Diskové pole pro FNHK 2020
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka, implementace a servisní podpora dvou diskových polí splňujících minimálně parametry a podmínky uvedené v zadávacích podmínkách. Předmětem veřejné zakázky je dále zajištění servisu po dobu 5 let na dodaný předmět plnění.
Nemocniční informační systém Královéhradeckého kraje - dodávka koncových stanic
Předmět veřejné zakázky je dodávka celkem 575 kusů koncových stanic do nemocnic Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje a.s., IČO 25997556, dle specifikace a rozsahu veřejné zakázky, obsažené v příloze č. 6 zadávací dokumentace a další služby výslovně neuvedené, které jsou však s realizací díla neoddělitelně spojeny a realizace díla bez ...
LF HK - Rámcová dohoda na vybavení ICT
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na dodávky. Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou průběžné dodávky vybavení ICT pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové, ...
Pořízení notebooků pro zastupitele 2020-II
Předmětem veřejné zakázky je dodání nových, dosud nepoužitých 45 notebooků s dokovacími stanicemi (replikátory), a to vše včetně příslušenství.
Pořízení notebooků a LCD monitorů pro Královéhradecký kraj 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodání nových dosud nepoužitých notebooků a LCD monitorů, konkrétně: 100 kusů notebooků varianty I., 30 kusů notebooků varianty II. (všechny notebooky včetně dokovací stanice, replikátoru) a 40 kusů LCD monitorů, včetně příslušenství, a to vše dle technické specifikace a minimálních parametrů podrobně rozvedených v ...
Dodávka vybavení projektu Jdeme do toho s Kybernou
Část A - Notebooky Část B - Programovatelné jednotky a rozšiřující sady k programovatelným jednotkám Část C - 3D tiskárny
Nákup a implementace systému pro centralizovanou distribuci mobilních aplikací
Předmětem plnění je poskytnutí licence a implementace systému pro centralizovanou distribuci mobilních aplikací (dále též jen „Systém“). Systém bude provozován na HW zadavatele, umístěném v jeho prostorách (on-premise). Z důvodu zachování kompatibility bude Systém nainstalován na OS Windows s oddělenou databází pro systémová data. Součástí dodávky ...
DNS na dodávky IT vybavení pro UHK
Předmětem zakázky je zavedení DNS na dodávky IT vybavení pro UHK. Po zavedení DNS budou v rámci tohoto DNS elektronicky a automaticky obesíláni všichni uchazeči, kteří podali žádost o účast v souladu se Zákonem i touto ZD a byli do tohoto DNS zařazeni, a to po celou dobu trvání DNS. Předmětem veřejných zakázek zadávaných po dobu trvání v ...
Implementace integrovaného informačního systému Lesů ČR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace nového podnikového informačního systému na základě dodavatelem provedené standardizace a optimalizace vybraných podnikových procesů. Blíže viz zadávací dokumentace.
FaF UK - Dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení (3 kusů notebooků včetně příslušenství a 3 kusů externích monitorů) pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové.
Dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové v rámci projektu InoMed
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dodávka IT vybavení (6 kusů notebooků včetně příslušenství a 6 kusů externích monitorů) pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové.
Vybudování učeben pro zájmové a celoživotní vzdělávání - jazykové, digitální vzdělávání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení a souvisejících služeb a dodávek do učeben školy a domova mládeže Střední odborné školy a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338 dle uvedené specifikace.
Obnova technologického centra Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka požadovaného HW a SW technologického centra Královéhradeckého kraje (dále jen TCK), jeho instalace a implementace, včetně provedení potřebné migrace provozovaných serverů, informačních systémů a dat ze stávajícího technologického centra do nového. Součásti je rovněž zkušební provoz, zpracování ...
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště – vybavení učeben – dodávka IT a dalšího PC vybavení
Dodávka vybavení učeben skládající se z dodávek PC a dalšího IT vybavení včetně montáže a dopravy.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště – vybavení učeben
Dodávka vybavení učeben skládající se z dodávek nábytku, pomůcek, PC a dalšího IT vybavení včetně montáže a dopravy. Veřejná zakázka je dělena na části podle druhu dodávky.
Počítače a monitory pro FNHK 2018
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky nových nerepasovaných počítačů a monitorů ve pecifikaci uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka UPS pro projekt MOLABI-PL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stabilizátoru napětí UPS pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohami č. 2 – Technická specifikace s položkovým rozpočtem.
Dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové v rámci projektů EFSA-CDN a MOLABI-P
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohami č. 2 – technická specifikace s položkovým rozpočtem.
Hardware pro virtuální učebnu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 60 ks Tablet PC a televize (Smart TV) včetně poskytnutí souvisejících služeb pro vybudování virtuálních učeben v cca 40 školách v Královéhradeckém kraji.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Pořízení ICT
Předmětem veřejné zakázky je pořízení ICT vybavení. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Bezpečnostní infrastruktura a rozvoj TCK – dodavatel technických opatření včetně servisní podpory
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka a implementace jednotlivých technických opatření včetně poskytnutí všech nutných licencí a dalších souvisejících služeb a oprávnění nezbytných k realizaci díla v rámci projektu Bezpečnostní infrastruktura a rozvoj TCK. Předmět plnění zahrnuje zejména zpracování detailní analýzy a prováděcího projektu ...
Dodávka osobních počítačů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka osobních počítačů v počtu 80 ks pro Statutární město Hradec Králové a 10 ks pro Městskou policii Hradec Králové. Specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
LF HK – MRR – PRSP na UK - Serverová infrastruktura
Předmětem veřejné zakázky je pořízení serverové infrastruktury, kterou tvoří dvě synchronizovaná centrální disková uložiště. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Dodávka IT techniky pro FaF UK v rámci projektu - Nábyteček
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, konkrétně 55 PC AllinOne do učeben, 3PC včetně monitorů k laboratorním přístrojům a výpočetní cluster (2 servery, 2 přepínače, 1 diskové pole). Podrobnosti a technická specifikace týkající se předmětu dodávky tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
FaF UK - Obnova IT infrastruktury
Předmětem Veřejné zakázky je nákup serverové blade infrastruktury s 12 servery a 4 integrovanými přepínači (2xSAN, 2xLAN), dvou diskových polí (jednoho s disky SAS a druhého s disky SSD) a zálohovacího serveru. Blade infrastruktura musí umožnit provoz stávajících serverů Dell PE M620 a M630 z důvodu ochrany investic. Pole se SAS disky musí umožnit ...