Dodávka UPS pro projekt MOLABI-PL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stabilizátoru napětí UPS pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohami č. 2 – Technická specifikace s položkovým rozpočtem.
Dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové v rámci projektů EFSA-CDN a MOLABI-P
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohami č. 2 – technická specifikace s položkovým rozpočtem.
Pořízení nových informačních systémů a modernizace Technologického centra města Jaroměře
Předmětem veřejné zakázky je dodání nových informačních systémů a dodání nového hardware a software k modernizaci technologického centra zadavatele a převedení vlastnického práva k předmětu veřejné zakázky na zadavatele.
Hardware pro virtuální učebnu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 60 ks Tablet PC a televize (Smart TV) včetně poskytnutí souvisejících služeb pro vybudování virtuálních učeben v cca 40 školách v Královéhradeckém kraji.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Pořízení ICT
Předmětem veřejné zakázky je pořízení ICT vybavení. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Nákup IT techniky III
Předmětem této zakázky je dodávka počítačů, multimediální projekce, severu a další IT techniky do Střední školy informatiky a služeb, Dvůr Králové nad Labem, Elišky Krásnohorské 2069, Elišky Krásnohorské 2069, 544 01 Dvůr Králové nad Labem - více je předmět zakázky specifikován v zadávací dokumentaci.
Bezpečnostní infrastruktura a rozvoj TCK – dodavatel technických opatření včetně servisní podpory
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka a implementace jednotlivých technických opatření včetně poskytnutí všech nutných licencí a dalších souvisejících služeb a oprávnění nezbytných k realizaci díla v rámci projektu Bezpečnostní infrastruktura a rozvoj TCK. Předmět plnění zahrnuje zejména zpracování detailní analýzy a prováděcího projektu ...
Dodávka osobních počítačů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka osobních počítačů v počtu 80 ks pro Statutární město Hradec Králové a 10 ks pro Městskou policii Hradec Králové. Specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
LF HK – MRR – PRSP na UK - Serverová infrastruktura
Předmětem veřejné zakázky je pořízení serverové infrastruktury, kterou tvoří dvě synchronizovaná centrální disková uložiště. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení a aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Dodávka IT techniky pro FaF UK v rámci projektu - Nábyteček
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, konkrétně 55 PC AllinOne do učeben, 3PC včetně monitorů k laboratorním přístrojům a výpočetní cluster (2 servery, 2 přepínače, 1 diskové pole). Podrobnosti a technická specifikace týkající se předmětu dodávky tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
FaF UK - Obnova IT infrastruktury
Předmětem Veřejné zakázky je nákup serverové blade infrastruktury s 12 servery a 4 integrovanými přepínači (2xSAN, 2xLAN), dvou diskových polí (jednoho s disky SAS a druhého s disky SSD) a zálohovacího serveru. Blade infrastruktura musí umožnit provoz stávajících serverů Dell PE M620 a M630 z důvodu ochrany investic. Pole se SAS disky musí umožnit ...
IT vybavení pro FaF UK
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky (IT vybavení) v rozsahu a dle technických parametrů uvedených v Technické specifikaci. Podrobnosti a Technická specifikace týkající se předmětu dodávky tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Zkvalitnění vzdělávací infrastruktury v oblasti gastronomie v SŠGS Nová Paka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení a aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Nemocniční informační systém Královéhradeckého kraje – software včetně zajištění podpory
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka a implementace nemocničního informačního systému (dále jen "NIS") a poskytnutí souvisejících služeb ve čtyřech nemocnicích Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje a.s., IČO 259 97 556. Součástí plnění na základě veřejné zakázky je pořízení NIS, zpracování detailní analýzy a dílčích prováděcích ...
Zkvalitnění výuky technických oborů na VOŠ a SPŠ Rychnov nad Kněžnou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového vybavení multimediálního výukového systému pro automobilní techniku včetně aktivních síťových prvků dle dále uvedené specifikace a poskytnutí souvisejících služeb.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Habrmanova
Modernizace infrastruktury v ZŠ Habrmanova, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky a chemie, včetně kabinetů a učeben PC a dále ve vybudování bezbariérového wc.
Modernizace infrastruktury v ZŠ SEVER
Modernizace infrastruktury v ZŠ SEVER, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie a přírodopisu, včetně kabinetů, učeben PC a učeben dílen, a ve vybudování bezbariérového wc.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení praktické připravenosti technických oborů – SPŠ Hronov, Vrchlického - Konektivita
Předmětem veřejné zakázky je dodávka aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Další etapa modernizace technického vybavení pro unikátní obory SPŠKS v Hořicích
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení a zajištění konektivity (aktivních a pasivních prvků síťové infrastruktury) a poskytnutí souvisejících služeb.
Nákup 3D tiskáren a IT techniky
Předmětem této zakázky je dodávka 3D tiskáren a IT techniky do 16-ti školských zařízení na celém území České republiky. Zadavatel se rozhodl rozdělit předmět zakázky do dvou částí: 1. část: Nákup 3D tiskáren, 2. část: Nákup IT techniky.
Rekonstrukce učeben ZŠ a MŠ Libčany
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce vybraných učeben ZŠ a MŠ Libčany spočívající v dodávkách technického vybavení a zařízení za účelem modernizace odborných učeben pro výuku
Modernizace dílenského areálu SŠTŘ Nový Bydžov - Na Švarcavě – dodávka výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, tedy dodávka notebooku, projekčního plátna, závěsného projektoru a ozvučení učebny a aktivních prvků síťové infrastruktury a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem zakázky je kompletní rekonstrukce počítačové sítě ve stávajícím objektu školy Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední zdravotnické školy, Komenského 234, Hradec Králové. Předmětem rekonstrukce počítačové sítě dle dále uvedené projektové dokumentace jsou: - Strukturovaná kabeláž - Aktivní prvky - Napájení serveroven - ...