Projektory a objektivy pro absolventské výkony a videomapping a pro Light Design
Předmětem plnění pro část 1 veřejné zakázky je dodávka 2 ks laserových projektorů vč. objektivů a příslušenství pro absolventské výkony a videomapping. Předmětem plnění pro část 2 veřejné zakázky je dodávka 1 ks laserového projektoru a dodávka 3 ks lampových projektorů vč. příslušenství pro ateliér Světelného designu (Light Designu) Divadelní ...
IS pro podporu energetického a facility managementu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka informačního systému pro podporu a řízení energetického managementu a facility managementu v rozsahu a specifikaci uvedených v této ZD a souvisejících implementačních a servisních služeb.
Zvýšení kybernetické bezpečnosti ve FN Brno - Serverová infrastruktura
Předmětem veřejné zakázky je koupě aktivních prvků, páskové knihovny a licencí zálohovacího systému pro serverovou infrastrukturu zadavatele, a to včetně příslušenství a poskytování služeb podpory.
Dům Přírody Pálavy - vybavení - II. řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení zrekonstruovaného objektu RMM v Dolních Věstonicích, kde se nyní nachází Archeologické muzeum. Expozice bude interaktivní a bude vhodná pro individuální návštěvníky i organizované skupiny napříč všemi generacemi. Zakázka je rozdělena na dvě části.
Nákup serverů Fakulta informatiky 2021
Dodávka bude realizována za účelem náhrady dosluhující výpočetní kapacity a současně její rozšíření pro nově připravované aplikace, v případě serveru typu 5 za účelem strojového učení metod analýzy biomedicínských obrazů.
Diskové pole a webové rozhraní video archivu
(1) Předmětem plnění pro část 1 veřejné zakázky je dodávka rozšíření diskové kapacity stávajících tří serverů Dell PowerEdge R740. (2) Předmětem plnění pro část 2 veřejné zakázky je dodávka webového rozhraní a hardware video archivu.
Modernizace a rozšíření funkcionalit nemocničního informačního systému a související dodávky
Předmětem projektu a této veřejné zakázky je modernizace a rozšíření funkcionalit nemocničního informačního systému (NIS) v oblasti elektronizace procesů (např. v oblasti elektronické zdravotnické dokumentace, zpracování dat z PACS apod.), dlouhodobá elektronická archivace zdravotnické dokumentace, podpora nových procesů v rámci nemocnice a jejich ...
Poptávám opravu myčky
Poptávám opravu myčky AEG. Dostává se do vnitř voda. Děkuji kristýna Poláková
Obnova síťových prvků
Předmětem veřejné zakázky je výměna a rozšíření části distribuční sítě a její doplnění o nové switche včetně implementace .
Streamovací soubor pro Hudební fakultu JAMU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka audio a video technologií (streamovací soubor) pro Hudební fakultu JAMU, Komenského nám. 609/6, Brno.
Počítače a notebooky, monitory, tiskárny, tiskárny štítků a čtečky čárových kódů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačů, notebooků, monitorů, tiskáren, tiskáren štítků a čteček čárových kódů.
Disková pole [2021]
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks diskových polí včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace.
Rámcová dohoda na dodávku IT vybavení 2021- rozděleno na části
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení informačních technologií - stolních počítačů a monitorů a periferních a podpůrných zařízení, jejímž účelem je zajištění chodu pracovišť zadavatele, včetně realizace a přípravy výuky. Podrobná technická specifikace požadovaného plnění, včetně požadavků zadavatele na předmět plnění, je uvedena ...
Rozšíření diskového pole o druhou lokalitu
Předmětem této veřejné zakázky je rozšíření diskového pole o druhou lokalitu CKTCH Brno vč. SAN switchů
AV technika pro část I.- II
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek AV techniky v rámci jednotlivých částí veřejné zakázky v rámci projektu s názvem Revitalizace UMPRUM - Dovybudování návštěvnického zázemí a vytvoření nové stálé expozice designu, reg. č.: CZ.06.3.33/0.0/0.0/16_026/0001706. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří ...
Poptávám koupelnové osvětlení
Poptávám osvětlení koupelnové, nad zrcadlo se "šňůrkou" pro zapínání, podlouhlé - ne drahé, ale funkční. Děkuji Ivana Horáková
Obnova ICT
Nákup ICT techniky: počítačů, notebooků, monitorů, tenkých klientů, tabletů, dataprojektorů, skenerů, tiskáren, čteček čárových kódů, klávesnic a diagnostických monitorů dle Technické specifikace.
Výměna vzduchotechnického zařízení ve Školní jídelně Ivančice
Předmětem veřejné zakázky je výměna stávajícího vzduchotechnického zařízení za nové, s využitím rekuperace odpadního tepla (vzdochotechnické, kondenzační jednotky, VZT rozvody, atd.), včetně návrhu měření a regulace systému. Bližší specifikace je v projektové dokumentaci "Výměna vzduchotechnického zařízení ve Školní jídelně Ivančice", zpracovaná ...
Obnova systému chlazení datového centra TSB Barvířská
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka technologie chlazení datového centra a souvisejících zařízení, včetně montáže.
Obnova soustavy veřejného osvětlení Újezd u Brna
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova soustavy veřejného osvětlení Újezd u Brna spočívající v demontáži a ekologické likvidaci starých svítidel a dodávce a montáži nových nepoužitých LED svítidel včetně příslušných stavebních a elektromontážních prací v rozsahu a podle SMLOUVY a PROJEKTU. Dodané zboží a provedené práce musí v plné míře ...
Spotřební materiál do tiskáren II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu dle přílohy ZD, specifikace po dobu 4 let od podpisu smlouvy. Originální spotřební materiál do tiskáren a ostatních strojů. Nutno dodržet podmínku originálních výrobků příslušných výrobců. Alternativní - kompatibilní ani renovované tonery nejsou přípustné.
Pořízení ICT prostředků 2021
Pořízení ICT prostředků 2021 - tiskárny na 4 roky
Dynamický nákupní systém na spotřební materiál do tiskáren a multifunkčních zařízení pro JMK
Dynamický nákupní systém na spotřební materiál do tiskáren a multifunkčních zařízení pro JMK 2021 - 2025
Zesilovač s fázovým závěsem
Předmětem zakázky je dodávka dvoukanálového digitálně řízeného zesilovače s fázovým závěsem pracujícího v kmitočtovém rozsahu DC až 50 MHz. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.