Centrální interkom
Dodávka centrálního interkomu pro technická pracoviště ve Studiovém domě Českého rozhlasu (Vinohradská – Římská) včetně montáže dodaného zařízení, nové kabeláže a oživení celého systému.
Sestava radio HD adaptéru pro kamery LDK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletního radiového systému pro doplnění HD kamer řady LDK 4000/8000 pro bezdrátový provoz.
Dovybavení mobilního monitorovacího centra
Dovybavení mobilního monitorovacího centra
Doplnění pil. proj. GSM-R I. NŽK
Předmětem zakázky je v návaznosti na stávající infrastrukturu GSM-R vyprojektovat a vybudovat ovládací terminály v jednotlivých železničních stanicích, které budou současně plnit funkci nových telefonních zapojovačů. Na I.NŽK je v současné době v provozu v převážné míře zařízení, které nesplňuje požadavky na budoucí dispečerské řízení. Jedná se o ...
Měření rychlosti V Holešovičkách, Praha 8, č.akce 2970231 - BESIP
Předmětem plnění zakázky je instalace měřiče úsekové rychlosti.
Práškový rentgenový difraktometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka – Práškového rentgenového difraktometru včetně instalace.
Diskové prostory pro TVS a ESSS
Předmětem zakázky je pořízení rozšiřujícího modulu EVA 6400 vč. nezbytných licencí, vč. HW a nezbytných licencí pro propojení s polem XP24000 a licenece business Copy (20 TB) Současně jsou související služby (instalační a konfigurační práce, připojení modulu ke stávajícímu poli XP24000, úplná integrace modulu do provozního i testovacího prostředí ...
Sestava kultivačních komor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka – Sestava kultivačních komor včetně instalace.
Fluorescenční reader na destičky
Dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy zařízení, a to v dále uvedených parametrech: 1. Konfigurace A (2 kusy) - Modulární stavebnicovou konstrukci: sestava musí mít možnost případného pozdějšího rozšíření o další komponenty (moduly) dodávanými výrobcem systému, zejména: modul měření spodní fluorescence, modul pro měření velmi ...
Měřicí přijímač pro zkoušky EMC
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Měřicího přijímače pro zkoušky EMC v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Městský kamerový systém – rozšíření a integrace
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dodávek a služeb souvisejících s rozšířením a integrací Městského kamerového systému hl. m. Prahy.
Diskové prostory pro TVS a ESSS
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění podpory docházkového systému wam4 docházka v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
LC-MS systém pro proteomiku a analýzu léčiv
Dodávka kompletního systému pro proteomiku a analýzu léčiv na bázi hmotnostní spektrometrie s předřazenou chromatografií, jeho doprava, instalace, uvedení do provozu, bezplatné technické a aplikační zaškolení obsluhy a záruční servis dále viz zadávací dokumentace.
Biometrické snímací zařízení k VIS
Jedná se o dodávku 16 ks biometrického snímacího zařízení 442p, 158 ks biometrického snímacího zařízení 1p a 430 čístících sad.
Dodávka a instalace pozemního radaru s kontinuální vlnou
Dodávka a instalace pozemního radaru s kontinuální vlnou. Dále viz výzva k podání žádosti o účast a k prokázání kvalifikace - kvalifikační dokumentace („KD“).
Dodávky a opravy leteckého kamerového systému firmy FLIR
Dodávky náhradních dílů určených pro letecký kamerový systém FLIR instalovaný na vrtulnících EC 135, včetně modifikací systému. Dále dodávky přípravků a nářadí pro uvedený systém a dodávky technických publikací. Dále dodávky spočívající v opravách leteckého kamerového systému FLIR, zabezpečení školení a výcviku personálu Letecké služby, včetně ...
Vybavení 600 železničních kolejových vozidel ČD, a.s. vozidlovými radiostanicemi GSM-R
Předmětem veřejné zakázky je vybavení 600 železničních kolejových vozidel ČD, a.s. vozidlovými radiostanicemi GSM-R v souladu s evropskou normou technické specifikace pro interoperabilitu TSI-CCS class A do podmínek českého železničního systému aplikovanou Národním implementačním plánem ERTMS.
Dodávka 4D simulátorů (jako 3. část veřejné zakázky č. 11/15,Dodávka interiéru foyer
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů 4D simulátorů pro Planetárium Praha.
Doplnění pil. proj. GSM-R I. NŽK
Předmětem zakázky je v návaznosti na stávající infrastrukturu GSM-R vyprojektovat a vybudovat ovládací terminály v jednotlivých železničních stanicích, které budou současně plnit funkci nových telefonních zapojovačů. Na I.NŽK je v současné době v provozu v převážné míře zařízení, které nesplňuje požadavky na budoucí dispečerské řízení. Jedná se o ...
Monitoring biodiverzity agroenvironmentálních opatření v období 2011 – 2012
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování cíleného monitoringu botanického, entomologického a ornitologického a monitoringu půdního edafonu na vybraných lokalitách zařazených do agroenvironmentálních opatření (AEO), vypracování závěrečné zprávy včetně statistické analýzy a krátkého souhrnu výsledků, které budou sloužit jako podklad pro řádné ...
Jednotný systém kontroly vstupu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění Jednotného systému kontroly vstupu (dále také „SKV“) ve vybraných objektech zadavatele. Seznam vybraných objektů tvoří Přílohu zadávací dokumentace. Účelem Jednotného SKV bude zajištění bezpečného, průkazného a spolehlivého dohledu nad vstupy a pohybem osob v provozních prostorech SŽDC ...
Modernizace TV technologie na HD ve studiích KH1 a KH2
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní výměna zastaralého TV technologického obrazového zařízení novou HD technologií ve studiových komplexech KH1 a KH2 .
Dodávka a instalace pozemního radaru s kontinuální vlnou.
Dodávka a instalace pozemního radaru s kontinuální vlnou. Dále viz výzva k podání žádosti o účast a k prokázání kvalifikace - kvalifikační dokumentace („KD“).
Souprava pro vizualizaci rychlých dějů v balistice
Jedná se o dodávku soupravy pro vizualizaci rychlých dějů v balistice, t.j. rychlou videokameru s příslušenstvím, jako fukčně nedílnou sestavu.
Rekonstrukce třídírny zavazadel v Term.1 , letiště Praha Ruzyně
Dodávka a montáž zařízení EDS (Explosive Detection System – systém lokace výbušnin, dále jen EDS) standardu 2 v souladu s bodem 12.4.2 přílohy nařízení Komise (EU) č. 185/2010 bod 12.4.2 a s rozhodnutím ES C(2010)774.