IT vybavení pro FaF UK
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky (IT vybavení) v rozsahu a dle technických parametrů uvedených v Technické specifikaci. Podrobnosti a Technická specifikace týkající se předmětu dodávky tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Nemocniční informační systém Královéhradeckého kraje – software včetně zajištění podpory
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka a implementace nemocničního informačního systému (dále jen "NIS") a poskytnutí souvisejících služeb ve čtyřech nemocnicích Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje a.s., IČO 259 97 556. Součástí plnění na základě veřejné zakázky je pořízení NIS, zpracování detailní analýzy a dílčích prováděcích ...
Modernizace infrastruktury v ZŠ Habrmanova
Modernizace infrastruktury v ZŠ Habrmanova, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky a chemie, včetně kabinetů a učeben PC a dále ve vybudování bezbariérového wc.
Modernizace infrastruktury v ZŠ SEVER
Modernizace infrastruktury v ZŠ SEVER, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie a přírodopisu, včetně kabinetů, učeben PC a učeben dílen, a ve vybudování bezbariérového wc.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Rekonstrukce učeben ZŠ a MŠ Libčany
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce vybraných učeben ZŠ a MŠ Libčany spočívající v dodávkách technického vybavení a zařízení za účelem modernizace odborných učeben pro výuku
Modernizace dílenského areálu SŠTŘ Nový Bydžov - Na Švarcavě – dodávka výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, tedy dodávka notebooku, projekčního plátna, závěsného projektoru a ozvučení učebny a aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem zakázky je kompletní rekonstrukce počítačové sítě ve stávajícím objektu školy Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední zdravotnické školy, Komenského 234, Hradec Králové. Předmětem rekonstrukce počítačové sítě dle dále uvedené projektové dokumentace jsou: - Strukturovaná kabeláž - Aktivní prvky - Napájení serveroven - ...
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového vybavení (wifi AP, switch, server, počítačová sestava, monitor, laserová myš, klávesnice, monitor pro server) a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – ICT vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového vybavení (počítačová sestava, monitor, laserová myš, klávesnice, wifi AP, switch, SFP modul duplex) a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je dále podrobně stanoven v zadávacích podmínkách.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Dodavatel produktů Microsoft
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky produktů Microsoft a poskytování užívacích práv k produktům firmy Microsoft formou velkoobjemového licencování v rámci smlouvy Microsoft Select Plus č. 7579409; PCN: 00105397 pro státní správu a samosprávu, dle požadavků zadavatele v prostředí FN HK. Předmětem plnění nejsou OEM produkty firmy ...
Počítače a monitory pro FNHK 2017
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 5 druhů počítačů, jednoho druhu notebooku a jednoho druhu LCD monitoru dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Střední škola technická a řemeslná - Centrum odborného vzdělávání Chlumec nad Cidlinou
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka IT vybavení - dodávka 2 ks kamer pro snímání pracovního výkonu včetně stojanu s dálkovým ovládáním, 2 ks monitorů ke sledování záznamu a 5 ks notebooku včetně projektorů a projekčních pláten dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávacích podmínek a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového vybavení (wifi AP, switch, server, počítačová sestava, monitor, laserová myš, klávesnice, monitor pro server) a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Modernizace síťové infrastruktury a zajištění zálohování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks páteřního přepínače, 11 ks 48 portových gigabitových přístupových přepínačů, 1 ks Backup diskového pole, 1 ks páskové zálohovací knihovny, 1 ks serveru do HP BL c3000 pro zálohování a dodávka zálohovacího softwaru pro virtuální infrastrukturu včetně montáže, instalace a konfigurace, dále rozšíření ...
Rozšíření digitalizačního pracoviště
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks knižního skeneru a 1 ks pracovní stanice včetně softwaru pro zpracování obrazu a OCR s licencí min. 10.000 stran/měsíc, včetně montáže, instalace a konfigurace, servisu a technické podpory v rámci realizace projektu s názvem Zvýšení ochrany fondu a komplexní řešení ukládání a zálohování digitálních ...
DNS na dodávky IT pro UHK
Předmětem této nadlimitní zakázky je zavedení DNS na dodávky IT pro UHK na 3 roky. Po zavedení DNS budou v rámci tohoto DNS elektronicky a automaticky obesíláni všichni uchazeči, kteří podali žádost o účast v souladu se Zákonem i touto ZD a byli do tohoto DNS zařazeni, a to po celou dobu trvání DNS. Předmětem veřejných zakázek zadávaných po dobu ...
Dodávka bezdrátové sítě a serverů
Předmětem části 1 zakázky je následující plnění: Dodávka 1 ks centrálního prvku bezdrátové sítě a 17 ks bezdrátových přístupových bodů včetně montáže a instalace. Předmětem části 2 zakázky je následující plnění: Dodávka 2 ks Blade serveru včetně montáže a instalace.
Digitální archív pro obrazová medicínská data FN HK 2016
Předmětem veřejné zakázky je náhrada centrálního PACS systému za všestranně moderní systém, který bude provozuschopný po dobu minimálně 10 – 15 budoucích let.
KhsKk - NAS a pevné disky - 2016
16ks serverových disků a 4ks zálohovacího zařízení NAS bez disků
DNS na dodávky IT -02-2016
Předmětem VZ zadávané v DNS je dodávka IT vybavení (diskových jednotek pro rozšíření úložné kapacity); specifikace požadovaného plnění více rozvedena v příloze č. 1 ZD.
DNS na dodávky IT -01-2016
Předmětem VZ zadávané v DNS je dodávka IT vybavení; specifikace požadovaného plnění více rozvedena v příloze č. 1 ZD.
Dodávka serverů a diskového pole s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka serverů a diskového pole s příslušenstvím.