkony a videomapping a miniprojektory pro scénografii
Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 1 je dodávka 2 ks projektorů pro absolventské výkony a videomapping včetně příslušenství. Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 2 je dodávka 3 ks miniprojektorů včetně příslušenství pro ateliér scénografie.
Servery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks serverů včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.
Light Design - HW vybavení a PC pro osvětlovací techniku DnO
Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 1 IT je dodávka HW technologií a příslušenství pro ateliér světelného designu Divadelní fakulty JAMU viz příloha Zadávací dokumentace č. 1 Technická specifikace zařízení a cenová kalkulace, část 1. Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 2 PC pro osvětlovací techniku DnO je dodávka mini PC s ...
GPU server
Dodávka GPU serveru za účelem strojového učení metod analýzy biomedicínských obrazů.
PLM software
Předmětem zakázky je dodávka softwaru. Software bude pořízen pro dva účely. Prvním je řízení výrobních technologií umístěných ve zkušebním pracovišti. Druhým účelem je umožnění vývoje pokročilých metod návrhu výrobku a souvisejících výrobních činností. Rozsahem software pokrývá i oblasti IoT systémů a cloudových řešení potřebných pro integraci dat ...
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno  - Hraniční firewall
Předmětem veřejné zakázky je koupě jednoho páru hraničních firewallů zapojených do clusteru a poskytování služeb pro tato zařízení.
Videotechnologie - Projektory pro Divadlo na Orlí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou projektorů s laserovým zdrojem světla včetně výměnných objektivů a příslušenství pro Divadla na Orlí.
IS Víno - realizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, implementace a technická podpora nového informačního systému pro kompletní vedení agendy související se zatříďováním vín a ověřováním cukernatosti hroznů révy vinné včetně potřebného hardware, software a souvisejících služeb.
Servery pro virtualizaci sítě (2. vyhlášení)
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka 2 ks virtualizačních serverů včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka 2 ks serverů pro virtuální soukromé sítě ...
Dodávka SMP clusteru s akcelerátory č.1 pro CERIT-SC
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení, sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění uzlů clusteru a poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory.
Switche pro datovou síť (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks FC switchů včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.