Rekonstrukce správní budovy – Holečkova ulice
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla: „Rekonstrukce správní budovy – Holečkova ul.“. Stavební práce budou provedeny v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci a projektové dokumentaci pro zadání stavby ve stupni „dokumentace pro výběr zhotovitele a realizační dokumentace.Součástí díla je rovněž dodávka bezpečnostního ...
Dodávka provozních souborů zabezpečovacích zařízení v areálu Klementina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace zabezpečovacích zařízení v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.Blíže viz. ZD.
Vybavení 197 železničních kolejových vozidel ČD Cargo, a.s. vozidlovými radiostanicemi GSM-R
Jedná se o dodávku a montáž vozidlových radiostanic systému GSM-R na hnací vozidla zadavatele
Přenosné radiostanice - nákup ND
Nákup náhradních dílů na přenosné radiostanice.
Monitoring biodiverzity agroenvironmentálních opatření v období 2011 – 2012
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování cíleného monitoringu botanického, entomologického a ornitologického a monitoringu půdního edafonu na vybraných lokalitách zařazených do agroenvironmentálních opatření (AEO), vypracování závěrečné zprávy včetně statistické analýzy a krátkého souhrnu výsledků, které budou sloužit jako podklad pro řádné ...
Ruční trunkové radiostanice
Nákup ručních trunkových radiostanic a souvisejících zařízení.
Hmotnostní spektrometr IRMS
Předmětem plnění veřejné zakázky je a) dodávka, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy izotopového hmotnostního spektrometru pro měření lehkých prvků IRMS (dále jen „přístroj“) včetně přídavných zařízení (mikrováhy a laserový izotopový analyzátor vody s autosamplerem pro kapalné vzorky s automatickým dávkovačem), b) servisní práce a ...
Reportážní soupravy XDCAM
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka reportážních souprav XDCAM pro zadavatele v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Dovybavení mobilního monitorovacího centra
Dodávka dovybavení mobilního monitorovacího centra
Jednotný systém kontroly vstupu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění Jednotného systému kontroly vstupu (dále také „SKV“) ve vybraných objektech zadavatele. Seznam vybraných objektů tvoří přílohu zadávací dokumentace. Účelem Jednotného SKV bude zajištění bezpečného, průkazného a spolehlivého dohledu nad vstupy a pohybem osob v provozních prostorech SŽDC ...
Obnova tlumočnické laboratoře FF UK
Obnovení vybavení tlumočnické výukové laboratoře v budově Filozofické fakulty UK ve Šporkově paláci v Hybernské ulici v Praze (audio video technika, nábytek apod.). Při havárii na přívodu vody koncem r. 2009 bylo veškeré stávající zařízení tlumočnické laboratoře zničeno.
Kamerový systém a jeho integrace do Městského kamerového systému
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dodávek a služeb souvisejících s realizací kamerových stanovišť na území Městské části Prahy 1 a jejich integrace do Městského kamerového systému hl. m. Prahy.
Dodávka čipových karet Opencard a služeb grafické a elektronické personalizace
Opakovaná dodávka čipových karet pro projekt Opencard (plastový nosič s bezkontaktním čipem), oboustranně potištěných, graficky a elektronicky personalizovaných. Předmětem plnění je dodávka následujících typů čipových karet: personalizované osobní a anonymní, nepersonalizované osobní.
Přenosné radiostanice - nákup ND
Nákup náhradních dílů na přenosné radiostanice.
Kazetové stroje HD
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kazetových strojů pro potřeby České televize dle následující specifikace: Studiový páskový player formátů HDCAM (1 ks); Studiový páskový rekordér pro záznam a reprodukci záznamových formátů HDCAM (6 ks); Studiový páskový player formátů HDCAM-SR, HDCAM-SR 4:4:4 HQ mode, HDCAM, DIGITAL BETACAM (1 ks); ...
Mixážní pulty pro slovesné režie R3 a R6
Mixážní pulty pro slovesné režie R3 a R6
Obrazová režie pro studio A
Provedení komplexní modernizace obrazové režie studia A spočívající v dodávce technických zařízení a poskytnutí souvisejícího plnění; blíže viz zadávací dokumentace (ZD).
Reportážní soupravy XDCAM
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka reportážních souprav XDCAM pro zadavatele v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Přenosné radiostanice - nákup ND
Nákup náhradních dílů na přenosné radiostanice.
Alphascreen
Dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy zařízení. Zadavatel požaduje dodat luminiscenční analyzátor molekulárních interakcí umožňující testování inhibitorů proteinových interakcí. Zadavatel požaduje níže uvedené technické parametry: Přístroj musí využívat luminiscenční detekci pro analýzu studovaných interakcí typu ...
Dodávka Hmotnostního detektoru pro kapilární elektroforézu s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Hmotnostního detektoru pro kapilární elektroforézu s příslušenstvím v rámci výzkumného záměru MSM0021620814, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Poptávám radiusovou měrku
Poptávám radiusovou měrku.
Dodávka systému pro bezkont.vzdálené monitorování nebezp.látek v ovzduší na bázi infr.spektrometrie
Dodávka 1 systému pro bezkontaktní vzdálené monitorování nebezpečných látek v ovzduší na bázi pasivní infračervené spektrometrie.
Fotoakustický monitor plynů LumaSence s příslušenstvím
Dodávka Fotoakustického monitoru plynů LumaSence s příslušenstvím.
Dodávka ultrasonických anemometrů pro odbor letecké meteorologie
Předmětem zakázky je náhrada klasických anemometrů za ultrasonické pro zvýšení spolehlivosti a přesnosti měření směru a rychlosti přízemního větru na letištích Brno/Tuřany (v pozicích TDZ RWY28 a 10) a Karlovy Vary (v pozicích TDZ RWY 29 a 11).