Mobilní učebny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení v podobě 800 ks notebooků s dotykovými displeji, 800 ks bezdrátových per pro psaní na dotykovém displeji a 40 ks skříní pro notebooky s napájením. Součástí plnění je i distribuce zboží do cca 40 škol v Královéhradeckém kraji.
Virtualizace serverové infrastruktury IS/IT
Vybraný dodavatel se smlouvou zaváže dodat zadavateli a u něj řádně implementovat serverovou infrastrukturu, včetně dodávky hardware, software a potřebné licence/potřebných licencí, jakož i provedení konfigurace a poskytovat zadavateli podporu, jakož i ostatní plnění, vše jak smlouvou, včetně její přílohy, předepsáno. Zadavatel se smlouvou zaváže ...
Revitalizace a zatraktivnění pevnosti Dobrošov - dodávka a montáž AV techniky II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka AV techniky, vybavení IT, prezentační techniky včetně obsahových náplní AV exponátů. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace a v příloze č. 6 zadávací dokumentace - Tabulka plnění minimálních požadavků.
Dynamický nákupní systém - monitory, tiskárny a tonery
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou za stanovených obchodním podmínek dodávky monitorů, tiskáren a tonerů. Konkrétní množství a skladba zadavatelem požadovaných dodávek bude v podrobnostech vymezena ve výzvě k podání nabídek dle § 141 zákona. Více informací je uvedeno ve výzvě k podání žádosti o účast.
FAF UK-Diskové pole
Předmětem veřejné zakázky je dodávka diskového pole pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Diskové pole pro FNHK 2020
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka, implementace a servisní podpora dvou diskových polí splňujících minimálně parametry a podmínky uvedené v zadávacích podmínkách. Předmětem veřejné zakázky je dále zajištění servisu po dobu 5 let na dodaný předmět plnění.
Nemocniční informační systém Královéhradeckého kraje - dodávka koncových stanic
Předmět veřejné zakázky je dodávka celkem 575 kusů koncových stanic do nemocnic Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje a.s., IČO 25997556, dle specifikace a rozsahu veřejné zakázky, obsažené v příloze č. 6 zadávací dokumentace a další služby výslovně neuvedené, které jsou však s realizací díla neoddělitelně spojeny a realizace díla bez ...
LF HK - Rámcová dohoda na vybavení ICT
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na dodávky. Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou průběžné dodávky vybavení ICT pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové, ...
Pořízení notebooků pro zastupitele 2020-II
Předmětem veřejné zakázky je dodání nových, dosud nepoužitých 45 notebooků s dokovacími stanicemi (replikátory), a to vše včetně příslušenství.
Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa - dodávka vybavení IT technikou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačů a tiskáren (HW) včetně softwarů (SW) a licencí a poskytnutí souvisejících služeb dle specifikace a rozsahu obsažené v Příloze č. 1 a 3 zadávacích podmínek.
Pořízení notebooků a LCD monitorů pro Královéhradecký kraj 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodání nových dosud nepoužitých notebooků a LCD monitorů, konkrétně: 100 kusů notebooků varianty I., 30 kusů notebooků varianty II. (všechny notebooky včetně dokovací stanice, replikátoru) a 40 kusů LCD monitorů, včetně příslušenství, a to vše dle technické specifikace a minimálních parametrů podrobně rozvedených v ...
Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka IT vybavení komunikačního systému telefonních ústředen, včetně instalace, licencí a uvedení do provozu a poskytnutí souvisejících služeb. Součástí předmětu je též poskytování servisu a technické podpory specifikovaných přílohou č. 1 - Kupní smlouvou a dále na základě servisní smlouvy, uzavřené se ...
Dodávka vybavení projektu Jdeme do toho s Kybernou
Část A - Notebooky Část B - Programovatelné jednotky a rozšiřující sady k programovatelným jednotkám Část C - 3D tiskárny
Nákup a implementace systému pro centralizovanou distribuci mobilních aplikací
Předmětem plnění je poskytnutí licence a implementace systému pro centralizovanou distribuci mobilních aplikací (dále též jen „Systém“). Systém bude provozován na HW zadavatele, umístěném v jeho prostorách (on-premise). Z důvodu zachování kompatibility bude Systém nainstalován na OS Windows s oddělenou databází pro systémová data. Součástí dodávky ...
DNS na dodávky IT vybavení pro UHK
Předmětem zakázky je zavedení DNS na dodávky IT vybavení pro UHK. Po zavedení DNS budou v rámci tohoto DNS elektronicky a automaticky obesíláni všichni uchazeči, kteří podali žádost o účast v souladu se Zákonem i touto ZD a byli do tohoto DNS zařazeni, a to po celou dobu trvání DNS. Předmětem veřejných zakázek zadávaných po dobu trvání v ...
Přístavba pavilonu odborných učeben ZŠ Bílá Třemešná – vybavení učeben
Předmětem zadávacího řízení a následného plnění předmětu této veřejné zakázky je provedení komplexních dodávek nábytku, zařízení, technologií (hardware i software) a dalšího souvisejícího vybavení pro učebny a další vymezené prostory ZŠ Bílá Třemešná, a to v rámci Přístavby pavilonu odborných učeben ZŠ Bílá Třemešná.
Implementace integrovaného informačního systému Lesů ČR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace nového podnikového informačního systému na základě dodavatelem provedené standardizace a optimalizace vybraných podnikových procesů. Blíže viz zadávací dokumentace.
FaF UK - Dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT vybavení (3 kusů notebooků včetně příslušenství a 3 kusů externích monitorů) pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové.
Dodávka IT vybavení pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové v rámci projektu InoMed
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dodávka IT vybavení (6 kusů notebooků včetně příslušenství a 6 kusů externích monitorů) pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové.
Vybudování učeben pro zájmové a celoživotní vzdělávání - jazykové, digitální vzdělávání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení a souvisejících služeb a dodávek do učeben školy a domova mládeže Střední odborné školy a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338 dle uvedené specifikace.
Přístavba pavilonu odborných učeben ZŠ Bílá Třemešná – vybavení učeben
Předmětem zadávacího řízení a následného plnění předmětu této veřejné zakázky je provedení komplexních dodávek nábytku, zařízení, technologií (hardware i software) a dalšího souvisejícího vybavení pro učebny a další vymezené prostory ZŠ Bílá Třemešná, a to v rámci Přístavby pavilonu odborných učeben ZŠ Bílá Třemešná.
Obnova technologického centra Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka požadovaného HW a SW technologického centra Královéhradeckého kraje (dále jen TCK), jeho instalace a implementace, včetně provedení potřebné migrace provozovaných serverů, informačních systémů a dat ze stávajícího technologického centra do nového. Součásti je rovněž zkušební provoz, zpracování ...
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště – vybavení učeben – dodávka IT a dalšího PC vybavení
Dodávka vybavení učeben skládající se z dodávek PC a dalšího IT vybavení včetně montáže a dopravy.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště – vybavení učeben
Dodávka vybavení učeben skládající se z dodávek nábytku, pomůcek, PC a dalšího IT vybavení včetně montáže a dopravy. Veřejná zakázka je dělena na části podle druhu dodávky.
Počítače a monitory pro FNHK 2018
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky nových nerepasovaných počítačů a monitorů ve pecifikaci uvedené v zadávací dokumentaci.